بازگشت 1307 واحد صنعتی به مدار تولید
وزیر صنعت، معدن و تجارت از بازگشت هزار و ۳۰۷ واحد صنعتی به چرخه تولید خبرداد و گفت: حمایت از تولید داخل و تولیدکنندگان داخلی از محورهای اصلی تعیین بودجه سال آینده هیات دولت خواهد بود. به گزارش شاتا، رضا رحمانی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از احیا و راهاندازی مجدد هزار و ۳۰۷واحد صنعتی با اشتغالزایی ۱۸هزار نفری خبرداد و گفت: با برنامهریزی انجام شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیشبینی ما این است که تا پایان سال این تعداد به ۳۰۰۰ واحد برسد.
رحمانی مهمترین اولویت بودجه سال۹۸ را صیانت از تولید اعلام کرد و گفت: از تمامی دستگاههای کشور درخواست میکنم جمله مقام معظم رهبری در این زمینه که میفرمایند« در شرایط امروز مساله تولید و حفظ حیات کارخانهها و اشتغال یک جهاد است» را مورد توجه قرار دهند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در همین زمینه افزود: حمایت از کالای ایرانی شعار سال جاری است و تمام برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در همین راستا تدوین شده است. رحمانی ضمن بیان این نکته ادامه داد: انتظار میرود تمامی وزارتخانهها، سازمانها و اقشار مختلف مردم نیز حمایت از کالای ایرانی را در دستور کار قرار داده تا با گفتمانسازی هدفمند در این حوزه بتوان گام موثری در ایجاد اشتغال و تقویت بنیه اقتصادی مردم برداشت. به گفته او کاهش تورم، خودکفایی و حل معضل بیکاری در سایه حمایت از کالای ایرانی محقق میشود و آحاد جامعه باید در این خصوص احساس مسوولیت کنند. رحمانی در ادامه با اشاره به نمایشگاه تخصصی صنعت و معدن اظهار کرد: دوازدهمین نمایشگاه صنعت، معدن و ابزارآلات استان مرکزی به بهترین شکل ممکن برگزار شده و باید از این ظرفیت در راستای معرفی توانمندیهای استان به کشور استفاده کرد. رحمانی اضافه کرد: شور کارآفرینان و تولیدکنندگان در این نمایشگاه گویای انگیزه و روحیه بالای این قشر از جامعه در فرآیند تولید است.
وزیر صمت با اشاره به نقش مهم صنعت و تولید افزود: تولیدکنندگان به عنوان رزمندگان جبهه تولید با روحیه بالا در راستای توسعه اقتصادی کشور تلاش میکنند که این مهم تکلیف مسوولان را در حمایت از این قشر سنگین میکند. وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه شرکت هپکو اراک را نمونهای از تلاش مضاعف صنعتگران میهن اسلامی عنوان کرد و گفت: این شرکت که در یک سال گذشته به مرز تعطیلی رسیده بود اکنون با تلاش کارکنان و حمایتهای دولت با فناوری روز دنیا وارد عرصه تولید شده است.