ایرانشهر

۱۳۹۷/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۳۹۵۷۵

نرخ بلیت هواپیما  در نوروز تغییر نمی‌کند

 رضا جعفرزاده، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر ممنوعیت فروش بلیت چارتری در پروازهای برنامه‌ای گفت: نرخ بلیت هواپیما در ایام نوروز تغییر نخواهد کرد. رضا جعفرزاده، مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، با اعلام اینکه نرخ بلیت هواپیما در ایام نوروز تغییری نخواهد کرد، گفت: محاسبات شرکت‌های هواپیمایی برای ارایه بلیت هواپیما همان محاسبات قبلی است و محاسبات مذکور تغییر نکرده است. وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت‌های هواپیمایی نرخ بلیت هواپیما بر اساس هزینه تمام شده یک ساعت صندلی پرواز محاسبه می‌شود و فهرست مسیرهای مختلف و محاسبات انجام شده روی سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی قابل دسترس است. جعفرزاده با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار ندارد، گفت: مبنای قیمت بلیت هواپیما نرخی است که شرکت‌های هواپیمایی روی پرتال خود اعلام می‌کنند. وی افزود: هرگونه فروش بلیت هواپیما خارج از این چهارچوب از نظر سازمان هواپیمایی کشوری تخلف محسوب می‌شود و مکانیزم‌های مقابله با این تخلف نیز دیده شده است. سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به پیش‌بینی سازوکار نظارتی برای جلوگیری از تخلف گفت: دفتر نظارت سازمان هواپیمایی کشوری قطعا نسبت به عدم رعایت الزامات سازمان هواپیمایی کشوری، چه در خصوص پروازهای چارتری و چه در خصوص نرخ بلیت هواپیما واکنش نشان خواهد داد و با این تخلفات برخورد خواهد شد.

جعفرزاده همچنین با اشاره به مساله ممنوعیت فروش بلیت چارتر گفت: سیاستی که سازمان هواپیمایی کشوری برای پروازهای چارتری دنبال می‌کند، این است که به هیچ عنوان مجوز پرواز چارتری برای پروازهای برنامه‌ای شرکت‌های هواپیمایی صادر نمی‌شود. وی ادامه داد: همانطور که قبلا هم به آن اشاره شده، پروازهای چارتری به غیر از قشم، کیش و مناطق نفتی ممنوع و هرگونه نمایش بلیت چارتری توسط مراکز فروش بلیت هواپیما تخلف محسوب می‌شود. هشدارهای لازم در خصوص نمایش پروازهای چارتری به غیر از مسیرهای مشخص شده نیز به شرکت‌های هواپیمایی و مراکز فروش بلیت هواپیما داده شده است.

ورود سازمان بازرسی به فاز۲ برج میلاد

محمد سالاری، رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: سازمان بازرسی کشور به موضوع فاز دوم برج میلاد و گودبرداری انجام شده ورود پیدا کرده است. سالاری در گفت‌وگو با مهر، در خصوص آخرین وضعیت تهیه طرح جامع برج میلاد که قرار بود تا پایان سال تدوین و به شورا ارایه شود، گفت: حدود ۶ ماه پیش جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون معماری و شهرسازی و کمیسیون عمران و حمل و نقل و پیروزحناچی در کسوت معاونت معماری و شهرسازی وقت برگزار شد، متاسفانه با گذشت ماه‌ها از آن زمان هنوز نه طرح جامع مربوط به اراضی برج میلاد تهیه شده و نه در خصوص گودبرداری این برج تعیین تکلیف شده است. وی ادامه داد: در خصوص فاز ۲ برج میلاد و گودبرداری انجام شده چندین مکاتبه از سوی کمیسیون معماری و شهرسازی به شهرداری داشته‌ایم و به تازگی سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است. سالاری تاکید کرد: پس از بی‌پاسخ ماندن مکاتبات و پیگیری‌های ما در خصوص اجرایی شدن مصوبات کمیسیون مشترک، چند روز پیش نامه‌ای به ریاست شورای شهر تهران نوشته و درخواست کردیم رییس پارلمان محلی پایتخت این موضوع را پیگیری کند.

صرف درآمدهای طرح ترافیک در حمل و نقل عمومی

معاون شهردار تهران در خصوص هزینه کرد عوارض طرح ترافیک گفت: بخش عمده‌ای از این پول خرج مترو شد. محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل، ترافیک شهرداری تهران در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این پرسش که عوارض طرح ترافیک تاکنون در کجا هزینه شده است، گفت: بیشتر این پول خرج مترو شده است و در حال حاضر ۱۳ اتوبوس دوکابین از این محل خریداری شده که در حال شماره‌گذاری است.  وی با اشاره به انتشار ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت در چند ماه گذشته گفت: باید برای انتشار این اوراق ۱۰۵ میلیارد تومان پول در حساب کارگزاری که اوراق را خریداری کرده بلوکه می‌شد تا اوراق آزاد شود. ۶۰ میلیارد تومان از عوارض طرح ترافیک را در این محل بلوکه کردیم و ۴۵ میلیارد تومان را هم شهرداری پرداخت کرد.  به گفته پورسیدآقایی ۳۰ میلیارد تومان نقدی به مترو کمک شده و مابقی خرج بهره‌برداری و اتوبوسرانی شده است، همچنین مقداری از پول خرج اصلاح هندسی معابر شده است.  معاون شهردار تهران با بیان اینکه از ابتدای سال تا اول بهمن‌ماه ۲۰۶ میلیارد تومان از محل طرح ترافیک درآمد کسب کرده‌ایم، گفت: شهروندان ۳۸۰ میلیارد تومان عوارض بدهکار هستند که اگر بتوانیم بخشی از این طلب‌ها را تا پایان سال وصول کنیم، می‌توانیم تعدادی اتوبوس جدید خریداری کنیم.