اخبار
تدابیر اتاق برای برگزاری انتخابات الکترونیکی
پایگاه خبری اتاق تهران| رییس هیات نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی تهران با اعلام اینکه هتل لاله تهران محل برگزاری انتخابات هیات نمایندگان اتاق تهران خواهد بود، فرآیند رأیگیری الکترونیک را تشریح و اعلام کرد تمام تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات اندیشیده شده است. ابراهیم بهادرانی با بیان اینکه فهرست نهایی نامزدهای انتخابات اتاق تهران پس از رسیدگی به اعتراضات اولیه، به انجمن نظارت بر انتخابات اتاقهای بازرگانی سراسر کشور ارسال شده است، گفت: بر اساس برنامه زمانبندی این دوره از انتخابات، شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی تا روز سهشنبه 30 بهمن ماه سال جاری فرصت رسیدگی به اعتراضات را دارد و روز اول اسفندماه 97، فهرست نهایی نامزدهای تایید صلاحیت شده نهمین دوره انتخابات هیات نمایندگان اتاقهای بازرگانی سراسر کشور اعلام خواهد شد.
او با تشریح فرآیند الکترونیکی رأیدهی شرکتکنندگان در این دوره از انتخابات، گفت: 80 دستگاه رأیدهی مکانیزه در سه زون در سالن طبقه همکف هتل لاله تهران برای روز انتخابات مستقر میشود. فرآیند رأیدهی از 8 صبح روز شنبه 11 اسفندماه جاری آغاز خواهد شد و رأیدهندگان با در دست داشتن کارت بازرگانی یا کارت عضویت عکسدار معتبر که حداقل یکسال سابقه داشته باشد، اجازه ورود به محل اخذ رأی را پیدا خواهند کرد. پس از تطبیق دارنده کارت بازرگانی یا عضویت اتاق تهران با شخص رأیدهنده و تحویل آن به اپراتورهای مستقر در ورودی محل اخذ رأی، یک کارت الکترونیکی مخصوص رأیدهی به فرد متقاضی تحویل داده شده و سپس وی به سمت سالن رأیگیری راهنمایی میشود. در هر یک از زونهای رأیگیری، دستگاههای رأیدهی مکانیزه تعبیه شده که روی هر کدام از نمایشگرهای آن نام و کد مربوط به نامزدهای انتخابات درج شده است. فرد رأیدهنده با قرار دادن کارت الکترونیکی خود روی دستگاه، امکان ثبت رأی به نامزدهای مدنظر خود را خواهد داشت و با وارد کردن کد اختصاصی نامزد یا نامزدهای موردنظر خود و با کلیک روی دکمه تایید، رأی وی ثبت خواهد شد. سپس کارت الکترونیکی خود را برداشته و با مراجعه به قسمت خروجی سالن رأیگیری و تحویل آن به متصدیان این بخش، کارت بازرگانی یا کارت عضویت خود را تحویل گرفته و به این ترتیب، فرآیند رأیدهی وی به پایان میرسد.
رییس هیات نظارت بر انتخابات اتاق تهران در مورد مدت زمان فرآیند رأیدهی در روز انتخابات، گفت: با توجه به برنامهریزیهای به عمل آمده، پیشبینی میشود فرآیند رأیدهی هر یک از فعالان اقتصادی از طریق دستگاههای مکانیزه، بطور متوسط 5 دقیقه به طول انجامد. بهادرانی همچنین با اشاره به اینکه در دور قبل انتخابات هیات نمایندگان اتاق تهران، حدود 3 هزار و 500 فعال اقتصادی رأی دادند، افزود: پیشبینی میشود در انتخابات نهمین دوره هیات نمایندگان اتاق تهران، در مقایسه با دوره قبل تعداد بیشتری از فعالان اقتصادی و دارندگان کارت بازرگانی و عضویت در این انتخابات مشارکت داشته باشند.
تحویل روزانه 1500 خودرو به مشتریان
پایگاه خبری ایکوپرس|معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت: با افزایش تیراژ تولید، تحویل خودرو به مشتریان به روزانه بیش از یک هزارو 500 دستگاه رسید. مصطفی خان کرمی با اعلام این خبر گفت: با افزایش تولید و تحویل خودرو تعداد تعهدات معوق ایران خودرو به مشتریان تا پایان سال کاهش خواهد داشت. او با بیان اینکه وضعیت تامین و تولید در خطوط ایران خودرو روز به روز رونق بیشتری میگیرد، گفت: با تامین قطعات کسری، تعداد خودروهای ناقص نیز در حال تکمیل و تحویل به مشتریان است. خان کرمی افزود: انجام تعهدات به مشتریان و تحویل خودروهای معوق در اولویت ایران خودرو است و تعهدات در ماههای آینده به روز خواهد شد. معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو خاطرنشان کرد: با بهبود روند تامین و تولید، ان شاءالله گروه صنعتی ایران خودرو تاپایان سال جاری به اهداف مورد نظر در تولید دست خواهد یافت. او گفت: با پرداخت سود مشارکت و جریمه دیرکرد مطابق قرارداد به دنبال جلب حداکثری رضایت مشتریان هستیم.
افزایش 10 درصدی صادرات صنایع غذایی
وزارت صنعت، معدن و تجارت| معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تایید وجود مشکلات بر سر راه صادرات کشور گفت: در مدت 9 ماهه منتهی به آذر سال جاری، صادرات صنایع غذایی کشور از لحاظ وزن و ارزش نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ترتیب 7 و 10 درصد رشد را ثبت کرد. به گفته فرشاد مقیمی، واردات صنایع غذایی در همسنجی با سال گذشته از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 30 و 23 درصد کاهش داشته است. معاون امور صنایع وزارت صنعت یادآور شد: تعداد 85 هزار واحد صنعتی در کشور فعالیت دارند که از این تعداد نزدیک به 10 هزار واحد تولیدی در بخش صنایع غذایی دایر است. وی میزان اشتغالزایی موجود در این بخش را حدود 400 هزار نفر ذکر کرد و گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش افزوده صنعت به 11درصد میرسد. مقیمی، مشکلات تولیدکنندگان صنایع غذایی را تامین مواد اولیه مورد نیاز، افزایش نرخ حمل کالا، قیمتهای پایه صادراتی، مبادلات ارزی، چگونگی بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی و چالشهای گمرکی را به عنوان مهمترین دغدغههای این صنعت برشمرد.