بنیاد برکت و کاهش نرخ بیکاری در استان اردبیل
گروه بنگاهها|
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، عملکرد بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را در حوزه اشتغالزایی در مناطق محروم مناسب و قابل دفاع ارزیابی کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، صدیف بدری با بیان این مطلب و با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در استان اردبیل افزود: بنیاد تا به امروز اقدامات خوبی را در حوزههای اشتغالزایی، ساخت مدرسه و فعالیتهای عمرانی و زیربنایی در مناطق و روستاهای محروم استان و بهخصوص شهرهای اردبیل، نمین، نیر و سرعین به پایان رسانده یا دردست اقدام دارد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور در استان اردبیل توسط بنیاد برکت تصریح کرد: بنیاد برکت با ایجاد اشتغال بهخصوص کسبوکارهای خرد و خانگی در مناطق روستایی و محروم میتواند به محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان اردبیل یاری رساند.
به گفته نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، بنیاد برکت تا به امروز 400 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در استان اردبیل به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
بدری با اشاره به دیدارش با جعفری، مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: در این دیدار اقدامات بنیاد مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد به همراه استاندار اردبیل در دیداری با دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، گزارشی از ظرفیتهای استان و فرصتهای بالقوه بهویژه در حوزه اشتغالزایی را ارایه دهیم.
وی یادآور شد: بنیاد برکت علاوه بر ایجاد شغلهای اجتماعمحور خرد و خانگی و ساخت مدارس در روستاها و مناطق محروم استان اردبیل، در قالب مدل توانمندسازی اقتصادی و اشتغالزایی بنگاهمحور در یک شرکت سازنده سرم به عنوان یکی از بزرگترین مجموعههای صنعتی در استان اردبیل مشارکت و سرمایهگذاری کرده است.
نماینده مردم اردبیل، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که اقدامات اینچنینی بنیاد برکت در سال 98 هم در استان اردبیل ادامه داشته باشد. سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان اردبیل تصریح کرد: نرخ بیکاری در میان جوانان تحصیلکرده استان بیشتر از 15 درصد است. بنیاد برکت با ورود به حوزه ایجاد فرصتهای شغلی بهویژه از نوع خرد و خانگی میتواند به رفع معضل بیکاری در منطقه کمک کند. برخی از مناطق استان مانند شهر نمیر و روستاهای آن در حوزه صنایع دستی دارای استعدادها و تواناییهای بالقوهای است.
وی از گردشگری، کشاورزی، دامپروری سبک و سنگین، صنعت و معدن و محصولات گلخانهای به عنوان دیگر رستههایی نام برد که امکان ایجاد اشتغال در آنها وجود دارد. بدری در پایان از آمادهسازی طرحهای مرتبط با اشتغالزایی در استانداری اردبیل خبر داد و گفت: این طرحها که با توجه به شرایط و قابلیتهای هر منطقه تهیه شده است در دیدار با رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پیشنهاد و ارایه خواهد شد.