اخبار

۱۳۹۸/۰۲/۳۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۵۰۱۱

همچنان ممنوع واردات خودروی هیبریدی

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات با تاکید براینکه واردات خودروهای هیبریدی همچنان ممنوع است، گفت: متناسب با سیاست‌های تجاری کشور برنامه‌ریزی و عمل می‌کنیم. سید مهدی نیازی در گفت‌وگو با شاتا، در خصوص واردات خودروهای هیبریدی گفت: معافیت حقوق ورودی خودروهای هیبریدی به منزله مجاز بودن واردات نیست، ضمن اینکه طرح باید در مجلس تصویب و توسط شورای نگهبان در قالب قانون ابلاغ شود. بعد از ابلاغ قانون و براساس احکام ان، متناسب با سیاست‌های تجاری کشور برنامه‌ریزی و عمل می‌شود. او با تاکید بر اینکه در سال 98 برای واردات خودرو برنامه‌ای نداریم، افزود: در شرایط فعلی و محدودیت‌های ارزی کالاهای اساسی، مواد اولیه و واسطه‌ای بخش تولید در اولویت واردات قرار دارند و واردات کالاهای مصرفی در اولویت نیست. مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات عنوان کرد: واردات خودرو در سال 97 به دلیل ارزبری بالا و مدیریت تقاضا در شرایط ارزی کشور متوقف شد و این تصمیم همچنان ادامه دارد.

اختصاص تسهیلات به بخش نساجی و پوشاک

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک با بیان اینکه برای توسعه این صنعت تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، گفت: صنعت نساجی و پوشاک می‌تواند با سرمایه‌گذاری اندک ایجاد اشتغال و ارزش افزوده داشته باشد. افسانه محرابی در گفت‌وگو با شاتا، با بیان اینکه در سال جاری برنامه رونق تولید در دو صنعت لوازم خانگی و نساجی و پوشاک مورد توجه قرار گرفته است، افزود: صنعت نساجی و پوشاک با سرمایه‌گذاری اندک می‌تواند اشتغال و ارزش افزوده قابل توجهی داشته باشد این در حالی است که در شرایط کنونی کشور اشتغال یکی از مباحث جدی است که می‌تواند امنیت اجتماعی را تأمین نماید.

مدیرکل صنایع نساجی، پوشاک و سلولزی با اشاره به اینکه در سال 97 نسبت به سال 96 در بخش نساجی و پوشاک به لحاظ وزنی 26 درصد و به لحاظ ارزشی 6 درصد افزایش صادرات بوده است، افزود: تحریم تیغ دولبه است و در کنار مشکلاتی که ایجاد می‌کند، می‌تواند فرصت خوبی برای رشد تولید و صادرات باشد. مدیرکل صنایع نساجی پوشاک و سلولزی درخصوص اهداف برنامه رونق تولید تصریح کرد: برنامه رونق تولید جهت حفظ و تثبیت وضعیت واحدهای موجود، تکمیل ظرفیت‌های خالی، توسعه، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی تدوین گردیده است. این برنامه‌ها برای کل زنجیره تولید بوده و نیازمند الزاماتی از جمله کاهش نرخ بهره بانکی، مشوق­‌های مالیاتی، بیمه و تسهیل تأمین مواد اولیه است. که در راستای تحقق برنامه‌ها، سیاست‌گذاری مناسب، نظارت و پیگیریهای لازم از سوی وزارت متبوع ضروری است. محرابی ادامه داد: در شرایط فعلی صندوق توسعه ملی تخصیص منابع برای ایجاد واحدهای جدید ندارد اما با پیگیری و هماهنگی‌هایی که تاکنون وزارت صنعت، معدن تجارت انجام داده تخصیص منابع به صنعت نساجی و پوشاک صورت می‌پذیرد.

اجرای 15 پروژه زیرساختی در شهرک‌های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران از اجرای 15 پروژه زیرساختی با اعتبار نزدیک به 61 میلیارد تومان در دو‌ماه آینده خبرداد و گفت: تامین زیرساخت‌های مناسب برای صنعتگران و تولیدکنندگان رویکرد اصلی این شرکت در سال جاری است. به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران، صابر پرنیان با اشاره به‌نامگذاری سال 98 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال رونق تولید اظهار کرد: رویکرد مجموعه شهرک‌های صنعتی استان تهران در سال جاری افزایش قابل توجه پروژه‌های عمرانی و زیرساختی است و مدیران منطقه‌ای با هماهنگی بین دستگاهی در جهت رفع موانع تولید و صنعت باید یاری‌کننده مجموعه شهرک‌های صنعتی باشند. مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران ادامه داد: صنعتگران امروز به جای سرمایه‌گذاری در بازار ارز و غیره در بخش تولید وارد شده و با احداث کارخانه‌ها در اشتغالزایی نقش آفرینی کرده‌اند بنابراین توسعه فعالیت‌های صنعتی، راه‌اندازی واحدهای تولیدی جدید در شرایط کنونی به مردم این امید را می‌دهد که تحریم‌ها نمی‌تواند در کشور اثرگذار باشد. پرنیان با اشاره به تعریف 15 پروژه زیرساختی در مجموعه شهرک‌های صنعتی، افزود: این پروژه‌های با تامین اعتباری نزدیک به 61 میلیارد تومان برای اجرا در 2 ماه آینده برنامه‌ریزی شده است. مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران تصریح کرد: آسفالت و روسازی معابر، آبرسانی و شبکه فاضلاب، تکمیل شبکه روشنایی، جدول‌گذاری، جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد کمربند فضای سبز و غیره از جمله پروژه‌های تعریف شده است که در شهرک‌ها و نواحی صنعتی قرچک، شهریار، پایتخت، شمس‌آباد، فیروزکوه1، دماوند2 و خاوران اجرا می‌شود. پرنیان با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک‌های صنعتی استان تهران موجب توسعه کشور خواهد شد، یادآوری کرد: نمی‌شود تولیدکننده‌ای در شهرک‌های صنعتی سرمایه‌گذاری کند و وقت و زندگی خودش را در آنجا بگذارد ولی ما نتوانیم زیرساخت‌ها را تامین کنیم.