جایگزینی هوش مصنوعی با نیروی انسانی متخصص

۱۳۹۸/۰۳/۱۳ - ۰۰:۵۰:۲۰
کد خبر: ۱۴۵۸۶۴
جایگزینی هوش مصنوعی با نیروی انسانی متخصص

زد دی نت |  یکی از مقامات مایکروسافت به تازگی تاکید کرده است که هوش مصنوعی خطری برای مشاغل و نیروهای انسانی در جهان به وجود نخواهد آورد.

با توجه به گسترش روزافزون فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی (یادگیری ماشینی در صنایع و حوزه‌های مختلف تکنولوژی و غیره، بسیاری از شرکت‌های فعال در عرصه‌های گوناگون معتقدند که این فناوری‌ها به صورت کامل فعالیت‌هایشان را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد، به گونه‌ای که دیگر نیازی به وجود چنین استار تاپ و شرکت‌هایی در جهان نخواهد بود و کارکنان آنها نیز با روبات و رایانه‌های مجهز به هوش مصنوعی جایگزین خواهند شد.

لی هیکین، افسر تکنولوژی‌های ملی مایکروسافت در استرالیا گفت: فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی هرگز جای نیروهای انسانی را نخواهد گرفت و مردم نباید نگران از بین رفتن مشاغل خود در آینده باشند چراکه پیشرفت تکنولوژی‌های مذکور تنها به تقویت و افزایش کیفیت و سرعت خواهد انجامید و هیچگاه قابلیت جایگزین شدن با نیروی انسانی متخصص را کسب نخواهد کرد.

تازه‌ترین تحقیقات و بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که بالغ بر ۴۱ درصد از شرکت‌های فعال در بریتانیا از توسعه زودهنگام و سریع فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی واهمه دارند چراکه بر این باورند که این فناوری‌ها تا پنج سال آینده جای منابع انسانی، کارشناسان، متخصصان و تمامی تجهیزات موردنیاز آنها را خواهد گرفت و به عبارتی دیگر هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک موجب از بین رفتن تجارت و کسب و کار آنها خواهد شد. به گفته این کارشناسان و تحلیلگران، آن دسته از شرکت‌هایی که تاکنون به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی در کسب و کار خود فکر نکرده‌اند، در خطر نابودی بیشتری قرار دارند چراکه آینده شرکت‌های تجاری و کسب و کارهای موفق به فناوری‌های جدید تعلق خواهد داشت و صاحبان مشاغل و شرکت‌های کوچک با استراتژی‌های قدیمی حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

اما حالا این مدیر ارشد شرکت امریکایی مایکروسافت اذعان کرده است که هیچ جای نگرانی در خصوص پیشرفت هوش مصنوعی در جهان وجود ندارد چراکه این فناوری قادر خواهد بود در بهترین حالت ممکن، به ارتقا و بهبود سطح کیفی طراحی و تولید محصولات مختلف کمک کند بنابراین هرگز جایگزین نیروهای انسانی و متخصص همچون مهندسان، پزشکان، اساتید دانشگاه، معلمان، پژوهشگران، روانشناسان، جراحان و غیره نخواهد شد.

وی در تشریح سخنان خود افزود: بسیاری از کارها علاوه بر دانش، تخصص و هوشمندی نیازمند به‌کارگیری عواطف و احساسات انسانی نیز هست که این کار از توانایی و عهده هوش مصنوعی خارج است.