توانایی خودکفایی در تولید گوشت قرمز وجود دارد
چهارمحال و بختیاری| معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به ظرفیتهای کشور میتوانیم در زمینه تولید گوشت قرمز به خودکفایی کامل برسیم. مرتضی رضایی دیروز در همایش تجلیل از کشاورزان نمونه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: در این مناسبتها باید کارهای انجام شده یادآوری شود تاعلاوه بر شناسایی آسیبها برای ادامه بهتر مسیر تلاش شود. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با تلاشهای انجام شده در سالهای اخیر شاهد تولید پروتئینهای دامی و شیلات بیش از میانگین جهانی برای مصرف هستیم، اما همچنان جای پیشرفت وجود دارد. وی ادامه داد: باتوجه به پتانسیلی که در کشور وجود دارد میتوانیم در زمینه تولید گوشت قرمز به خوکفایی کامل برسیم به علاوه دنیا ارزش گوشت قرمز کشور ما را میداند پس اگر در این خصوص همت جدی کنیم فرصت صادرات را نیز خواهیم داشت. رضایی خاطرنشان کرد: باید علاوه بر شناسایی بازار فروش و مصرف از تکنولوژیهای روز دنیا برای بهرهوری بیشتر استفاده کنیم، البته میانگین گاوداریهای کشور از میانگین در کشورهای اروپایی بالاتر است.