85درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود
قزوین| معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر بیش از 85 درصد گوشت قرمزمورد نیاز کشور در داخل تولید و تنها 15 درصد معادل 150 هزار تن از طریق واردات تامین میشود. به گزارش ایرنا، مرتضی رضایی دیروز در بازدید از 2 واحد پرورش گاو شیری و گوشتی در استان قزوین افزود: در حال حاضر کشور در تولید کلیه محصولات دامی به جز مقدار کمی گوشت قرمز به خود کفایی رسیده است . او اظهار داشت: با یک برنامهریزی مدون پنج یا شش ساله با سرمایهگذاری که انجام خواهد شد، کشور در تولید گوشت قرمز نیز به خودکفایی خواهد رسید . رضایی تدوین طرح ملی افزایش گوشت قرمز را در راستای سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نیاز داخلی این مواد پروتئینی دانست و افزود: در این طرح با جذب سرمایهگذار درصدد پرورش و تولیدات دام با نژادهای گوشتی مناسب برای تامین گوشت مورد نیاز کشور هستیم. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی برای واردات دام و تلیسه مورد نیاز واحدهای پرورش دام کشور وجود ندارد و شرکتهای واردکننده با طی مراحل قانونی میتوانند دام مورد نیاز خود را وارد کنند. او گفت: در این طرح در راستای تامین گوشت قرمز دامهای دومنظوره و نژاد گوشتی وارد خواهد شد. او یادآور شد: زنجیر تولید در بخش دام و طیور از بروز مشکلات واحدهای تولیدی این بخش در شرایط مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جلوگیری میکند.