اخبار

۱۳۹۸/۰۳/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۶۷۴۰

هیچ مدیری حق ممانعت از ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارد

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش به خبر منتشره در فضای مجازی مبنی بر ممانعت مدارس از ثبت‌نام دانش‌آموزانی که اخیرا کلیپ جنجالی آنها با موسیقی غیرمجاز منتشر شد، واکنش نشان داد و تاکید کرد که هیچ مدیری حق چنین کاری را ندارد.

علیرضا کاظمی (درباره خبر منتشره در فضای مجازی مبنی بر ممانعت مدارس از ثبت‌نام دانش‌آموزانی که اخیرا کلیپ جنجالی آنها با موسیقی غیرمجاز منتشر شد، به ایلنا گفت: من اولین‌بار است که چنین چیزی را می‌شنوم، اما این مساله باید از طریق واحد ارزیابی و شکایات آموزش و پرورش مورد بررسی قرار بگیرد، از طرفی هیچ مدیری حق ممانعت از ثبت‌نام این دانش‌آموزان را ندارد. او ادامه داد: اگر دانش‌آموزی در مدرسه دچار بی‌انضباطی شده، این امر مربوط به شورای انضباطی مدرسه مذکور خواهد شد، زیرا هر مدرسه‌ای شورای انضباطی دارد که به این مسائل رسیدگی می‌کنند. معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش افزود: در خصوص عدم ثبت‌نام این دسته از دانش‌آموزان باید با مدیر آن مدرسه صحبت کرد، زیرا ممکن است مسائل دیگری موجب عدم ثبت‌نام شده باشد که من و شما از آن بی‌خبریم. با مدیر مربوطه گفت‌وگو به عمل خواهد آمد تا بدانیم به چه دلیل او را ثبت‌نام نکرده و اصلا حق چنین کاری را نداشته است.

کاظمی اشاره کرد: به هر حال ممکن است دانش‌آموزان تخلفاتی داشته باشند، اما مرحله اول پس از انجام تخلفات از سوی دانش‌آموزان تذکر دادن و فراخواندن پدر و مادر آن دانش‌آموز است، بطور کل من بعید می‌دانم به خاطر چنین موضوعی یک مدیر مدرسه دانش‌آموزان را از مدرسه اخراج کند یا از ثبت‌نام آنها ممانعت به عمل آورد.

غربالگری اهداکنندگان بارِ اولی خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ضمن تشریح اقدامات انجام شده جهت تضمین سلامت خون‌های اهدایی و غربالگری اهداکنندگانِ بار اول خون، در عین حال گفت: به دنبال متمرکزسازی مراکز اهدای خون هستیم؛ هرچند که در حال حاضر کمبود امکانات و منابع مالی سد راهمان است. علی‌اکبر پورفتح‌الله با اشاره به برنامه سازمان انتقال خون برای غربالگری اهداکنندگان بار اول در کشور، به ایسنا گفت: در حال حاضر در ۱۵ استان کشور برنامه آزمایش و غربالگری اهداکنندگان بار اولی را انجام می‌دهیم. علت اجرای این طرح این است که بر اساس گزارش‌هایمان ۸۰ درصد رخداد مثبت شدن آزمایش‌های هپاتیت B، C و HIV در اهداکنندگان بار اولی است. بر همین اساس اهداکنندگان بار اول در ۱۵ استان کشور ابتدا مورد ارزیابی آزمایشگاهی قرار می‌گیرند و بعد از چهار ماه برای اهدای خون فراخوان می‌شوند. البته این اقدام هزینه‌ها و حجم کار ما را بسیار افزایش می‌دهد، اما بر روی سلامت خون تاثیر مستقیمی دارد. او با بیان اینکه به هر حال در ۱۵ استان کشور این برنامه را اجرا کردیم که طبیعتا چالش‌های خاص خود را دارد، افزود: در استان‌هایی که این برنامه اجرا شده حدود ۵۰ درصد اهداکنندگان بعد از انجام آزمایشات‌شان، دیگر به مراکز اهدای خون مراجعه نمی‌کنند، اما به هر حال برای ارتقاء سلامت خون این اقدامات الزامی است.