کدام کشورها بیشترین و ماهرترین هکرها را دارند
بهتازگی فهرستی از کشورهایی که میزبان بیشترین و بهترین هکرهای جهان هستند، منتشر شده است که چین با سهم بیش از 41درصدی در صدر این فهرست قرار دارد.
به گزارش ایسنا، در سالهای اخیر آمار حملات سایبری، هک و نفوذ به حسابهای کاربری شرکتهای کوچک و بزرگ در سراسر جهان رو به رشد و افزایش بوده است؛ به گونهای که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری به شرکتهای مختلف، دولتها و استارتاپهای فعال در نقاط مختلف جهان هشدار دادهاند که با بهروزرسانی مداوم سیستمهای مورد استفاده خود و سایر اقدامات امنیتی لازم، از نفوذ و دسترسی هکرها و مجرمان سایبری به اطلاعات محرمانه خود جلوگیری کنند.
هرچند که در اخبار مختلفی که از گوشه و کنار جهان به گوش میرسد، به نظر میرسد حتی با در نظر گرفتن تمامی احتمالات و همچنین اقدامات امنیتی لازم نیز هکرها و مجرمان سایبری به چنان تخصص و تبحری دست یافتهاند که باز هم قادر خواهند بود به اطلاعات موردنیاز خود دسترسی پیدا کنند و هر ساله بسیاری از شرکتهای کوچک و بزرگ را در سراسر جهان با مشکلات و دردسرهای جدیدی مواجه سازند.
حالا به تازگی فهرستی از ۱۰ کشوری که میزبان بیشترین تعداد هکرها و مجرمان سایبری هستند و هر ساله به سایت، سرور و پلتفرمهای مورداستفاده شرکتهای مختلف در سراسر جهان حمله کرده و اطلاعات محرمانه و مورد نیاز خود را به سرقت میبرند، در وبسایت cyware منتشر شده است که به آنها اشاره شده است.
1- چین: بر اساس تازهترین آمار و گزارشهای منتشرشده، بالغ بر ۴۱ درصد از حملات سایبری و بدافزاری در جهان توسط هکرهای چینی صورت پذیرفته است.
2- ایالات متحده امریکا: بسیاری از بدافزارها و تروجانهای توسعهدادهشده توسط هکرها و مجرمان سایبری امریکایی به زیرساختهای حیاتی و مهم در کشورهای متعددی حمله و نفوذ پیدا کردند که به واسطه همین حملات سایبری، از شهرت جهانی بالایی برخوردار شدند. سهم ایالات متحده امریکا از حملات بدافزاری و سایبری در جهان بالغ بر ۱۰ درصد است.
3- ترکیه: سهم ترکیه از حملات سایبری در جهان، ۴.۷ درصد است که در سالهای اخیر، فعالیت آنها بهشدت رشد و افزایش یافته است.
4- روسیه: سهم حملات سایبری انجامشده توسط هکرهای روسی نیز بالغ بر ۴.۳ درصد گزارش و اعلام شده است.
روسیه تحت تاثیر مخالفت و تضادهای سیاسی که با دولت امریکا دارد، همواره به سرور و شبکههای شرکت بزرگ امریکایی همچون اپل، آمازون و گوگل حمله و نفوذ کرده است. آخرین و بزرگترین خرابکاری هکرهای روسی در جریان برگزاری انتخابات دولت امریکا بود که به گفته بسیاری از کارشناسان، توانسته بودند در سیستمهای رایگیری انتخاباتی در بسیاری از ایالتهای امریکا، نفوذ پیدا کرده و موجب تغییر و تحولاتی شوند.
5- تایوان: این جزیره کوچک در حوالی چین، برخلاف جغرافیای بسیار کوچکی که دارد، تعداد زیادی از قدرتمندترین و بهترین هکرهای جهان را در خود جای داده است؛ به گونهای که سهم آن از حملات سایبری جهان، ۴.۳ درصد است.
6- برزیل: سهم برزیل در حملات سایبری جهان بالغ بر ۳.۳ درصد گزارش و اعلام شده است که با اختلاف اندکی از رومانی، یک پله بالاتر قرار گرفته و در فهرست ردهبندی کشورهای میزبان بیشترین تعداد هکرها و مجرمان سایبری، رتبه ششم را به خود اختصاص داده است.
در واقع میتوان گفت که برزیل نه تنها در امریکای جنوبی، بلکه در نیمکره جنوبی زمین، بیشترین ترافیک هکرها را از آن خود کرده است. به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، دلیل این موضوع میتواند اقتصاد فارغ از پول نقد در این کشور باشد و اینکه شهروندان بیشتر از پرداختهای آنلاین و اینترنتی برای خرید و انجام کارهای موردنظر خود استفاده میکنند.
۷- رومانی: رومانی با اختصاص ۳.۳ درصد از حملات سایبری در جهان، در رتبه هفتم این ردهبندی جای گرفته است. یکی از مشهورترین هکرهای اهل این کشور، رومانسیو والسیا نام داشت که توانسته بود به اطلاعات تعداد زیادی از شرکتها و دولتهای جهان نفوذ و دسترسی پیدا کند.
۸- هند: هشتمین رتبه در فهرست کشورهای میزبان بیشترین تعداد هکرها و مجرمان سایبری نیز به هند اختصاص یافته که سهم آن در حملات سایبری در جهان ۲.۳ درصد است.
۹- ایتالیا: سهم نهمین جایگاه کشورهای میزبان در حملات سایبری که به ایتالیا اختصاص دارد، ۱.۶ درصد است. دو نفر از معروفترین هکرها و مجرمان سایبری ایتالیایی، لوئیگی آریما و دوناتو فارانته آریما هستند که در نفوذ به حسابهای کاربری و سرقت اطلاعات مورد نیاز خود شهرت جهانی پیدا کردهاند.
۱۰- مجارستان: مجارستان که یک کشور تقریبا کوچک در شرق اروپاست، تعداد زیادی از هکرهای حاذق را در جهان در خود جای داده که سهم آن در حملات سایبری جهان ۱.۴درصد است.