شرکت فولاد خوزستان صادرکننده نمونه کشور شد

۱۳۹۸/۰۹/۱۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۸۴۸۲
شرکت فولاد خوزستان صادرکننده نمونه کشور شد

لوح تقدیر و تندیس ویژه صادرکننده نمونه کشور در سال ۹۸ در آیین بیست‌وسومین سالروز ملی صادرات به شرکت فولاد خوزستان اهدا شد.

 به گزارش خبرنگار روابط عمومی، علی محمدی، مدیرعامل فولاد خوزستان لوح و تندیس صادرکننده نمونه کشور را از اسحاق جهانگیری، معاون اول ریاست‌جمهوری و رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت دریافت کرد.

 این گزارش حاکی است، مراسم بیست‌وسومین سالروز ملی صادرات روز دوشنبه ۱۱ آذرماه ۹۸ در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد و در آن علاوه بر مقامات عالیرتبه دولتی و نمایندگان مجلس، جمع زیادی از مدیران عامل شرکت‌های صادرکننده و روسای سازمان‌ها حضور داشتند.  اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور در این مراسم از صادرکنندگان به عنوان رزمندگان جنگ اقتصادی و مدافعان کیان و تمامیت ارضی کشور نام برد و با بیان اینکه قطعا این دوران در تاریخ ایران به ثبت خواهد رسید، افزود: باید دست فعالان عرصه صادرات که توانسته‌اند با وجود فضای بسته و محدودیت‌های مختلف فعالیت کنند را بوسید.

وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام و فشار‌های همه‌جانبه این کشور بر بخش‌های اصلی اقتصاد ایران گفت: امریکایی‌ها در دو سال گذشته تمام گلوگاه‌های اصلی فعالیت اقتصادی ایران را مسدود کردند، اما با وجود همه این مسائل، امروز با سرافرازی می‌گوییم که اقتصاد ایران اگرچه با مشکلات مختلفی روبه‌رو شد، اما توانست روی پای خود بایستد.

 معاون اول رییس‌جمهور افزود: بر اساس آمارها میزان صادرات غیرنفتی در ۸ ماه سال جاری بیش از ۱۶ درصد از نظر وزنی نسبت به سال گذشته رشد داشته است که این یعنی کشتیرانی و بنادر ایران فعالیت گسترده‌ای داشته و صادر کنندگان نیز ریسک‌هایی را پذیرفته‌اند تا در نهایت اقتصاد کشور توانسته روی پای خود بایستد.

جهانگیری از صادرات غیرنفتی به عنوان یک فرصت برای مبارزه با رقبا و به دست آوردن بازارهای بین‌المللی یاد کرد و با تاکید بر اینکه صدور بخشنامه‌های لحظه‌ای می‌تواند به صادرات لطمه وارد کند، گفت: مدیر واقعی کسی است که نیازهای کشور را شناسایی و نسبت به آن پاسخ دهد. هر تصمیم و سیاستگذاری ما ممکن است برای یک بخش مفید باشد اما باید ابعاد و زوایای مختلف و تاثیرات آن بر سایر بخش‌ها را نیز به دقت مورد ارزیابی و بررسی قرار دهیم.

وی صادرات غیرنفتی را از مهم‌ترین پیشران‌های اقتصاد کشور برشمرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات اتخاذ شده نظام بانکی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی پیشران اقتصاد پرداخت خواهد کرد که در این راستا واحدهای تولیدی که فعالیت صادراتی دارند در اولویت خواهند بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم یکی از راهبردها برای مقابله با تحریم را مشارکت مردم و فعالان اقتصادی عنوان کرد و گفت: این یک شعار نیست بلکه سیاست دولت و سیاست وزارت صمت است که تشکل‌ها، بخش خصوصی و مردم محور فعالیت‌های اقتصادی باشند.

رحمانی خاطرنشان کرد: یکی از راهبردهای اساسی برای عبور از تحریم‌ها حضور پررنگ مردم و تشکل‌های بخش خصوصی در همه عرصه‌ها به ویژه در حوزه اقتصاد است.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: افزایش نرخ ارز باید سبب جهش صادراتی بشود، اشکالات ساختاری برای نیل به این هدف باید اصلاح بشود. همچنین به دنبال شیوه‌های نوین تامین مالی هستیم، نظام بانکی باید تقویت بشود و این نیازمند همکاری و همراهی مشترک است.

رحمانی ادامه داد: توسعه صادرات جزو ۷برنامه محوری ماست و باور داریم که امسال و سال آینده پیشران اقتصادی ما همین صادرات است.

رییس اتاق بازرگانی ایران نیز در این مراسم توسعه صادرات را یکی از راه‌های دستیابی به توسعه اقتصادی دانست و گفت: بسیاری از کشورها با تاکید بر بخش صادرات توانسته‌اند به رشد بالای اقتصادی دست پیدا کنند.

 مساله تامین مالی صادرات، مالیات بر ارزش افزوده، نبود متولی واحد و مدیریت یکپارچه برای سیاستگذاری در امر صادرات از مهم‌ترین مسائلی بود که از سوی رییس اتاق بازرگانی ایران مطرح شد.

 گزارش خبرنگار روابط عمومی حاکی است، شرکت فولاد خوزستان به دلیل کیفیت جهانی شمش تولیدی، همواره از توان بالای صادراتی برای فروش محصولات خود در بازارهای منطقه و بین‌المللی برخوردار بوده است. این شرکت طی سال‌های گذشته با توجه به کیفیت مرغوب محصولات و وجود مشتریان خاص، جهش قابل توجهی در حوزه صادرات داشته است و محصول خود را به ۱۸کشور در ۴ قاره جهان صادر نموده است.

 شرکت فولاد خوزستان در سال جاری با اولویت تامین نیاز داخل کشور، صادرات ۲میلیون تن از محصولات خود را هدفگذاری نموده و همچنان پرچمدار صادرات در حوزه فولاد کشور است.