اقتصاد کشور باید به نقطه بازدارندگی برسد

۱۳۹۸/۰۹/۲۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۸۹۶۸
اقتصاد کشور باید به نقطه بازدارندگی برسد

خلق ثروت یک هنر است

گروه بنگاه‌ها|

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکید کرد: کشور در حوزه اقتصاد نیز به مانند سایر زمینه‌ها باید به نقطه بازدارندگی برسد.

محمد مخبر در آیین افتتاح ۴ طرح بنگاه‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان مازندران با بیان این مطلب افزود: خلق ثروت یک هنر است و همان‌گونه که هنرمندان را تکریم می‌کنیم باید کارآفرینان را نیز هنرمند بدانیم و قدردان‌شان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه امروزه در یک تقابل اقتصادی با دشمنان هستیم، اظهار داشت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، کارآفرینان رزمندگان کارزار اقتصادی هستند و از همین رو، باید آنها را تکریم و حمایت کرد.

مخبر تصریح کرد: با وجودی که در کشور پروژه‌های بزرگ اقتصادی اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده، اما در شرایط امروز باید به سراغ بنگاه‌های اقتصادی خرد و خانگی برویم. بخش عمده‌ای از اقتصاد کشورهای پیشرفته با همین بنگاه‌ها تامین می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام از راه‌اندازی روزانه ۱۰۰ طرح اقتصادی در این ستاد خبر داد و گفت: این ۱۰۰ طرح به ایجاد ۳۰۰ شغل در روز منجر می‌شود. اگر این مکانیسم در کشور فراگیر شود، اتفاقات بزرگی در حوزه اقتصاد و اشتغال‌زایی پایدار رخ خواهد داد.

وی با اشاره به راه‌اندازی نهضت احیای واحد‌های صنعتی تعطیل یا نیمه تعطیل در ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: این رویکرد باعث بازگشت ۲۰۵۰ طرح به چرخه تولید کشور در ۱۴ ماه گذشته شده است. به عبارت دیگر، ستاد اجرایی توانسته با ۱۶۰۰ میلیارد تومان آورده، ۶۷۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های معطل مانده در کشور را احیا کند که ایجاد اشتغال برای ۲۱۰ هزار نفر را به دنبال داشته است.

وی با تاکید بر احیای سرمایه‌های معطل مانده در کشور اظهار داشت: تا به امروز ۱۱۹۰ طرح نیمه تعطیل را در استان مازندران احیا کرده‌ایم که ۴۴۰ میلیارد تومان بازگشت سرمایه را در پی داشته و باعث شده تا ۱۱۷۰۰ نفر دوباره به کار مشغول شوند.

به گفته رییس ستاد اجرایی فرمان امام، ۵۸۰۰ طرح اقتصادی این ستاد در مازندران با سرمایه‌گذاری ۱۱۲۰ میلیارد تومانی، باعث ایجاد ۲۲ هزار شغل در این استان تا پایان سال جاری می‌شود.

مخبر با تاکید بر اینکه احیا و راه‌اندازی دوباره کارخانه نساجی مازندران به دستور رهبر معظم انقلاب بوده است، اظهار امیدواری کرد که همه ظرفیت این کارخانه تا شش ماه آینده به چرخه تولید بازگردد.

گفتنی است، کارخانه پارس کاغذ نکا، پارس جوانه طبرستان بابل، گل چشمه سیاه‌بیشه آمل و آریو سلولز جویبار چهار طرح بنگاه‌محور افتتاح شده در جریان سفر رییس‌ ستاد اجرایی فرمان امام به استان مازندران بودند. ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت در مجموع ۳۸۱ میلیارد ریال در این واحد‌های صنعتی و تولیدی سرمایه‌گذاری کرده که ایجاد اشتغال برای ۷۵۵ نفر را در پی دارد.

  بهره‌برداری از ۸۷ طرح عمرانی در مازندران

طرح‌های عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان مازندران به بهره‌برداری رسید.

در جریان سفر رییس ستاد اجرایی فرمان امام به مازندران، ۸۷ طرح عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت شامل ساخت مدرسه، آبرسانی، راه‌سازی، احداث پل و طرح هادی در سراسر این استان به بهره‌برداری رسید. برای راه‌اندازی این تعداد طرح عمرانی و زیربنایی بیش از ۱۳۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.

محمد مخبر در حاشیه افتتاح مدرسه ۹ کلاسه برکت شهیدان حجازی در شهر گلوگاه گفت: وضعیت کشور به لحاظ امکانات تحصیلی خوب است و قابل قیاس با گذشته نیست.

رییس‌ ستاد اجرایی فرمان امام یادآور شد: مشکل اصلی سیستم آموزشی ما بحث حرفه‌آموزی است که این معضل و کمبود باید با آموزش حرفه و مهارت به دانش‌آموزان مرتفع شود.

مخبر خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام در کنار فعالیت‌های عمرانی و زیربنایی از جمله ساخت مدارس، تمرکز اصلی اقدامات خود را بر ایجاد اشتغال گذاشته است.

وی با تاکید بر احیای بنگاه‌های اقتصادی تعطیل یا نیمه‌تعطیل مانده اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام از طریق راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی خرد و خانگی، ۱۱۰ هزار شغل را در قالب ۳۰ هزار طرح تا پایان سال در مناطق محروم ایجاد می‌کند.

گفتنی است، ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت ساخت ۲ هزار مدرسه را در مناطق محروم و روستایی در دست اقدام دارد که تاکنون دستور ساخت ۱۷۰۰ مدرسه ابلاغ شده است.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام همچنین در دیدار با خانواده شهید قاسم موجرلو، از شهدای غواص شهرستان گلوگاه، از پدر و مادر این شهید گرانقدر تجلیل به عمل آورد. شهید موجرلو سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلا ۴ به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.


مخبر: بیش از 20هزار کارخانه و مجتمع تعطیل و نیمه‌تعطیل را به چرخه تولید   برگرداندیم

رییس ستاد اجرایی فرمان امام ضمن افتتاح ۱۳۳۱ طرح اشتغالزایی با ایجاد ۴۸۲۱ شغل در استان مازندران، از بازگشت بیش از ۲۰ هزار مجتمع تولیدی به چرخه تولید توسط این ستاد خبر داد.  آیین افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۳۳۱ طرح اشتغالزایی بنگاه محور اجتماع محور و تسهیلات محور با ایجاد ۴۸۲۱ شغل در استان مازندران صبح امروز با حضور محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در شهرستان گلوگاه برگزار شد. رییس ستاد اجرایی فرمان امام دراین این مراسم با اشاره به طرح احیای کارخانه تولید کاغذ از زباله «پارس کاغذ نکا» گفت: بسیار خوشحالم که بخشی ازدغدغه‌های مردم استان مازندران توسط ستاد اجرایی فرمان امام رفع شد. وی افزود: روزانه در ستاد اجرایی ۱۰۰طرح کوچک با ۳۰۰ اشتغال راه می‌افتد. مخبر با تاکید بر اینکه سرمایه‌های معطل شده ما در کشور زیاد هستند گفت: ستاد اجرایی فرمان امام توسط نهضت احیا، ۲۰هزار و ۵۰۰ طرح را ظرف ۱۳ تا ۱۴ ماه به چرخه تولید کشور برگرداند. وی افزود: یعنی با ۱۶۰۰میلیارد تومانی که آورده ما بوده، چیزی قریب ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به چرخه تولید کشور برگشته و چیزی نزدیک به ۲۱۰ هزار شغل ایجاد شده است.

مخبر با بیان اینکه بنگاه‌های معطل شده و نیمه تعطیل در کشور بسیار زیاد هستند، تصریح کرد: یکی از کارهایی که همه باید انجام دهند احیای همین ظرفیت‌های معطل شده است. رییس ستاد اجرایی فرمان امام افزود: امروز در استان مازندران ۱۵۰۰طرح افتتاح می‌کنیم که ۱۱۹۱ طرح، کارخانجات تعطیل شده و نیمه تعطیل هستند. مخبر ادامه داد: با این احیا، تقریبا ۴۴۰ میلیارد تومان برگشت سرمایه تعطیل شده به سیستم برمی‌گردد و باعث بازگشت ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر به فضای کار و اشتغال می‌شود. در این مراسم همچنین جوهری معاون اقتصادی بنیاد برکت ارتباط ویدیوی از بخش گل‌چشمه سیاه بیشه آمل هنگام افتتاح طرح واحد تولیدی پرورش ماهی قزل‌آلا اظهار داشت:   ظرفیت این شرکت نزدیک به دو میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بچه ماهی است که هم توانایی پرورش ماهی و هم توزیع بچه ماهی به سایر مناطق را دارد. جوهری افزود: از طریق این طرح ۳۶ نفر اشتغال مستقیم و۱۳۲ نفر اشتغال غیر مستقیم را خواهیم داشت و در جمع ۱۶۵ نفر اشتغال خواهیم داشت.