اخبار

۱۳۹۹/۰۲/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۶۴۷۱

جزییات قیمت تمام شده‌ شکر اعلام  شد

خبرگزاری مهر |  بازرگانی دولتی ایران در اطلاعیه‌ای با اشاره به تامین بودن کالاهای اساسی کشور از جمله برنج، روغن و شکر در شرایط تحریم، جزییات قیمت تمام شده‌ شکر را اعلام کرد. شرکت بازرگانی دولتی ایران در این اطلاعیه قیمت‌ شکر وارداتی با ارز نیمایی (خرید ۱۵ اسفندماه ۹۸) و جزییات قیمتی خریدهای فعلی (دوم اردیبهشت‌ماه ۹۹) و محاسبات قیمت تمام شده‌ شکر را که توسط انجمن صنایع قند و شکر ایران محاسبه شده تشریح کرد. جزییات محاسباتی قیمت شکر وارداتی با ارز نیمایی که در اسفندماه سال قبل وارد و اکنون در بازار شکر در حال مبادله است به این شرح است: ارزش شکر خام در بنادر کشور با قیمت ۴۹ هزار و ۹۹۳ ریال، هزینه گمرکی، انبارداری و بارگیری چهار هزارو ۵۹۲ ریال، هزینه های‌عملیات بانکی و ثبت سفارش، مجوزهای بهداشتی، دستمزد تصفیه ۶ هزار و ۲۴۱ ریال، قیمت تمام شده‌ هرکیلوگرم ۶۰ هزار و ۸۲۶ ریال، قیمت فروش هرکیلوگرم شکر سفید درب کارخانه تصفیه‌کننده‌ شکر در مرکز کشور با ۱۰ درصد سود ۶۶ هزار و ۹۰۸ ریال است. مقدار ۱۲۳ هزار تن شکر از ابتدای سال ۱۳۹۹ وارد کشور و پس از ترخیص برای تصفیه به کارخانجات حمل شده است و درب کارخانجات تصفیه شکر با قیمت ۶ هزار و ۲۰۰ تا ۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می‌شود.

برآورد قیمت‌های شکر سفید حاصل از شکر خام وارداتی با ارز نیمایی در تاریخ دوم اردیبهشت ۱۳۹۹ با لحاظ کاهش قیمت‌های جهانی ارزش شکر خام در بنادر کشور ۳۹ هزار و ۲۵۶ ریال، هزینه‌های گمرکی، انبارداری، ترخیص و بارگیری چهار هزار و ۴۱ ریال، هزینه‌های‌ عملیات بانکی و ثبت سفارش، مجوزهای بهداشتی، دستمزد تصفیه و ضایعات پنج هزارو ۶۵۲ ریال، قیمت تمام شده‌ هرکیلوگرم درب کارخانه ۴۸ هزار و ۹۴۹ ریال، قیمت فروش هرکیلوگرم شکر سفید درب کارخانه تصفیه‌کننده شکر در مرکز کشور با ۱۰ درصد سود ۵۳ هزار و ۸۴۴ ریال است. طبق آمارها به دلیل کاهش قیمت‌های جهانی، قیمت خریدهای فعلی حدود ۲۰ درصد کاهش خواهد داشت که در صورت ثبات این قیمت جهانی و انجام واردات و حمل به کارخاجات تصفیه‌کننده‌، شکر استحصالی عرضه شده به بازار، به قیمت‌های فوق خواهد بود. لازم به ذکر است در سال ۱۳۹۸ شکر خام وارداتی توسط بخش خصوصی که به‌طور عمده کارخانجات تولید قند و شکر بودند، با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شد و با مجوزهای اداره‌کل توزیع و فروش این شرکت و حواله‌های صادره توسط انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر در سطح کشور با قیمت چهار هزارو ۵۰ تومان عرضه شده است که نتیجه‌ آن ثبات بازار این کالا بود. در حال حاضر و برای ماه مبارک رمضان از محل ذخایر شرکت بازرگانی دولتی ایران برای بخش خانوار بر اساس قیمت‌های ابلاغی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از طریق سازمان‌های بازرگانی استان‌ها عرضه می‌شود.

توضیح درباره خرید کیت‌های تشخیص کرونا از فرانسه 

سخنگوی گمرک ایران در واکنش به برخی اظهارنظرها در خصوص محموله خریداری شده از فرانسه گفت: این محموله هفتم اسفند ماه ثبت سفارش شده است. سید روح‌الله سخنگوی گمرک ایران در واکنش به برخی اظهارنظرها در خصوص محموله خریداری شده از فرانسه گفت: برای این محموله ۲۷ فوریه پروفرما صادر شده و هفتم اسفند ماه نیز ثبت سفارش شده است، دقیقاً زمانی که کشور برای دستیابی به این کیت‌های آزمایشگاهی در حال تلاش بود. این محموله نیز پس از تحویل به شرکت حمل برای رسیدن به کشورمان باید مسیر طولانی را طی می‌کرد به ویژه در شرایطی که مرزها و مسیرهای زمینی به مقصد ایران مسدود بود که با تلاش بسیار، محموله این کامیون دوم اردیبهشت از بازارچه مرزی «ساری سو» وارد کشور شد. لطیفی، اظهار داشت: خدا را شکر در حال حاضر دست توانمند دانشمندان کشورمان، به دانش تولید این کیت‌ها رسیده‌ و همین همت بلند باعث خواهد شد تا ضمن تسریع در فرایند بهبود بیماران، ثبت سفارش جدیدی نداشته باشیم یا میزان آن کاهش چشمگیر داشته باشد. دبیر شورای اطلاع‌رسانی گمرک ابراز امیدواری کرد تا با همت و تلاش همه هموطنان، شاهد از بین رفتن این بیماری فراگیر در جهان و کشورمان باشیم و انشاالله با توجه به حقایق قضاوت کنیم.

 

کاشت درخت با فناوری گراوسیس در اصفهان

با همکاری شهرداری اصفهان و شرکت‌های دانش‌بنیان کاشت درخت با فناوری گراوسیس در منطقه کوهستانی صفه به صورت پایلوت صورت گرفت. به گزارش اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، در این طرح، تعداد یکصد نهال با فناوری گراوسیس در منطقه کوهستانی صفه به صورت پایلوت با حضور شهردار اصفهان، رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان و تنی چند از مدیران شهری و مدیران شرکت دانش‌بنیان کاشت شد. 

همچنین قدرت‌الله نوروزی شهردار اصفهان با بیان اینکه یکی از مشکلات امروز شهر اصفهان معضل کم آبی است، اظهار کرد: سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری طی دو سال گذشته تغییر شیوه‌های آبیاری و اصلاح گونه‌های گیاهی را در دستور کار خود قرار داده است؛ کار امروز نتیجه مطالعه‌ای است که روی این کار صورت گرفته و با استفاده از مدل واترباکس و مخزن تعبیه شده در آن، آب به ریشه گیاه منتقل می‌شود.