ایرانشهر
واکنش ارتش به اظهارات رییس بنیاد مستضعفان
نیروی دریایی ارتش در واکنش به اظهارات سیدپرویز فتاح، رییس بنیاد مستضعفان در رابطه با مالکیت پادگان کوهک اعلام کرد: این مکان، از پیش از انقلاب اسلامی در اختیار این نیرو بوده و بعد از انقلاب نیز به عنوان ستاد فرماندهی از آن بهرهبرداری میکند. روابط عمومی پادگان کوهک پیرامون اظهارات سیدپرویز فتاح در برنامه زنده «نگاه یک» در خصوص اراضی این پادگان توضیحاتی منتشر کرد که به این شرح است:
۱- منظور مهندس فتاح رییس بنیاد مستضعفان از عبارت «یک جای خوب ما در کوهک در نیروی دریایی ارتش» پادگان کوهک و ستاد نیروی دریایی ارتش بوده است که این مکان، از پیش از انقلاب اسلامی در اختیار این نیرو بوده و بعد از انقلاب نیز به عنوان ستاد فرماندهی از آن بهرهبرداری میکند.
۲- بر اساس مصوبات ابلاغی مقرر شده اراضی پادگان کوهک بالمناصفه بین نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان تقسیم شود و در مسیر اجرای این مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان حکم عمل خواهد کرد.
۳- بر این اساس تمامی عواید حاصل از اعیان اراضی پادگان کوهک (ساخت و سازهای انجام شده در محدوده پادگان) متعلق به نیروی دریایی ارتش خواهد بود و بنیاد موظف به پرداخت ارزش آن به نیروی دریایی است.
۴- پس از برگزاری جلسات متعدد در سطح نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان و تعیین نحوه اجرای مصوبات ابلاغی از طریق بهکارگیری کارشناسان منتخب طرفین به منظور تعیین ارزش کارشناسی روز عرصه و اعیان پادگان کوهک، کارشناس منتخب بنیاد مستضعفان، منصفانه و عادلانه عمل نکرده و موجب توقف هرگونه اقدام در پرداخت ارزش واقعی حاصل از عرصه و اعیان به نیروی دریایی ارتش شد که همین امر توقف اجرای مصوبه ابلاغی را بدنبال داشت.
۵- برابر تدبیر ستاد کل نیروهای مسلح، مجدداً و به منظور تعیین تکلیف نهایی این اراضی، یک هیات کارشناسی سه نفره متشکل از کارشناسان ستاد کل نیروهای مسلح، نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان در حال بررسی و ارزشگذاری واقعی عرصه و اعیان پادگان کوهک هستند که به محض اعلام نظریه و مشخص شدن ارزش کارشناسی عرصه و اعیان این پادگان، مصوبات ستاد کل نیروهای مسلح اجرایی خواهد شد.
6- شایسته است، یک مقام مسوول ارشد در جایگاه رییس بنیاد مستضعفان که وی را فردی متشرع میدانیم، پیش از هرگونه اظهارنظر، مستندات خود را تکمیل و مردم و مخاطبین را به اشتباه نیندازند.
بر اساس این گزارش، شنبه شب، فتاح در یک برنامه تلویزیونی نام تعدادی از تصرفکنندگان املاک بنیاد مستضعفان را افشا کرد و از آنها خواست تا این املاک را به این بنیاد بازگردانند تا عواید ناشی از فروش آنها هزینه محرومان شود. اما اظهارات فتاح، به گفته برخی از افرادی که نام آنها روی آنتن زنده به عنوان متخلف بیان شد، دقیق نبوده و مخدوش است. بهطور مثال، معصومه ابتکار، معاون رییسجمهور در امور زنان در توئیتی خطاب به رییس بنیاد مستضعفان نوشت: آقای فتاح خیلیها شمارا به دیانت میشناختند! صحبت شما اما اشتباه زیاد داشت و نام بردن از من و خانم مولاوردی با حقیقت ماجرا سازگار نیست که گویا رانت یا نفع شخصی بوده است. ساختمان اوایل دهه 70 با نظر امام به موسسه مطالعات زنان داده شد که ما مسوولیتی نداشتیم؛ رسانه ملی باید فرصت پاسخ دهد.
آورده اولیه مسکن ملی پرند ۴۷ میلیون تومان است
محسن وطنخواهی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: سهمیه شهر جدید پرند از طرح اقدام ملی ۲۵ هزار واحد است که ۳۳ هزار نفر ثبت نام کردند و ۱۶ هزار نفر تایید شدند؛ آورده اولیه هر نفر ۴۷ میلیون تومان خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وطن خواهی در یک نشست خبری اظهار کرد: برای شهر جدید پرند ۲۵ هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن در نظر گرفته شده که ۳۳ هزار نفر ثبتنام کردند و ۱۶ هزار نفر تاکنون تایید شدهاند و ۱۰۰۰ نفر افتتاح حساب کردهاند. تا یک ماه آینده کل متقاضیان مشخص خواهند شد. وی درباره مبلغ آورده متقاضیان مسکن ملی پرند گفت: هر نفر باید در ابتدا ۴۰ میلیون تومان برای ساخت به اضافه ۱۵ درصد ارزش زمین که حدود 7 میلیون تومان خواهد بود، بپردازد. وطنخواهی با اعلام این خبر که در روزهای آینده با حضور رییسجمهور ۱۳۰۰ واحد طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید پرند افتتاح میشود تصریح کرد: ۷۲۰۰ واحد دیگر مسکن ملی دارای پیشرفت حدود ۱۵ درصد است. ۲۵۰۰ واحد را تا قبل از پایان سال تحویل میدهیم. ۷۶۰۰ واحد در دست ساخت است. از ۱۲ هزار واحد باقی مانده ۴۰۰۰ واحد با حضور رییسجمهور کلنگ زنی میشود. ۸۰۰۰ واحد نیز در حال مطالعه و اجرای آمادهسازی است. مدیرعامل شرکت عمران پرند درباره قیمت هر متر مربع مسکن ملی در پرند گفت: برآورد هزینه اولیه ساخت با قیمت زمین ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون تومان در هر متر مربع است که تلاش میکنیم از این مقدار فراتر نرود. با ۱۳ پیمانکار در حال مذاکره هستیم. با توجه به قیمت متری هشت تا ۱۱ میلیون تومان مسکن شخصی ساز در شهر پرند، برای پیمانکاران صرفه اقتصادی دارد که وارد پروژه اقدام ملی پرند شود.