روی خط خبر

۱۳۹۹/۰۹/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۳۵۰۷

توزیع استانی مرغ منجمد با قیمت مصوب از امروز

شاتا|ستاد تنظیم بازار، اختیار برنامه‌ریزی توزیع استانی گوشت مرغ از محل ذخایر راهبردی (صرفا جهت مصارف خانوار) را به دبیرخانه کارگروه‌های استانی تنظیم بازار واگذار کرد. در همین راستا، کارگروه‌های استانی تنظیم بازار با لحاظ برش استانی، سهمیه‌ها را اعلام و اقدامات لازم را انجام خواهند داد. این تصمیم با توجه به افزایش شدید قیمت مرغ زنده و به تبع آن مرغ گرم در استان‌های مختلف کشور و در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه اتخاذ گردید. همچنین در راستای تنظیم بازار گوشت مرغ مقرر شد، شرکت پشتیبانی امور دام با همکاری اتاق اصناف ایران، نسبت به توزیع گسترده مرغ منجمد در سراسر کشور با قیمت مصوب اقدام نمایند. در این ستاد مقرر شد تا در استان‌هایی که برای توزیع مرغ منجمد شرایط خاصی دارند، استانداران راسا در کارگروه‌های استانی در خصوص قیمت عرضه مرغ منجمد تصمیم‌گیری نموده و تعدیل قیمت مربوطه به شرکت پشتیبانی امور دام اعلام گردد. ستاد تنظیم بازار همچنین در راستای مدیریت موثر جوجه‌ریزی (ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه) و تامین مکفی گوشت مرغ ایام پایانی سال، مقرر کرد معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم را بعمل آورد. در همین راستا، در خصوص میزان نهاده‌های مورد نیاز برای دو دوره جوجه‌ریزی بررسی‌های لازم انجام و گزارش مربوطه به جلسه آتی کارگروه تنظیم بازار ارایه شود. همچنین ستاد تنظیم بازار، وزارت جهاد کشاورزی را مکلف ساخت تا برنامه زمانبندی اجرای طرح اختصاص ۴۰ درصد نهاده‌ها به کارخانه‌های تولیدی خوراک دام و طیور را تا ابتدای سال آینده تهیه و ارایه دهد.

یک امتیاز بیمه‌ای برای کارفرمایان

با پیگیری‌ اتاق اصناف ایران، معافیت حق بیمه سهم کارفرمایان در صورت انتقال کارگاه ممکن شد. رییس اتاق اصناف ایران گفت: سازمان تامین اجتماعی چندی پیش با صدور بخشنامه‌ای کارفرمایان کارگاه‌ها با تعداد کارگران زیر ۵ نفر را در صورت انتقال کارگاه‌ها از تسهیلات موضوع قانون معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما که پیش‌تر طبق مصوبه ۱۳۶۱/۱۲/۱۶ مجلس شورای اسلامی، اعمال می‌شد، محروم ساخت اما با رایزنی‌های انجام شده از سوی هیات رییسه اتاق اصناف ایران و بر اساس بخشنامه جدید سازمان تامین اجتماعی این مشکل رفع شده است. سعید ممبینی افزود: آن‌دسته از کارفرمایان کارگاه‌های دارای جواز فعالیت (پروانه کسب صنفی و…) که قبل از صدور بخشنامه نوزدهم مهرماه 99 برابر مقررات از تسهیلات موضوع قانون معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما تا میزان ۵ نفر کارگر بهره‌مند شده‌اند، در صورت جابه‌جایی کارگاه و انتقال به مکان جدید (همان کارفرما و فعالیت) با احراز شرایط قانونی می‌توانند کمافی‌السابق از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی موضوع قانون اخیرالذکر بهره‌مند شوند. وی تاکید کرد: ضمنا کارگاه‌های زیر ۵ نفر در٣٨رسته دیده شده‌اند وبا یررسی اتاق اصناف ایران و با همکاری مجلس شورای اسلامی موضوع به روزرسانی لیست رسته‌های مشمول وافزایش برخی مشاغل در دستور کار قرار دارد.

احیای ۱۵۷ معدن تا پایان آبان ماه ۹۹

ایرنا | وزارت صنعت اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۳۹۹ و در قالب طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس تعداد ۱۵۷ معدن وارد چرخه تولید و بهره‌برداری شده‌اند. طبق گزارش ارایه شده از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، تا پایان آبانماه سال ۹۹ بر اساس نوع ماده معدنی شامل ۵۷ معدن در حوزه مواد معدنی فلزی، ۳۱ معدن در حوزه غیرفلزی، ۴۴ معدن سنگ‌های تزیینی و ۲۵ بعداً در حوزه مصالح ساختمانی معادن احیا شده است. برپایه این گزارش از ابتدای اجرای طرح احیا و توسعه معادن کوچک مقیاس، تاکنون دو هزار و ۸۲۹ معدن شناسایی و اولویت‌بندی شده و برای یک‌هزار و ۲۴۳ معدن اقدام‌های کلینیکی انجام شده که منجر به احیا، بازسازی و توسعه ۳۰۳ معدن در قالب این طرح شده است. وزارت صمت در اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد که میزان ذخایر معدنی کشور امسال نسبت به سال ۹۸ به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت و پیش بینی شده، بالغ بر ۳۰ درصد به میزان استخراج افزوده شود. پیشتر میزان ذخایر شناسایی شده کشور حدود ۵۷ میلیارد تن اعلام شد که از این رقم ۳۷ میلیارد تن قطعی و بقیه احتمالی است.

رشد ۱۶ درصدی تولید «آند»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: تا پایان آبان‌ماه سال ۹۹، ۲۳۵ هزار و ۴۰۰ تن ‌آند و ۱۸۳ هزار و ۳۰۰تن کاتد مس تولید کردیم که نسبت به برنامه امسال به ترتیب رشد ۹ و ۶ درصدی را نشان می‌دهد. سعدمحمدی اظهار داشت: تا پایان آبان‌ماه سال ۱۳۹۹، شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۳۵ هزار و ۴۰۰ تن‌ ‌آند و ۱۸۳ هزار و ۳۰۰ تن کاتد مس تولید کرده است که نسبت به برنامه امسال به ترتیب رشد ۹ و ۶ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین بررسی و مقایسه آمار تولید‌اند شرکت مس در هشت‌ماهه امسال در مقایسه با مدت زمان مشابه نشان می‌دهد که شرکت مس با رشد ۱۶ درصدی ۳۱ هزار و ۵۹۴ تن بیشتر‌ ‌آند تولید کرده است. وی با بیان اینکه در تولید کاتد هم، مقایسه ۸ ماهه نخست امسال با مدت مشابه سال قبل نشان‌دهنده رشد ۶ درصدی است، گفت: شرکت مس در مجموع در مقایسه با مدت زمان مشابه ۱۰ هزار تن بیشتر کاتد تولید کرده است.