اخبار
تلاش مجلس برای حذف ارزهای چندنرخی
نماینده مردم میانه در مجلس اظهار داشت: مجلس امسال تلاش دارد تا یکبار و برای همیشه بساط ارزهای چندنرخی را از اقتصاد برچیند.
مهدی اسماعیلی با بیان اینکه سیاستهای اقتصادی باید تعیینکننده سیاستهای ارزی در کشور باشد، گفت: سیاستهای کلان باید تعیینکننده شرایط در بازار ارز باشد و دستورها در این بازار پاسخگو نخواهد بود.سیاستها در کشور باید به گونهای باشد که بتواند بازار ارز را خود به خود تعیین کند و به عبارتی شرایط اقتصادی و بازار ارز یک معادله دو مجهولی است که بر یکدیگر اثرگذار هستند.سیاستهای ارزی باید از سیاستهای اقتصادی تبعیت کند و کمیسیون تلفیق نیز امسال تصمیم گرفته تا نرخ ارز را تکنرخی کند و شرایط رهایی از پراکندگیها و بازاری چندنرخی فراهم شود.همسانسازی ارز میتواند زمینهساز ثبات سیاستهای اقتصادی در کشور شود و این امیدواری وجود دارد که مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس نیز با موافقت نمایندگان مواجه شود.
اسماعیلی با بیان اینکه مجلس پیشبینیهای مناسبی برای حمایت از معیشت مردم در نظر گرفته است، عنوان کرد: بخشی از این پازل به لایحه بودجه و کمیسیون تلفیق بر میگردد و سیاستگذاریهای اقتصادی دولت باید این هماهنگی را با مصوبه مجلس داشته باشد.همه دستگاهها باید کمک کنند تا یک بار برای همیشه ارز ۴۲۰۰ تومانی از چرخه اقتصاد خارج شود و یارانه آن را به صورت هدفمند به گروههای هدف اختصاص داد.
انتشار دریافتکنندگان ارز دولتی و نیما
بانک مرکزی در راستای شفافسازی و اطلاعرسانی عمومی فهرست دریافتکنندگان ارز دولتی و سامانه نیما را طی بازه زمانی ۲۱ فروردین ماه ۱۳۹۷ تا تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۳۹۹ بهروزرسانی و منتشر کرد. گفتنی است این فهرست شامل اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی به همراه میزان و نرخ ارز دریافتی است که از طریق سامانه نیما ارز دریافت کردهاند. فهرست دریافتکنندگان ارز دولتی (۴۲۰۰) - به منظور بازپرداخت اقساط، فهرست دریافتکنندگان ارز دولتی (۴۲۰۰) - به منظور واردات کالا و خدمات، فهرست دریافتکنندگان ارز نیمایی - اشخاص حقوقی و فهرست دریافتکنندگان ارز نیمایی - اشخاص حقیقی لیست کامل دریافتکنندگان ارز دولتی و نیمایی را نشان میدهد.