اخبار
استاندار خوزستان رییس استاندارد شد
در حکمی از سوی رییسجمهور، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد ایران منصوب شد.روحانی رییسجمهور در حکمی غلامرضا شریعتی را برای یک دوره چهار ساله به عنوان رییس جدید سازمان ملی استاندارد ایران منصوب کرد. به این ترتیب شریعتی جایگزین نیره پیروزبخت شد. پیروزبخت که 2 دوره ریاست سازمان استاندارد را بر عهده داشته، بازنشسته شده است. متن حکم حسن روحانی برای انتصاب شریعتی به این شرح است: در اجرای ماده (۳۶) قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوب ۱۳۹۶.۷.۱۱ مجلس شورای اسلامی و تأیید شورای عالی استاندارد؛ نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم برای مدت چهار سال به عنوان «رییس سازمان ملی استاندارد ایران» منصوب میشوید. توفیق شما را در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران از خداوند متعال مسألت دارم.» نیره پیروزبخت دی 92 به مدت 3 سال به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد منصوب شد و پس از آن نیز ماموریتش در این سازمان تمدید شد.شریعتی، رییس جدید سازمان ملی استاندارد از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری خوزستان در دولت اصلاحات بود. در دوره نخست استانداری عبدالحسن مقتدایی در خوزستان، شریعتی برای دورهای سرپرستی معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان را برعهده داشت. در طول دوران ۸ ساله فعالیت دولتهای نهم و دهم، وی به عنوان مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه جندیشاپور فعالیت میکرد و در دولت یازدهم هم به سمت استاندار خوزستان منصوب شد.
هیچ واکسن فایزری وارد و ترخیص نشده است
به دنبال انتشار برخی خبرها در رابطه با ورود محموله واکسن «فایزر» به کشور، معاون فنی گمرک ایران اعلام کرد که هر دو محموله وارداتی واکسن در مدت اخیر «اسپوتنیک وی» روسی بوده و هیچ واکسن فایزری در این مدت وارد و از گمرک ترخیص نشده است.این مقام مسوول در گمرک ایران اعلام کرد که تشریفات گمرکی هر دو محموله با نظارت مستقیم مقامات گمرک ایران و مسوولان مراجع ذی ربط، پای پرواز انجام، ترخیص و به مقامات ذی ربط و ذی صلاح در وزارت بهداشت تحویل شده است.وی تاکید کرد که هر دو محموله وارداتی، واکسن اسپوتنیک روسی بوده و هیچ واکسن فایزری در آن وجود نداشته است.ارونقی یادآور شد که اولین محموله ساعت ۱۶ روز پنجشنبه (۱۶ بهمن ماه) به فرودگاه امام خمینی(ره) رسید که حاوی چهار پالت واکسن اسپوتنیک روسی به وزن حدود ۶۴۰ کیلوگرم و ساخت کشور روسیه بود.وی افزود: دومین محموله نیز ساعت دو بامداد شنبه (٢٥ بهمن) ماه، وارد فرودگاه امام خمینی(ره) شد که این محموله ۳۲۴۲ کیلویی نیز واکسن اسپوتنیک ساخت کشور روسیه بوده است.به گفته معاون گمرک ایران، اکنون تقریباً همه میدانند که واکسن فایزر باید در دمای منفی۷۰ درجه سانتیگراد (منفی۹۴ درجه فارنهایت) نگهداری شود و دارای شرایط خاص بستهبندی و حمل است. در حالی که واکسنهای روسی وارده با هواپیمایی ماهان، در یخ خشک مخصوص و با بستهبندی مربوطه به کشور رسیده و از تمامی مراحل تخلیه، انجام تشریفات گمرکی و ترخیص، بارگیری و حمل کالا، تصویر و فیلم تهیه شده و در اختیار رسانهها قرار گرفته است.
قیمت مرغ بالای۲۰۴۰۰ منطقی نیست
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمتگذاری مرغ بیشتر از ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان منطقی نیست.عباس تابش، بعدازظهر یکشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان یزد با تاکید بر اینکه نرخگذاری روی مرغ با توجه به پارامترهای اعلام شده ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان مصوب شده است، اظهار داشت: قیمتگذاری بالاتر از این میزان منطقی نیست.وی افزود: قیمت تمام شده مرغ با ۸۵ درصد ذرت دولتی و ۵۰ درصد کنجاله دولتی، ۱۳ هزار تومان شد و تا سقف ۱۰ درصد نیز به استانداران اختیار افزایش قیمت داده شد که این رقم به ۱۴ هزار تومان میرسد.تابش ادامه داد: حدود ۶,۵۰۰ تومان نیز قیمت عرضهکننده در نظر گرفته شده که در نهایت قیمت هر کیلو مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام شد.وی بیان کرد: هر کسی نباید با شاخصهای خود قیمت تعیین کند و ما به جد مدعی حقوق مصرفکنندگان هستیم. تابش در مورد تأمین نهادههای واحدهای مرغداری تاکید کرد: در کشور برای۱۳۰ میلیون قطعه جوجه، تأمین نهاده انجام شده که آمار گمرک این امر را ثابت میکند و اگر مرغداری نهاده تحویل میگیرد اما مرغ تحویل نمیدهد، باید با آن برخورد شود و استانداران این موضوع را به شکل ویژه دنبال کنند.وی با اشاره به برخی بهانههایی که در زمینه عدم تحویل مرغ مطرح میشود، گفت: برخی افت بار را بهانه میکنند و عدهای نیز۴۲ روز را برای تبدیل جوجه به مرغ کم میدانند که باید همه این موارد ساماندهی شود و نباید بهانهای برای عدم تحویل مرغ شود.تابش تصریح کرد: چرا واحدهای تولید مرغ ۶۰ روز زمان برای پرورش جوجه میخواهند، در حالی که استاندارد وزن مرغ در دنیا۱.۸ کیلوگرم و در ایران۲.۲ کیلوگرم است، چرا پرورشدهنده مرغ میخواهد مرغ سه کیلویی در ۶۰ روز تحویل دهد تا مردم به چربی پول بدهند.وی تاکید کرد: نهایتاً۴۲ روز باید به ۴۵ روز افزایش پیدا کند و اگر غیر از این باشد، در دوره بعد نهاده به این واحدها تحویل نشود. وی ادامه داد: امسال بیشتر از سال قبل نهاده وارد کردیم و جهاد کشاورزی باید پیگیری کند که چرا نهادهها دیر به دست مرغدار میرسد.