حقوق بازنشستگان ۴ میلیون تومان بیشتر می‌شود؟

۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - ۱۲:۰۰:۴۸
کد خبر: ۲۱۴۹۲۸
حقوق بازنشستگان ۴ میلیون تومان بیشتر می‌شود؟

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: باید حقوق بازنشستگان به ویژه آن دسته از بازنشستگانی که دریافتی کمی دارند، در بودجه سال آینده افزایش پیدا کند.در تعریف مستمری یا حقوق بازنشستگان به زبان عامیانه ، می توان گفت ، مقدار پولی است که ماهانه ، به طور مستمر و تا پایان عمر ، به افراد دارای شرایط بازنشستگی مندرج در قانون تامین اجتماعی و قانون مدیریت خدمات کشوری و بر اساس احکام جدید بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی ، تعلق می گیرد. سه میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته در انتظار اجرای مصوبه قانونی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هستند.حقوق بازنشستگان۱۴۰۱ همانند پاداش بازنشستگی برای افراد مختلف متفاوت است . حقوق  بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۱ مقداری از حقوق بازنشستگان کشور ی کمتر است.

به گزارش اقتصادنیوز، چندین راه متنوع وجود دارد. از آن جا که اکثر بانک ها نیز اقدام به ارائه خدمات اینترنتی نموده اند یکی از مسیرهای انجام این کار وب سایت های بانک ها می باشد. برای این کار، می بایست فیش پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را تهیه کرده و سپس، با مراجعه به سایت بانک مورد نظر خود اقدام به پرداخت حق بیمه به صورت آنلاین نمایید. در ابتدا باید برای دریافت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی از پرتال سازمان تامین اجتماعی به آدرس es.tamin.ir مراجعه کنید.

این سامانه، برای ارائه فیش پرداخت بیمه گروهای بیمه ای متفاوت مانند بیمه های حرفه ای، مشاغل آزاد، اختیاری، کارگران ساختمانی، و رانندگان انفرادی می باشد. پس از ثبت نام در سایت و تهیه نام کاربری و رمز عبور شما یک پروفایل شخصی در سایت بیمه دارید که می توانید پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را از طریق سایت es.tamin.ir انجام دهید

به محض انجام تمهیدات لازم، از سوی سازمان تامین اجتماعی، جهت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی در سایت es.tamin.ir، متن مقاله به روز رسانی خواهد شد.

نحوه پرداخت حضوری حق بیمه تامین اجتماعی

از آنجا که امکان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و پرداخت حق بیمه زنان خانه دار، از روش غیر حضوری و آنلاین ممکن است برای همه افراد امکان پذیر نباشد. بیمه شده می تواند به چند روش پرداخت حق بیمه خود به صورت حضوری را انجام دهد از جمله: پرداخت حق بیمه از طریق مراجعه به بانک هایی که طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی می باشند و امکان پرداخت حق بیمه از طریق آنها امکان پذیر می باشد. نکته قابل توجه این است که شما در این روش حتما باید در بانک مورد نظر و یا یکی از شعب آن حساب فعال داشته باشید تا بانک با امکان برداشت مبلغ بیمه را از حساب شما داشته باشد.جدید ترین خبرها درباره حقوق بازنشستگان را در سلام نو دنبال کنید.

مراجعه به دفاتر انجام خدمات عمومی

خدماتی که در دفاتر خدمات عمومی و کافی نت ها انجام می شود مشابه یکدیگر می باشد و شما با در دست داشتن یک کارت بانکی که رمز دوم داشته باشد و همچنین فیش پرداخت حق بیمه امکان پرداخت حق بیمه را دارید.

هنگام مراجعه به کافی نت ها و دفاتر خدمات عمومی کارمندان شاغل در این بخش ها به دلیل دسترسی با سامانه پرداخت حق بیمه می توانند علاوه بر دریافت فیش بیمه بر اساس مشخصات شما، اقدام به پرداخت فیش نیز داشته باشند.

روش های حضوری مراجعه به بانک در سال های اخیر بسیار کم رنگ شده و جای خود را به پرداخت های غیرحضوری داده است. اما با این وجود برای گروهی از افراد که ممکن است شرایط و موقعیت دسترسی به انجام خدمات غیرحضوری را نداشته باشند این خدمات در بانک های طرف قرارداد بیمه یا کارگزاری هایی که نماینده آن ها هستند انجام می شود. شما با در دست داشتن فیش بیمه و داشتن حساب بانکی در یکی از شعب بانکی که قصد پرداخت حق بیمه را دارید می توانید اقدام به پرداخت فیش خود نمایید.

زمان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی

زمان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی با توجه به شغل، شرایط شغلی متفاوت می باشد. برای مثال پرداخت بیمه هایی که از طرف یک کارفرما برای بیمه شدگانش باید انجام شود معادل ۳۰ درصد حقوق آن ها و تا روز آخر ماه بعد می باشد و در صورت عدم پرداخت حق بیمه کارگر توسط کارفرما برای آن پیگیرد خواهد داشت.

البته اگر زمان پرداخت حق بیمه با یکی از روز های تعطیل رسمی برخورد داشته باشد تا یک روز بعد از آن نیز امکان پرداخت حق بیمه از طرف کارفرما امکان پذیر می باشد.اما اگر بیمه شده به صورت اختیاری اقدام به پرداخت مبالغ حق بیمه خود می نماید. آخرین مهلت پرداخت حق بیمه از شرایط زیر تبعیت می کند.

با توجه به اینکه فیش پرداخت حق بیمه را به چه صورت دریافت میکنید شرایط پرداخت متفاوت می باشد. برای مثال برای مشاغل آزاد اگر ماهیانه فیش قرار است پرداخت شود تا پایان ماه بعد فرصت پرداخت امکان پذیر می باشد. سلام نو

در این نوع بیمه خود شخص اقدام به پرداخت حق بیمه خود می نماید. با توجه به زمانی که در هنگام دریافت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی از طرف بیمه شده انتخاب می شود زمان پرداخت فیش بیمه نیز متفاوت می باشد.

در این نوع پرداخت فیش بیمه تا دو ماه بعد امکان پرداخت فیش بیمه وجود دارد.

پرداخت سه ماهه

پس از دریافت فیش سه ماهه تا یک روز پس از آخرین روز از ماه سوم امکان پرداخت حق بیمه برای شما امکان پذیر می باشد.

برای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای مدت زمان شش ماه تا یکسال تا آخرین روز زمان تعیین شده در فیش مهلت دارید.

نکته : اگر می خواهید از دفترچه های درمانی استفاده کنید باید پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را زودتر از زمان مشخص شده در فیش انجام دهید تا در سیستم ثبت شده و شما بتوانید از خدمات اینترنتی بیمه سازمان تامین اجتماعی نظیر مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی و همچنین خدمات حضوری آن استفاده نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی آنلاین پاسخ دهند.

سوالات متداول

۱- پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی به چند روش صورت می گیرد؟

پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی به دو صورت اینترنتی و حضوری صورت می گیرد که در متن مقاله توضیحات لازم آورده شده است.

۲- مهلت زمان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

مهلت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی بسته به نوع بیمه شده متفاوت می باشد که در متن مقاله توضیحات لازم آورده شده است.

- برای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی می بایست به کجا مراجعه کرد؟

برای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی می توان از طریق سایت es.tamin.ir و مراجعه حضوری به مراکز مربوطه می اقدام کرد که در متن مقاله توضیحات لازم آورده شده است.

وام بلاعوض برای کسانی که بیمه تامین اجتماعی هستند

بیمه تامین اجتماعی یک نظام تامین اجتماعی است که به منظور حفظ و تامین حقوق اجتماعی و اقتصادی افراد در برابر ریسک‌های مختلف به صورت تامین مالی فعالیت می‌کند. بیمه تامین اجتماعی در بسیاری از کشورها وجود داشته و در بسیاری از جوامع مورد استفاده قرار گرفته است.هدف اصلی بیمه تامین اجتماعی، ایجاد تعادل میان حقوق و تعهدات اجتماعی و اقتصادی فرد است. اعطای کمک‌های مالی به افرادی که به دلیل بیماری، ناتوانی، تحت تاثیر سن، از کار افتاده‌اند و یا در شرایط اقتصادی ضعیف قرار دارند، از عمده فعالیت‌های این سازمان است.یکی از موارد پیگیر در سازمان خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی است.در ادامه به آخرین خبر از بیمه تامین اجتماعی می پردازیم.

پرداخت کمک هزینه کفن‌ودفن یا به عبارتی دیگر کمک‌هزینه مراسم ترحیم از جمله خدمات کوتاه‌مدت بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است.

سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت کمک هزینه مراسم ترحیم به افراد مشمول واجد شرایط، یکی از تعهدات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است.

پرداخت کمک هزینه کفن‌ودفن یا به عبارتی دیگر کمک‌هزینه مراسم ترحیم از جمله خدمات کوتاه‌مدت بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است، اما برخی هنوز نمی‌دانند این کمک‌هزینه به چه کسانی پرداخت می‌شود و چگونه باید آن را دریافت کرد؟

هدف از پرداخت کمک هزینه کفن‌ودفن یا کمک هزینه مراسم ترحیم، جبران بخشی از هزینه‌هایی است که بازماندگان افراد مشمول قانون تأمین‌اجتماعی به دنبال فوت آنان متحمل شده‌اند. کمک هزینه مراسم ترحیم، رقم مقطوعی است که در صورت فوت همسر بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر اصلی به فرد بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر؛ و در صورت فوت بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر اصلی، به خانواده بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود.سلام نو

مهدی شکوری (مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌ اجتماعی)، برقرار بودن ارتباط بیمه‌ای با سازمان تأمین‌اجتماعی تا زمان فوت را شرط اصلی پرداخت کمک هزینه مراسم ترحیم اعلام می‌کند و در مورد مشمولان دریافت این کمک‌هزینه می‌گوید: مشمولان دریافت این کمک‌هزینه، بیمه‌شدگان اجباری، اختیاری، توافقی، رانندگان، کارگران ساختمانی، مقرری‌بگیران بیمه بیکاری و قالیبافان بیمه‌شده هستند.

وی در مورد مبلغ ریالی کمک هزینه مراسم ترحیم نیز می‌گوید: تا سال ۸۶ رقم این کمک هزینه در شهرهای مختلف براساس جمعیت هر شهر، مبالغ متفاوتی بود اما از سال ۸۶ به بعد، مبلغ پرداختی به یک ماه حداقل حقوق زمان فوت برمبنای مصوبه شورای عالی کار اصلاح شده و در تمامی شهرها به‌صورت یکسان پرداخت می‌شود.

شکوری همچنین می‌افزاید: در ۹ ماهه نخست سال جاری، مجموعاً ۱۶۷ میلیارد تومان در قالب کمک هزینه مراسم ترحیم به ۴۶ هزار و ۴۴۴ نفر از بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تأمین ‌اجتماعی یا بازماندگان واجد شرایط آنان پرداخت شده و این در حالی است که در سال ۱۴۰۰ در مجموع به ۸۱ هزار نفر متقاضی واجد شرایط ۲۰۲ میلیارد تومان پرداخت شده بود.

به گفته شکوری، غیرحضوری شدن فرایند اداری درخواست و دریافت کمک هزینه مراسم ترحیم، تعداد متقاضیان دریافت آن را افزایش داده است؛ چون افراد به‌راحتی می‌توانند از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین ‌اجتماعی درخواست بدهند و بدون نیاز به مراجعه به شعب تأمین ‌اجتماعی، در کمترین زمان آن را دریافت می‌کنند.

به‌منظور تسهیل در پرداخت هزینه مراسم ترحیم مشمولان قانون تأمین ‌اجتماعی، مدتی است که زمینه ارائه تعهد مذکور به بازماندگان واجد شرایط به‌صورت غیرحضوری و از طریق مراجعه به درگاه غیرحضوری سازمان تأمین ‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir فراهم شده است. تنها با بارگزاری گواهی فوت بیمه‌شده یا همسر وی در این سامانه، کمک‌هزینه ترحیم بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب سازمان تأمین ‌اجتماعی به حساب بیمه‌شده یا بازماندگان وی واریز می‌شود.

استفاده از برنامه کاربردی “تأمین من” روی گوشی‌های تلفن همراه و استفاده از خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌ اجتماعی کاملاً رایگان است

همزمان با هفته دولت و در راستای توسعه و تسهیل ارائه خدمات غیرحضوری به ذی‌نفعان سازمان تأمین ‌اجتماعی، با انتشار نگارش جدید برنامه کاربردی تلفن همراه تأمین من، در مجموع ۵۱ خدمت غیرحضوری این سازمان از طریق این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفت.

نگارش جدید برنامه کاربردی تلفن همراه تأمین من از هفتم شهریور در دو نسخه Android و PWA برای بهره‌برداری کاربران منتشر شده است. در این نگارش ویژگی‌های سرویس مشاهده تأییدیه‌های دریافتی از مراجع پزشکی، سرویس مشاهده لیست بازپرداخت‌های هزینه‌های درمانی و امکان پرداخت حق بیمه اختیاری به این برنامه اضافه شده است.

براساس این گزارش مهم‌ترین بهبودهای انجام شده در این نگارش نیز شامل اصلاح نمایش نسخه الکترونیک در بخش نمایش نسخ افراد تبعی، اصلاح مکانیزم پرداخت و جلوگیری از پرداخت‌های تکراری، اصلاح سرویس تغییرشماره همراه و اصلاح نمایش سابقه برای برخی از کاربران است.

برنامه کاربردی تأمین من از سایت سازمان تأمین ‌اجتماعی به نشانی hamrah.tamin.ir و نیز از فروشگاه‌های مجازی (مانند بازار و مایکت) قابل دریافت است.

برای استفاده از این برنامه کاربردی روی گوشی‌های تلفن همراه، کاربران و ذی‌نفعان سازمان تأمین ‌اجتماعی باید در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌ اجتماعی به نشانی es.tamin.ir ثبت‌نام کرده باشند و چنانچه بعد از نصب برنامه کاربردی تأمین من بر روی گوشی تلفن، کاربر در این سامانه ثبت نام نکرده باشند در اولین نوبت استفاده از برنامه به نشانی es.tamin.ir هدایت می‌شود تا کار ثبت‌نام را انجام دهد.