ضرب شست دلالها به مالکان جدید استقلال
مدیرعامل باشگاه فوتبال استقلال روز گذشته به فدراسیون فوتبال درخواستی مبنی بر انتقال قرضی بازیکنان بوسنیایی و حساب نشدن آنها در سهمیه بازیکنان خارجی آبیها ارائه کرد که با مخالفت فدراسیون مواجه شد.
مدیرعامل باشگاه فوتبال استقلال روز گذشته به فدراسیون فوتبال درخواستی مبنی بر انتقال قرضی بازیکنان بوسنیایی و حساب نشدن آنها در سهمیه بازیکنان خارجی آبیها ارائه کرد که با مخالفت فدراسیون مواجه شد. حالا مدیران و مالکان استقلال با چالش مهمی پیش از شروع فصل مواجه شدهاند.
به گزارش ایسنا، مدتی است که فصل نقل و انتقالات و یارگیری باشگاهها آغاز شده است. تیم فوتبال استقلال از تیمهایی بود که در این فصل خیلی زود شروع به مذاکره با بازیکنان مدنظر خود کرد و دو بازیکن بوسنیایی در پست دروازهبان (ودران کیوسفسکی) و وینگر (آلمدین زیلیکیچ) جذب کرد. میشود گفت استقلال در پست دروازهبان بهترین گزینههای ممکن را در اختیار دارد. سیدحسین حسینی باتجربه و محمدرضا خالدآبادی جوان و آیندهدار است.
فرشید سمیعی درباره جذب کیوسفسکی گفته بود که هلدینگ خلیج فارس باتوجه به مشخص نبودن حضور سید حسین حسینی و جواد نکونام به مدیران باشگاه دستور جذب بازیکن در پست دروازهبان، آن هم با نظر خودشان را دادهاند. او در ادامه توضیح میدهد که حالا با قطعی شدن حضور نکونام در استقلال، او باید راجع به دو بازیکن بوسنیایی نظر بدهد و اگر این دو نفر را نخواهد، باشگاه به دنبال انتقال قرضی کیوسفسکی و زیلیکیچ میافتد.
مسئولان استقلال در شرایطی تصمیم به جذب این دروازهبان بوسنیایی گرفتند که گفته میشود او کیفیت خوبی هم ندارد و حتی شمس آذر هم حاضر به جذب قرضی وی نشده است. سوالی که مطرح میشود این است که با چه منطق و اصولی گلر بوسنیایی جذب شده است؛ آن هم بدون اطلاع سرمربی تیم. مدیران استقلال با چه منطقی در شرایطی که وضعیت حسینی مشخص نبوده، به سراغ جذب دروازهبان خارجی رفتهاند؟ آن هم در شرایطی که خالدآبادی ۲۳ ساله که فصل گذشته با هزینهای هنگفت به استقلال آمد در این تیم حضور دارد. علاوه بر این بحث محدودیت در خرید بازیکنان خارجی نیز مطرح است و مهمتر از آن، نیمکتنشینی این دروازهبان به معنای سوختن یکی از سهمیههای خارجی فصل آینده آبیهاست چرا که قطعا این بازیکن در حضور حسینی نمیتواند در ۶۰ درصد بازیها به میدان برود.
بازیکن دیگری که استقلال به خدمت گرفته، زیلیکیچ است که در پست وینگر چپ بازی میکند که او هم اهل کشور بوسنی است. این بازیکن هم بدون نظر نکونام جذب شده اما فعلا سرمربی استقلال با حضور او موافقت کرده است. با این حال اگر این بازیکن هم در کمتر از ۶۰ درصد بازیهای امسال استقلال به میدان برود، یک سهمیه خارجی دیگر آبیها در فصل آینده هم میسوزد. در مجموع موضوعی که از این انتقالها مشخص است، ردپای دلالهایی است که با لینک کردن بازیکنان به صورت پکیجی بلای جان فوتبال ایران شدهاند.حالا به نظر میرسد این دو بازیکن بوسنیایی روی دست استقلال ماندهاند تا جایی که دیروز فرشید سمیعی، مدیرعامل باشگاه از
فدراسیون فوتبال درخواست کرده است که این دو بازیکن به صورت قرضی راهی تیمهای دیگر شوند و در عین حال جزو سهمیه بازیکنان خارجی آبیپوشان محسوب نشوند، که این درخواست با مخالفت فدراسیون روبهرو شده است. به نظر میرسد باشگاه استقلال با چالش مهمی مواجه شده و نمیتواند از این دو بازیکن رهایی پیدا کند؛ از طرفی این باشگاه دو سهمیه خارجی خود را سوخته تا بدین ترتیب کار سختی در لیگ نخبگان برابر غولهای آسیایی داشته باشد که از بازیکنان خارجی درجه یک بهره میبرند.
تیمهای فوتبال استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور جزو باشگاههای بزرگ لیگ برتر هستند که همیشه مورد توجه دلالان قرار داشتهاند از این رو از مدیران آنها انتظار میرود که در فصل نقل و انتقالات به جای فضا دادن به برخی ایجنتهای سودجو با یک برنامه چند ساله پیش بروند و درگیر منافع اشخاص نشوند؛ منافعی که در حال حاضر ۲ سهمیه خارجی امسال استقلال و شاید ۲ سهمیه فصل آینده (در صورت حضور دو بازیکن بوسنیایی در کمتر از ۶۰ درصد بازیهای امسال) را تلف کرده است.