چرا قیمت دلار بالا می رود؟

چرا قیمت دلار بالا می رود؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۰۸:۵۱:۱۲
|
کد خبر: ۳۳۳۶۱۶

درحالی‌که اتفاق تازه‌ای در اقتصاد کشور رخ نداده ،عده‌ای با قیمت‌سازی‌ مجازی به‌دنبال افزایش شدید قیمت طلا و سکه هستند.

روزنامه شهرداری تهران با انتقاد از افزایش شدید قیمت دلار و سکه نوشت: کارشناسان اقتصادی می‌گویند رشد قیمت‌هایی که در فضای مجازی آغاز شده ‌، دلیل اقتصادی ندارد و سیاسی است.

به گزارش روزنامه همشهری؛ درحالی‌که اتفاق تازه‌ای در اقتصاد کشور رخ نداده ،عده‌ای با قیمت‌سازی‌ مجازی به‌دنبال افزایش شدید قیمت طلا و سکه هستند.

افزایش قیمت طلا و دلار در کانال‌های تلگرامی امنیت روانی جامعه را به خطر انداخته است.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد کف بازار هیچ معامله‌ای صورت نمی‌گیرد و خریداران کاملا از بازار خارج شده‌اند و فروشندگان مجازی در حال خالی‌فروشی هستند. کارشناسان اقتصادی معتقدند باتوجه‌به ثبات در قیمت‌های جهانی، افزایش ناگهانی قیمت طلا و سکه در بازار دلیل اقتصادی ندارد. درگذشته نیز عده‌ای با اهداف سیاسی و از طریق کانال‌های تلگرامی و فضای مجازی با قیمت‌سازی‌ به‌دنبال فشار به تصمیم‌گیران کشور بوده‌اند.

کارشناسان اقتصادی می‌گویند رشد قیمت‌هایی که در فضای مجازی آغاز شده ‌، دلیل اقتصادی ندارد و سیاسی است. وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باید همه ابزارهای خود را برای کنترل قیمت‌ها به میدان بیاورند تا از افزایش قیمت بیشتر طلا و سکه که با روح و روان مردم بازی می‌کند جلوگیری شود.