«یوتیوب» موزیک در ۱۲ کشور منتشر می‌شود

۱۳۹۷/۰۴/۰۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۴۰۶۸
«یوتیوب» موزیک در ۱۲ کشور منتشر می‌شود

جی‌اس‌ام‌آرنا | گوگل می‌خواهد اپلیکیشن یوتیوب موزیک و یوتیوب پریمیوم را در ۱۲ کشور جهان عرضه و منتشر کند.  این روزها اپلیکیشن و سرویس‌های پخش آنلاین موسیقی همچون اپل موزیک و اسپاتیفای از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران جهانی برخوردار شده است. پیش‌تر گوگل اعلام کرده بود که می‌خواهد اپلیکیشن یوتیوب موزیک پریمیوم را جایگزین اپلیکیشن گوگل پلی موزیک کند و بستر جدیدی را در اختیار کاربران علاقه‌مند به موسیقی قرار دهد تا آنها بتوانند بدون مشاهده هرگونه تبلیغات آزاردهنده‌یی به موسیقی‌های مورد علاقه خود گوش فرا دهند.

کاربران به صورت رایگان و پولی قادر خواهند بود از سرویس یوتیوب موزیک پریمیوم بهره‌مند شوند. استفاده پولی از این سرویس 9.99 دلار در ماه برای کاربران هزینه دربرخواهد داشت که در عوض به آنها امکان دانلود فایل‌های موسیقی مورد نظرشان را می‌دهد. در غیر این صورت همانند سایر اپلیکیشن‌های استریم آنلاین موسیقی، آنها تنها می‌توانند به پخش آنلاین و استریم فایل‌های موزیک بپردازند و از دانلود آن، به علت عدم رعایت حق ناشر و کپی رایت موسیقی، محروم خواهند ماند.  حالا گوگل اعلام کرده است که می‌خواهد اپلیکیشن‌های منحصر به‌فرد یوتیوب موزیک و یوتیوب پریمیوم را در انگلستان و ۱۱ کشور دیگر از جمله اتریش، کانادا، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایرلند، ایتالیا، نروژ، روسیه، اسپانیا و سوئد امروز در تاریخ ۲۰ ژوئن سال ۲۰۱۸ میلادی عرضه و ارائه کند.  اپلیکیشن یوتیوب موزیک پیشتر در ماه مه سال جاری میلادی در کشورهای ایالات‌متحده امریکا، استرالیا، مکزیک، نیوزیلند، مکزیک و کره‌جنوبی آغاز به‌کار کرده و در دسترس کاربران این کشورها قرار گرفته بود.

اپلیکیشن یوتیوب موزیک به کاربران فهرست گسترده‌یی از موزیک ویدیو، آلبوم‌های موسیقی، تک آهنگ، ریمیکس، نمایش‌های زنده و کنسرت‌های موسیقی را ارائه خواهد داد که آنها می‌توانند براساس سلیقه خود، ژانر و سبک موردعلاقه خود را بیابند.

یکی دیگر از قابلیت‌های جدیدی که این سرویس به کاربران ارائه می‌دهد، آن است که آنها می‌توانند با جست‌وجوی نام خواننده یا تنها بخشی از متن موسیقی و شعر آن، به آهنگ موردنظر خود دسترسی پیدا کنند. این همان ویژگی است که هنوز سرویس‌های پخش آنلاین و استریم موسیقی در جهان همچون اسپاتیفای و اپل موزیک از آن بی‌بهره هستند.