اخبار
ویروسهای اینترنتی توسط دشمن نشر میشود
تسنیم | رییس سازمان پدافند غیرعامل نسبت به نشر ویروسهای اینترنتی هشدار داد و گفت: با چنین ابزارهایی دشمن میتواند سیستم هوشمند کنترل از راه دور بسیاری از تأسیسات را در دست گرفته و در آنها به اقدامات خرابکارانه دست بزند. سردار پاسدار غلامرضا جلالی گسترش دانشهای روز نظیر اینترنت اشیاء و هوشمندسازی را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: تمامی این ابزارها که برای ایجاد تسهیل در زندگی اجتماعی توسط اشخاص، سازمانها و در مقیاسی کلانتر توسط دولتها مورد استفاده قرار میگیرد کنار فرصتها تهدیداتی را نیز بهدنبال دارند.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور تسلط دشمن به حوزه سایبری بهشیوه نشر ویروسهای اینترنتی را مورد اشاره قرار داد و اعلام کرد: با چنین ابزارهایی دشمن میتواند سیستم هوشمند کنترل از راه دور بسیاری از تأسیسات را در دست گرفته و در آنها به اقدامات خرابکارانه دست بزند.
سردار جلالی رویکردهای سازمان پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدهای دشمن را برشمرد و گفت: شناسایی تهدید، خنثیسازی آنها، کاهش آسیبپذیری، مدیریت کردن شرایط و مقابله جدی با تهدیدات بهوسیله تدوین استراتژیهای مناسب از جمله این رویکردهای اساسی هستند.
کارمند توییتر، جاسوس عربستان از آب درآمد
انگجت| حاکمان عربستان سعودی با تطمیع یکی از مهندسان شاغل در توئیتر به نام «علی الذباره» از وی خواسته بودند تا حسابهای کاربری ناراضیان و منتقدان این حکومت دیکتاتوری را کنترل کند.
این مهندس شاغل در توئیتر با جاسوسی از حسابهای کاربری مذکور اطلاعات مالکان آنها را در اختیار خانواده سلطنتی سعودی قرار میداد.
مقامات غربی مدعی هستند که در اواخر سال ۲۰۱۵ به توئیتر در این باره هشدار داده و تصریح کرده بودند که الذباره پیوندهای نزدیکی با سازمانهای اطلاعاتی سعودی دارد و با جاسوسی از چندین حساب کاربری موافقت کرده است.
در آن زمان این فرد از کار معلق شد و تحقیقاتی در مورد عملکرد وی صورت گرفت. اما هیچ شواهدی به دست نیامد که ثابت کند وی اطلاعاتی را در اختیار سعودیها قرار داده است. اما در نهایت این فرد در دسامبر سال ۲۰۱۵ از توئیتر اخراج شد.
توئیتر میگوید بعد از کشف این موضوع پیامهای هشداری را برای برخی حسابهای کاربری که توسط این فرد مورد جاسوسی قرار گرفته بودند، ارسال کرده است. بررسیهای بعدی نشان داد مالکان برخی از این حسابها افراد مختلفی هستند که برخی از آنها چهرههای دانشگاهی بوده و برخی دیگر روزنامهنگار یا متخصصان حوزه امنیت محسوب میشوند و تعداد دیگری نیز با پروژه تور که به منظور پنهان کردن هویت کاربران اینترنت اجرا میشود، همکاری داشتهاند.
توئیتر و عربستان سعودی در واکنش به این خبر سکوت کردهاند و الذباره نیز هماکنون برای دولت سعودی مشغول به کار است.
گفتنی است در شرایطی که سه سال از وقوع این رویداد و قطعی شدن جاسوسی یک کارمند توئیتر از کاربران این سایت میگذرد، موضوع توسط رسانههای غربی مسکوت مانده بود و این در حالی است که اطلاعات مربوط به این موضوع از طریق برخی مقامات اطلاعاتی و سیاسی کشورهای غربی و همین طور از طریق خود توئیتر قابل دسترس و انتشار بود.
نقص در اسپیکرهای گوشی گوگل
فونآرنا| بهنظر میرسد که سریال ادامهدار مشکلات گوشیهای پیکسل گوگل تمامی ندارد و حالا کاربران از کیفیت صدای اسپیکرهای آن اعلام نارضایتی کردهاند.
سال گذشته نیز نسل قبلی گوشیهای پیکسل گوگل دردسرهای زیادی را برای کاربران و همچنین خود شرکت گوگل ایجاد کرد و حالا به نظر میرسد نسل جدید این گوشیها یعنی پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکسال نیز دوباره با مشکلاتی نظیر کیفیت صدای اسپیکرهای گوشی و ناهماهنگی صدای تولید شده از سوی بلندگوی گوشی دست و پنجه نرم میکند.
برخی از کاربران گوشیهای پیکسل ۳ ایکسال مدتی است که در وبسایت و شبکههای اجتماعی مختلف همچون Reddit از مشکل در اسپیکرهای این پرچمداران گوگل سخن گفته و اعلام نارضایتی کردهاند تا صدایشان به گوش گوگل برسد و با ارایه یک بهروزرسانی نرمافزاری به برطرف شدن آن بپردازد.
این طور که در وب سایت phonearena ذکر شده است، آنها در تشریح این مشکل چنین گفتهاند که به هنگام پخش یک موسیقی یا محتوای ویدیویی یکی از اسپیکرهای این گوشی صدایی تولید میکند که نسبت به صدای یکی دیگر از اسپیکرها پایینتر است و این ناهماهنگی برای کاربران بسیار ناخوشایند است.
گوگل هنوز در واکنش به این اعتراضات چیزی بیان نکرده است ولی انتظار میرود که به زودی با انتشار یک بیانیه و سپس تلاش برای ارایه یک بهروزرسانی نرمافزاری مشکلات پیشروی کاربرانش را هرچه سریعتر برطرف کند.