صنعت تکنولوژی دوباره قربانی گرفت

۱۳۹۷/۰۸/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۳۳۷۶۴

افت صنعت تکنولوژی در بازار سهام امریکا در حالی اتفاق افتاده است که در بریتانیا اوضاع وخیم سیاسی موجب به وجود آمدن بحرانی جدید و به دنبال آن کاهش جدی قیمت یورو در بازار ارز شده است.

بازارهای آسیایی معاملات روز گذشته را با روند پیچیده‌ای آغاز کردند در حالی که گزارش عملکرد ناامیدکننده شرکت Nvidia تولیدکننده تراشه‌های کامپیوتری در امریکا، صنعت تکنولوژی را در این بازار به ورطه سقوط کشاند.

به گزارش سنا، افت صنعت تکنولوژی در بازار سهام امریکا در حالی اتفاق افتاده است که در بریتانیا اوضاع وخیم سیاسی موجب به وجود آمدن بحرانی جدید و بالتبع، کاهش جدی قیمت یورو در بازار ارز شده است.

به این ترتیب، پافشاری ترزا می‌برای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و اصرار پارلمان انگلیس برای عدم رأی اعتماد به وی، اوضاع سیاسی در این کشور را متلاطم کرده است و بدین‌ترتیب قیمت پوند انگلیس و یورو را با افت شدیدی رو به رو ساخته است. در بازارهای آسیایی نیز روند نوسانی برخی شاخص‌ها در پی ارسال بسته صلح تجاری از سوی چین به امریکا دیده شده است اما از سوی دیگر افت بیش از 17 درصدی قیمت سهام شرکت تراشه‌های کامپیوتری انویدیا اوضاع را وخیم کرد.

شرکت انویدیا، تولیدکننده قطعات کارت‌های ویدیویی، گرافیکی، لپ تاپ و... در امریکا است. این شرکت در تازه‌ترین گزارش عملکرد خود اعلام داشت که میزان فروش قطعات در چهارماهه تعطیلات در امریکا بسیار ناچیز بوده است به این ترتیب افت قیمت سهام این شرکت موجب افت دیگر شرکت‌های همسو در این صنعت شد. شاخص نیکی ژاپن نیز که در بردارنده بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت میکروتکنولوژی است با افت 0.1 درصدی رو‌به‌رو شد. تاکاتوشی ایتوشیما، تحلیل گر موسسه مدیریت دارایی سرمایه پیک تک در این خصوص اظهار داشت: شروع افت سهام صنعت تکنولوژی با اپل شروع شد و حالا به انویدیا رسیده است از آنجایی که این دو سر منشأ و منبع تولید در بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی دیگر هستند افت سهام بازار ژاپن برای مدتی قابل پیش بینی خواهد بود.

اما در بازار ارز جهانی افت 1.5 درصدی پوند در مقایسه با دلار به ثبت رسید در حالی که ترزا می، می‌گوید رأی اکثریت مردم برگزیت بوده است و آنها می‌خواهند اداره مسائل مربوط به گمرک، پناهندگی و ... دوباره به دست دولت بریتانیا باشد و به دلیل رأی اکثریت مردم در این خصوص برگزیت باید هر چه زودتر اتفاق بیفتد.

پارلمان انگلیس به دلیل پافشاری ترزا می‌در نظر دارد تا از رأی اعتماد مجدد به وی جلوگیری کند. این در حالی است که وزرای مخالف ترزا می‌نیز برای تضعیف دولت یکی پس ازدیگری استعفا می‌دهند.