اخبار

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ - ۰۰:۱۸:۲۱
کد خبر: ۱۴۲۸۹۹

صادرات سیب و پرتقال  آزاد شد

فارس| وزیر صنعت، معدن و تجارت در مکاتبه‌ای با رییس کل گمرک ایران موضوع «لغو ممنوعیت صادرات سیب درختی و پرتقال» را اعلام کرد. رضا رحمانی در نامه‌ای به مهدی میراشرفی، لغو ممنوعیت صادرات سیب درختی و پرتقال را اعلام و از وی خواست موارد اجرایی این تصمیم را به گمرکات کشور ابلاغ کند. در متن این مکاتبه آمده است: «با توجه به ضرورت استمرار تولید و تنظیم بازار کشور، مقتضی است نسبت به اعمال لغو ممنوعیت صادراتی سیب وپرتقال از 28 فروردین 98 اقدام لازم صورت پذیرفته و موارد به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شود.»

بازگشت ۱۸۹۶ واحد تعطیل‌شده به چرخه تولید

تسنیم |معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از بازگشت ۱۸۹۶ واحد تعطیل‌شده به چرخه تولید خبر داد. محمدعلی عزیزمحمدی گفت: طی بررسی‌های به‌عمل‌آمده مشخص گردید برخی از واحدهای تولیدی به‌دلایل مشکلات بانکی، تأمین اجتماعی، مالیات، اختلاف بین شرکا یا کمبود مواد اولیه دچار توقف تولید شدند که با برگزاری جلسات صنفی و تخصصی بسیاری از موانع مرتفع گردید و بالغ بر 1896 واحد تعطیل‌شده به چرخه تولید بازگشتند که در همین راستا 29 هزار شغل مستقیم در کشور ایجاد شد. او افزود: در حال حاضر 45 هزار واحد صنعتی در حوزه صنایع کوچک و متوسط در شهرک‌های صنعتی پروانه بهره‌برداری کسب کرده‌اند که 830 هزار اشتغال ایجاد کرده است. عزیزمحمدی با اشاره به نقش تأمین مواد اولیه در چرخه و تولید صنعت گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و تأثیر آن بر صنعت به‌خصوص پتروشیمی، تأمین مواد اولیه برای برخی از صنایع کوچک مشکل گردید که با سازماندهی و اعمال مدیریت از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همکاری صنایع پایین‌دستی همچون مس و فولاد برخی از موانع بر سر راه تولید برداشته شد. او افزود: با وجود تمامی تلاش‌ها با افزایش تورم بخشی از بازارهای صادراتی را از دست داده‌ایم و در عرصه تولید برخی از مشکلات به‌قوت خود باقی مانده است. معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به سال رونق تولید می‌توان گفت حمایت از تولیدکننده یک جهاد است و تولید امری مقدس است.

 تمام قالیبافان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

ایسنا| رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: بزرگ‌ترین دغدغه تولیدکنندگان فرش، مساله بیمه و امنیت شغلی است. فرشته دستپاک در نشست شورای فرش استان با اشاره به اینکه در گیلان قریب به ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر به قالیبافی اشتغال دارند، اظهار کرد: از این تعداد ۶۰۰۰ نفر تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفته‌اند. او با بیان اینکه در جریان سفر رییس‌جمهوری به گیلان برای نخستین‌بار تفاهم نامه همکاری دوجانبه مرکز ملی فرش ایران و استانداری گیلان به منظور توسعه و ترویج هنر صنعت فرش دستباف به امضا رسید، گفت: دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و سند راهبردی مرکز ملی فرش ایران و همچنین تعامل با بانک‌های عامل و شرکت‌های خصوصی و دولتی در راستای توسعه متوازن و پایدار کسب و کار مرتبط با فرش دستباف گیلان، از جمله محورهای مهم این تفاهم نامه بود. دستپاک افزود: بزرگ‌ترین دغدغه تولیدکنندگان فرش، مساله بیمه و امنیت شغلی است که خوشبختانه برای اولین‌بار در تاریخ ایران طی سال جاری می‌توان تمامی کسانی را که به قالیبافی اشتغال دارند تحت پوشش بیمه قرار داد و در ردیف بودجه ۹۸ تحقق صددرصد آن پیش‌بینی شده است. او، شناسنامه‌دار کردن و توسعه صنعت برندینگ را امری مهم دانست که در مرکز ملی فرش ایران با جدیت دنبال می‌شود.

 جزئیاتی از حملات هکرها به سامانه جامع تجارت

تسنیم| معاون تسهیل تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت با اشاره به امنیت سامانه جامع تجارت، از حملات هر روزه هکرها به این سامانه خبر داد و گفت: تاکنون هیچ حمله‌ای به سامانه تجارت موفق نبوده و تیمی ویژه حملات را رصد و موارد امنیتی را بروز می‌کنند. بهنام امیری با اشاره به فعالیت سامانه‌های وزارت صمت از جمله سامانه جامع تجارت و اهمیت آن در تجارت کشور، در خصوص امنیت این سامانه اظهار کرد: امنیت در فضای مجازی دارای سطوح مختلف است و بر همین اساس هم حمله‌های هکرها در لایه‌های مختلف امنیتی طبقه‌بندی می‌شود. معاون تسهیل تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت افزود: بر اساس پروتکل‌های کشور، به هیچ‌وجه هیچ گونه دسترسی به لایه‌های اطلاعاتی سرورها از طریق اینترنت وجود ندارد و تنها از لایه شبکه داخلی، این اطلاعات می‌توانند در دسترس قرار گیرند. امیری ادامه داد: البته در شبکه‌های داخلی هم لایه‌های امنیتی متعدد قرار دارد که پروتکل‌های رمزگذاری و لایه‌های امنیتی خاصی را شامل می‌شود؛ این در حالی است که حتی اطلاعات در دیتا‌بیس

(Data base) هم به صورت رمزگذاری نگه‌داری می‌شود و سعی شده تا قوی‌ترین لایه‌های امنیتی برای حفاظت از این اطلاعات، به‌کار گرفته شود. او با تاکید بر اهمیت امنیت سامانه تجارت گفت: این سامانه مثل تمام سامانه‌های مختلف یا حتی سایت‌های معمولی، دایماً تحت حملات مختلف قرار دارد ولی خوشبختانه تا این لحظه هیچ حمله جدی نتوانسته این سامانه را تهدید کند.