اخبار

۱۳۹۸/۰۴/۱۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۷۶۵۱

ساخت 3 مدرسه در مناطق سیل‌زده گلستان توسط ‌پاسارگاد

بانک‌پاسارگاد در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود، طی مراسمی عملیات ساخت 3 مدرسه در مناطق سیل‌زده استان گلستان را آغاز کرد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، در این مراسم که با حضور دکتر حسینی سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش، دکتر حق‌شناس استاندار گلستان، امام‌جمعه اهل تسنن منطقه، مهندس دوستی عضو هیات‌عامل بانک‌پاسارگاد، رییس سازمان نوسازی مدارس، فرماندار آق‌قلا، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد، کلنگ ساخت مدرسه ۴ کلاسه شهید مفتح صحنه به مساحت ۵۴۰ مترمربع، مدرسه ۶ کلاسه امیرکبیر قرنجیک به مساحت ۷۸۵ مترمربع و مدرسه ۳ کلاسه سالار صحنه پیر آغاج در مساحت ۳۰۶ مترمربع به صورت متمرکز و با اعتبار 5 میلیاردتومان، بر زمین زده‌شد. بر اساس این خبر، دکتر حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش ضمن بیان این مطلب که در کنار حادثه تلخ سیل در کشور، سیل مهربانی مردمی هم شکل گرفت، گفت: در استان گلستان ۳۲۴ آموزشگاه در پی وقوع حادثه سیل، آسیب دید. اما خوشبختانه در آموزش و پرورش مثلثی به نام خیرین مدرسه‌ساز اعم از بانک و افراد حقیقی و حقوقی، آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس حضور دارند که با جان و دل به یاری آمدند. این خیرین نه در کنار آموزش و پرورش بلکه در قلب آن جای دارند.

وی ضمن تقدیر از بانک‌پاسارگاد به دلیل مشارکت در ساخت مدارس تخریب‌شده در حادثه سیل ادامه داد: امروز هم شاهد حضور بانک‌پاسارگاد به عنوان یکی از آن سه ضلع مثلث هستیم. این بانک مبلغ 5 میلیاردتومان برای ساخت حداقل 3 مدرسه در مناطق سیل‌زده گلستان تعهد کرده است. همچنین در این مراسم مهندس دوستی عضو هیات‌عامل بانک‌پاسارگاد ضمن اشاره به اینکه استان گلستان از استان‌های درخشان و شهیدپرور با مردمی شریف است، گفت: بانک‌پاسارگاد بر اساس مسوولیت‌های اجتماعی و فرهنگی که دارد، نسبت به مردم ایران تعهد دارد و از بدو تأسیس اقدامات موثری را انجام داده است. این بانک در تمام بحران‌های پیش‌آمده در کشور، در حد توان به مردم آن دیار خدمت کرده است. وی با قدردانی از استقبال بسیار خوب مردم منطقه، ادامه داد: پس از وقوع حادثه سیل نیز به سرعت ستادی در بانک با حضور شخص دکتر قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد تشکیل شد. این بانک علاوه بر سایر کمک‌ها، مبلغ 30 میلیاردتومان جهت ساخت و بازسازی مدارس در استان‌های لرستان، خوزستان و گلستان اختصاص داد. وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های ارزشمند بانک‌پاسارگاد در حوزه‌های مختلف و در جهت پیشرفت کشور، به نقش اساسی این بانک در امر اشتغال‌زایی تأکید کرد.

قائم‌مقام بیمه مرکزی منصوب شد

در حکمی از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی، پرویز خوش کلام خسروشاهی به عنوان قائم‌مقام رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

به گزارش «تعادل»، در حکم صادره از سوی دکتر فرهاد دژپسند خطاب به پرویز خوش کلام خسروشاهی آمده است: نظر به سوابق و تجارب جنابعالی به موجب این حکم به عنوان قائم‌مقام رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود تمامی مساعی خود را با همفکری و همدلی مجموعه همکاران بیمه مرکزی و تعامل سازنده و فعال با سازمان‌های ذی‌ربط به منظور انجام وظایف قانونی محوله به کار‌گیرید.

رشد ۴۱ درصدی فروش سفته و برات در تهران

براساس آمارهای بانک مرکزی حدود ٨٧ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال سفته و برات در دو ماه اول سال جاری در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، ٤١ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش «تعادل»، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است که بالغ بر ۶۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال سفته و برات در اردیبهشت ماه ٩٨ در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۱۹۵.۹ درصد و ۴۶.۴ درصد افزایش داشته است. همچنین در دو ماه اول سال ١٣٩٨ حدود ٨٧ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ٤١ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین طبق آمار شعبه واخواست دادگستری استان تهران در اردیبهشـت ماه ١٣٩٨ معادل ۷۰۰ برگ سفته و برات به مبلغی معادل ١٤٠ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در شهر تهران واخواست شد. در این ماه شاخص‌های تعداد و مبلغ سفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۸۳.۵ و ٧٦ رسید که در مقایسه با ماه قبل به ترتیب ۷۶.۹ درصد و ۹۵.۴ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۴.۲ درصد و ۱۱.۵ درصد کاهش داشته است.شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شده در اردیبهشت ماه ١٣٩٨ به عدد ۹۱.۱ رسید. عدد شاخص مذکور در اردیبهشت ماه ١٣٩٧ معادل ۹۸.۵ بوده است. در دوماه اول سال ١٣٩٨ معادل یک هزار برگ سفته و برات بـه مبلغی معادل ٢١١ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در شهر تهران واخواست شد.در این دوره متوسط شاخص‌های تعـداد و مبلغ سفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۶۵.۴ و ۵۷.۵ رسید که نسبت به دوره مشابه سال قبل از لحاظ تعداد ۰.۳ درصد افزایش و از لحاظ مبلغ ۳.۷ درصد کاهش نشان می‌دهد. شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شده در دوماه اول سال ١٣٩٨ به عدد ۸۶.۸ رسید. عدد شاخص مذکور در دوماه اول سال ١٣٩٧ معادل ٨٨ بوده است.