دنیای فناوری

۱۳۹۸/۱۲/۱۲ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۴۷۶۶

سیستم عامل گوگل سلامت کاربران را ردگیری می‌کند

انگجت| اجرای یک پژوهش توسط گوگل نشان می‌دهد این شرکت به دنبال افزودن قابلیت‌های تازه‌ای برای کنترل وضعیت سلامت و بهداشت به سیستم عامل «ویر‌اواس» خود است. به گزارش مهر، سیستم عامل «ویر‌او‌اس» گوگل در حال حاضر نیز دارای قابلیت‌های متنوعی برای ارتقای بهداشت و سلامت است. گوگل با خرید شرکت فیت‌بیت بر این قابلیت‌ها افزوده و قصد دارد باز هم آنها را بیشتر کند. منابع نزدیک به گوگل می‌گویند این شرکت یک بررسی و پژوهش جدید را با هدف پی بردن به نظر کاربران در مورد خدمات بهداشت و سلامت «ویر‌او‌اس» به اجرا گذاشته و از همین رو می‌توان پیش‌بینی کرد که خدمات سیستم عامل مذکور در این زمینه باز هم بیشتر شود. بر اساس داده‌های این پژوهش می‌توان حدس زد که گوگل به دنبال افزودن امکاناتی همچون بررسی خودکار میزان فعالیت کاری و ورزشی، هشدار در مورد نامنظم شدن ضربان قلب، ارایه خدمات بهداشت باروری و ردگیری دقیق‌تر وضعیت خواب و استراحت و شناسایی مشکلاتی همچون آپنه است. همچنین ممکن است گوگل «ویر‌او‌اس» را با برخی تجهیزات ژیمناستیک و ابزار پزشکی سازگار و همگام کند، قابلیت کنترل کیفیت هوای درون منزل را ایجاد کند و بررسی سطح اکسیژن خون را از طریق این سیستم عامل تسهیل کند.

دروغ‌پراکنی درباره کرونا با انتشار ۲   میلیون توییت

بیزینس‌اینسایدر| وزارت خارجه امریکا می‌گوید حدود ۲ میلیون توییت مختلف، حاوی اطلاعات جعلی و تئوری‌های توطئه در رابطه با ویروس کرونا منتشر شده است. به گزارش دیجیاتو، در گزارش این وزارتخانه چندین مورد از این اخبار جعلی و تئوری‌های توطئه نشان‌دار شده‌اند. برای مثال یکی از این تئوری‌های بی‌اساس، این بوده که ویروس کرونا سلاح بیولوژیکی بوده که توسط خیریه بیل و ملیندا گیتس ساخته شده است. در ادامه این گزارش آمده که برخی از تئوری‌های توطئه که در رابطه با این ویروس وجود دارد، ‌اکثرا توسط حساب‌های جعلی نشر داده می‌شوند. فارغ از تئوری‌های توطئه، این وزارتخانه چندین توییت با مضمون باور‌های غلط و خرافه را نیز نشان‌دار کرده است. یکی از این توییت‌ها به منشأ کرونا اشاره می‌کند و آن را نشاًت گرفته از سوپ خفاش می‌داند؛ سرآغازی که همه ما می‌دانیم اشتباه بوده و هیچ ربطی به شیوع ویروس کرونا ندارد. چیزی که برای این وزارتخانه بسیار جالب بود، لینک‌های معتبری است که همراه این توییت‌ها منتشر می‌شود. برای مثال در یکی از همین توییت‌ها، می‌بینیم که آمار‌‌ها از سایت رصد شیوع ویروس کرونا که توسط دانشگاه جان هاپکینز راه‌اندازی شده، به دست آمده است. گفته می‌شود این گزارش که به صورت عمومی منتشر نشده، توسط مرکز مشارکت جهانی (Global Engagement Center) گردآوری شده است. این مرکز، یکی از برنامه‌های ایالتی امریکاست که با هدف مبارزه با پروپاگاندا و اطلاعات نادرست خارجی راه‌اندازی شده است. این مرکز تمامی پست‌های منتشر شده بین تاریخ ۲۰ ژانویه و ۱۰ فوریه که در منشایی خارج از امریکا دارند را پایش کرده و به اطلاعات فوق رسیده است. از آن سمت توییتر اعلام کرده با مقامات FBI همکاری می‌کند تا توییت‌های کرونا ویروس را رصد کرده و در صورت نادرست بودن، آنها را حذف کند. این شبکه اجتماعی در رابطه با گزارش این وزارتخانه حرفی نزده است. با این حال این گزارش تنها چند روز پس از مصاحبه مقامات امریکایی با یک خبرگزاری فرانسوی مبنی‌بر دخالت روسیه در پخش اخبار کذب ویروس کرونا منتشر شده است. در این مصاحبه آمده بود که روسیه معتقد است ویروس کرونا با هدف برهم ریختن اقتصاد چین منتشر شده تا به نوعی جنگ اقتصادی راه بیفتد. با این حال در گزارش این وزارتخانه، خبری مبنی‌بر دخالت روسیه در نشر اخبار جعلی نمی‌بینیم. فیس‌بوک و توییتر هم در این بین از مدت‌ها پیش سعی کرده‌اند تا از نشر اخبار جعلی جلوگیری کنند. برای مثال فیس‌بوک اعلام کرده است اخبار ویروس کرونا را صحت‌سنجی می‌کند تا اطمینان حاصل کند، جعلی و حاوی تئوری‌های توطئه نیستند.

مشکل دوام گوشی‌های تاشو فعلا حل نمی‌شود

دیجیتال ترندز| بررسی‌های محققان نشان می‌دهد مشکل دوام و ماندگاری نمایشگرهای گوشی‌های تاشو یک مشکل جدی است و فعلا چشم‌اندازی برای حل آن وجود ندارد. به گزارش فارس، اگر چه گوشی‌های هوشمند تاشو در چند ماه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند، اما مشکل آن است که نمایشگرهای این گوشی‌ها بعد از تازدن‌های مکرر کارآیی و توانمندی خود را از دست می‌دهند و دوام لازم را ندارند. این گوشی‌ها آینده دنیای گوشی‌های هوشمند توصیف شده‌اند، اما فعلا استقبال از آنها به علت قیمت‌های گزاف و برخی مشکلات و دغدغه‌های فنی محدود بوده است. پژوهشگران می‌گویند مردم فعلا نباید برای خرید این گوشی‌ها هجوم آورند، زیرا هزینه‌های تعمیر این گوشی‌ها بسیار بالاست و تضمینی در مورد رفع عیب دقیق و کامل آنها هم وجود ندارد. از جمله گوشی‌های تاشویی که تعمیر آنها تقریبا غیرممکن است، می‌توان به گالکسی فولد سامسونگ اشاره کرد که در بررسی‌های مختلف این مشکل آن به اثبات رسیده است. لذا باید تا بلوغ کامل این فناوری جدید مدتی صبر کرد.