در شهر

۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۵۱۵۱

انجام تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

سید مجتبی تقوی نژاد، معاون فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران از انجام تست رایگان کرونا مسافران در متروی تهران خبر داد. تقوی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرد: در ادامه طرح غربالگری شهید قاسم سلیمانی، معاونت فرهنگی و اجتماعی مترو با همکاری شرکت شهر سالم و دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایستگاه مترو شوش اقدام به اخذ تست سریع کرونا می‌کنیم. وی با بیان اینکه این طرح به منظور عدم مراجعه سرپایی به بیمارستان‌ها و شناسایی و نیز کاهش مبتلایان به ویروس کرونا انجام می‌شود گفت: مسافران مترو در ایستگاه شوش می‌توانند با حضور در جایگاه انجام آزمایش و مراجعه به کارشناسان مربوطه به صورت رایگان مورد آزمایش قرار بگیرند. معاون فرهنگی شرکت بهره‌برداری مترو با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این تست فوری در ایستگاه مترو شوش که بزرگ بوده و فضای کافی آن موجب ازدحام نمی‌شود اخذ خواهد شد افزود: این طرح به صورت موقت از ایستگاه متروشوش آغاز شده و بعد از بررسی و کسب نتایج امکان دارد در سایر ایستگاه‌ها نیز برپا شود. به گفته وی، این برنامه در راستای اجرای مسوولیت اجتماعی و با هدف توسعه و ارتقای فرهنگ سلامت اجتماعی و افزایش سلامت جسمانی مسافران مترو برگزار می‌شود. تقوی نژاد تاکید کرد: تیم‌های اخذ تست سریع تا ۲۸ دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۳ در ایستگاه مترو مستقر هستند تا به صورت رایگان از مردم تست کرونا بگیرند.

صدور پروانه ساختمان پلاسکو تا پایان هفته

علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه ۱۲ از صدور پروانه ساختمان جدید پلاسکو تا پایان هفته خبر داد. سعادتی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت ساخت ساختمان جدید پلاسکو و سرانجام اخذ پروانه ساختمانی گفت: ساختمان جدید پلاسکو توانست تمام تاییدیه و مجوزهای لازم از سازمان‌های ناظر همچون سازمان نظام مهندسی، آتش‌نشانی و... اخذ کند. وی با بیان اینکه در ساختمان جدید پلاسکو تمهیدات خاص و فوق‌العاده‌ای در زمینه تامین ایمنی به کار رفته، به‌گونه‌ای که حتی بالاتر از استاندارهای تعیین شده است، افزود: همچنین برنامه‌ریزی برای نظارت بهتر بر روند بهره‌برداری برای حفظ استاندارها اتخاذ شده است. شهردار منطقه ۱۲ در مورد سرانجام صدور پروانه ساختمانی برای پلاسکو گفت: پروانه ساختمانی پلاسکو آماده صدور است و به نظر می‌رسد تا پایان این هفته این مهم انجام گیرد. وی درباره مبلغ عوارض که محل اختلاف شهرداری و بنیاد مستضعفان به عنوان مالک پلاسکو وجود داشت، گفت: رقم عوارض مشخص است که بخشی از آن به صورت نقد و بخشی به صورت غیر نقد با باغاتی که از سوی بنیاد به شهرداری برای تبدیل به بوستان عمومی همچون باغ عبقری در منطقه ۲ و باغ وثوق‌الدوله در منطقه ۱۴ تحویل داده شده، تهاتر می‌شود.

فوت حداقل ۹۰ راننده تاکسی براثر کرونا

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران با اشاره به فوت حداقل ۹۰ راننده تاکسی براثر کرونا گفت: رانندگان در دل کرونا مشغول به کار هستند و هم درآمدشان کاهش یافته و هم بیشتر از بسیاری از مشاغل در معرض خطر ابتلا هستند و این مساله می‌طلبد که دولت بودجه‌ای را برای ارایه خدمات ویژه رفاهی و معیشتی به تاکسیرانان تهران اختصاص دهد. محمد روشنی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران» در گفت‌وگو با ایلنا درباره آخرین وضعیت نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران گفت: برنامه سازمان تاکسیرانی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی تا پایان سال ۱۵ هزار دستگاه تاکسی بود، اما افزایش قیمت خودرو آسیب زیادی به ما وارد کرد، چرا که با وجود افزایش تسهیلات، افزایش فزاینده قیمت خودرو، آسیبی برای رانندگان تاکسی بوده و توسعه ناوگان را با مشکل مواجه کرد.  او ادامه داد: با تمام مشکلات، توانستیم نوسازی حدود ۳ هزار تاکسی را نهایی کنیم و ثبت نام و ارایه وام به آنها تعلق گرفته و در نوبت دریافت خودرو از کارخانه هستند. تفاهمنامه‌ای توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک با بانک مهر انجام شده که براساس آن با ارایه وام ۷۰ میلیون تومانی نوسازی دو هزار تاکسی دیگر از طریق تسهیلات این بانک در دستور کار ما قرار گرفته است.  روشنی در پاسخ به اینکه آیا 2 هزار تاکسی تا پایان سال نوسازی خواهند شد یا خیر گفت: قسمتی که مربوط به کار ماست انجام می‌شود، اما بخش دوم واگذاری خودرو از طریق شرکت‌های خودروسازی است که ممکن است بین دو تا سه ماه زمان ببرد. روشنی با اشاره به آمار فوتی‌های کرونا در بین رانندگان تاکسی گفت: حداقل ۹۰ نفر از رانندگان تاکسی براثر کرونا فوت کرده‌اند و این افراد در دل کرونا مشغول به کار هستند و هم درآمدشان کاهش یافته و هم بیشتر از بسیاری از مشاغل در معرض خطر ابتلا هستند و این مساله می‌طلبد که دولت بودجه‌ای را برای ارایه خدمات ویژه رفاهی و معیشتی به تاکسیرانان تهران اختصاص دهد.  مدیرعامل سازمان تاکسیرانی درباره پرداخت الکترونیک با توجه به شرایط کرونا گفت: طرح پرداخت الکترونیک یکپارچه کرایه در دست اقدام است و در 10 منطقه شهرداری نصب بارکدهای یکپارچه پرداخت الکترونیک انجام شده است. حدود ۸۰ درصد تاکسی‌های خطی این مناطق که حدود ۱۰ هزار تاکسی را شامل می‌شود به بارکد یکپارچه مجهز شده‌اند و مسافران می‌توانند با هر اپلیکیشن کرایه را پرداخت کنند.