قیمت زرشک از تولید تا مصرف ۷ برابر میشود
ایلنا |رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران اظهار داشت: ، زرشککاران محصول خود را کیلویی 10 هزار تومان میفروشند در حالی که این میوه بالای 70 هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد. باید به این نکته توجه کرد که فرآوری قابل توجهی روی آن صورت نمیگیرد و فقط با آفتاب خشک میشود. ارسلان قاسمی، درباره کیفیت زرشک تولید شده در کشور، گفت: ایران بزرگترین تولیدکننده زرشک در دنیاست ما پیشبینی میکنیم میزان تولید این محصول در سال جاری به 22 هزار و 30 تن برسد. وی زرشک را مانند زعفران کالای صادراتی خواند و افزود: زرشک، خواص غذایی و دارویی قابل توجهی دارد. ویژگیهای این محصول میتواند آن را به کالا با ارزش صادراتی تبدیل کند. این فعال اقتصادی بابیان اینکه 98 درصد از زرشک کشور در خراسان جنوبی کشت و برداشت میشود، افزود: در سال جاری 20 هزار تن زرشک بیدانه در این استان برداشت خواهیم کرد.