ریشه گران شدن فولاد بورس نیست
محمدرضا پور ابراهیمی در ارزیابی خود پیرو مبحث خروج سیمان و فولاد از بورس کالا گفت: انتظار داریم مباحثی که در حوزههای اقتصادی مطرح میشود، اگرچه مبتنی بر دلسوزی است اما مبتنی بر یک نگاه تخصصی نیز باشد.
خانه ملت| محمدرضا پور ابراهیمی در ارزیابی خود پیرو مبحث خروج سیمان و فولاد از بورس کالا گفت: انتظار داریم مباحثی که در حوزههای اقتصادی مطرح میشود، اگرچه مبتنی بر دلسوزی است اما مبتنی بر یک نگاه تخصصی نیز باشد.
وی با بیان اینکه به واقع ما نمیتوانیم با یک ادبیات غیر علمی و غیر تخصصی اما دلسوزانه کشور را اداره کنیم، گفت: مباحثی که مطرح میشود نیاز به کار کارشناسی دارد لذا در حوزه مسائل مرتبط با بازار سرمایه کمتر کارشناسی است که اعتقاد داشته باشد که اگر ما رویکرد شفاف و رویکرد قیمتگذاری براساس تخصیص بین منابع و امثال این موارد را کنار بگذاریم در اقتصاد موفقتر هستیم.
به واقع این جای سوال دارد که چه کسی توانسته از اقتصادی غیر شفاف انتفاع ببرد؟ رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه آن چیزی که تحت عنوان رانتها در ساختار غیر شفاف غیر اقتصادی بوده کاملا میتواند در اقتصاد کشور تجلی پیدا کند، ادامه داد: بنابراین ما حق برگشت به عقب را نداریم. البته امکان اشکالاتی به روند جاری وجود دارد که میتواند مورد بررسی قرار گیرد، لذا اگر آقایان و وزرا نظراتی در این بخش دارند، ما از این نظرات استقبال میکنیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اظهارنظر در این باره ضمن اینکه دلسوزانه است باید به مبانی علمی هم پایبند باشد. همچنین اگر اشکالاتی در این بخش هم وجود دارد باید این اشکالات برطرف شود و ما منکر اشکالات نیستیم چراکه ما بارها به عملکرد سازمان بورس و عملکرد بورسهای تخصصی انتقاد میکنیم اما اینکه اساس ساختار بازار سرمایه کشور را که در همه جای دنیا یک تعریف مشخصی دارد و در ایران هم براساس قوانین مجلس صورت میپذیرد، قبول نداشته باشیم حتما به صلاح کشور نیست. وی تاکید کرد: به عنوان مثال در حال حاضر مسوولان در بحث فولاد مطرح کردهاند که اگر فولاد از ساختار بازار سرمایه خارج شود قیمت آن کاهش پیدا خواهد کرد.