آرایش نزولی بازار ارز ادامه دارد؟
قیمت دلار روز شنبه در روند کاهشی قرار گرفت. این اسکناس در شروع معاملات سومین هفته دی، اثر افزایشی اخبار حادثه تروریستی کرمان را از دست داد.
قیمت دلار در شروع سومین هفته دی، با روند کاهشی کلید خورد. این اسکناس در روزهای پایانی هفته گذشته تحت تاثیر حادثه تروریستی کرمان یک پله صعود کرده بود. با این حال، اثر هیجانی اخبار بر بازار ارز، در روز شنبه تخلیه شد. حالا این سوال مطرح میشود که آیا روند کاهشی قیمت دلار ادامه دارد؟
به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار روز شنبه در روند کاهشی قرار گرفت. این اسکناس در شروع معاملات سومین هفته دی، اثر افزایشی اخبار حادثه تروریستی کرمان را از دست داد و با قیمت ۵۰ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد.
اصلاح قیمت دلار هر چند این اسکناس را به محدودههای قیمتی قبل از افزایش برنگرداند، اما برخی معاملهگران، کاهش ۴۰۰ تومانی قیمت دلار را نشانهای از دخالت بازارساز قلمداد میکنند.
بررسی خبرنگار ما از بازار ارز پایتخت، نشان از تعادل عرضه و تقاضا دارد. برخی معاملهگران، حضور بازارساز را قویتر از هفته گذشته میدانند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیاستگذار توانسته به واسطه کنترل نقدینگی، افزایش نرخ بهره، سیاستهای سرکوب نرخ ارز و فروش بالاتر نفت، موفق به کنترل بازار ارز شود.
ثبات در بازار ارز پایدار است
به گفته تکنیکالیستها در پایان هفته گذشته، اسپایک (حرکت قیمت با مقیاسی بزرگ در بازهای کوتاه) در روند قیمت دلار رخ داده و اکنون این هیجان از بازار تخلیه شده است. آنها برای روزهای آینده، قیمت دلار را در محدوده فعلی در نوسان میدانند.
کارشناسان اقتصادی معتقدند دلار تا پایان سال میتواند بین ۵۴ تا ۵۶ هزار تومان نوسان داشته باشد. آنها این رقم را زیر عدد واقعی اسکناس آمریکایی میدانند و محدودههای قیمتی ۶۶ تا ۶۸ هزار تومانی را قیمت واقعی دلار میدانند.
تبعیت بازارهای همسایه از دلار تهران
قیمت دلار، طی معاملات نخستین روز هفته در بازارهای همسایه هم کاهش داشت. دلار هرات با کاهش ۳۲۰ تومانی به قیمت ۵۰ هزار و ۴۳۰ تومانی رسید. دلار سلیمانیه با کاهش ۲۳۰ تومانی کانال ۵۱ هزار تومانی را از دست داد و با قیمت ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان معامله شد. درهم امارات با کاهش ۷۰ تومانی کانال ۱۴ هزار تومانی را از دست داد و روی قیمت ۱۳ هزار و ۹۵۰ تومانی ایستاد.