گزارش جلسه مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده سالانه 1396

۱۳۹۶/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۰۱۱۰
گزارش جلسه مجمع عمومی عادی
و فوق‌العاده سالانه 1396

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمیایی کشور بوده و با در اختیار داشتن زیرساخت‌های مالی، فنی و نیروی انسانی لازم جهت توسعه همه‌جانبه، دستیابی به جایگاه سودآورترین هلدینگ کشور با اعتبار جهانی را به عنوان چشم‌انداز خود قرار داده است. این شرکت با حدود 5/24میلیون تن ظرفیت تولید محصولات متنوع پتروشیمیایی شامل خوراک و سوخت، آروماتیکی، پلیمری، پایه و مواد شیمیایی، بزرگ‌ترین شرکت تولید‌کننده محصولات پتروشیمی در کشور محسوب شده و بیش از 40 درصد ظرفیت محصولات پتروشیمی کشور را در اختیار دارد.

 جایگاه در بین شرکت‌های برتر ایران

 کسب عنوان دومین شرکت برتر در میان ۵۰۰ شرکت پس از بانک ملی ایران

 رتبه اول در شاخص ارزش افزوده

 رتبه اول بیشترین صادرات با 2925107 هزار دلار

 رتبه اول در بالاترین ارزش افزوده

 رتبه اول در بیشترین سودآوری

 رتبه اول در بالاترین ارزش بازار

 رتبه اول در گروه شرکت‌های پتروشیمی

جلسه مجمع عمومی عادی سالانه عملکرد سال مالی منتهی به 31/03/1396 شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس(سهامی عام) رأس ساعت 09:30 صبح روز یک‌شنبه مورخ 30/07/1396 با حضور بیش از 95درصد سهامداران برگزار گردید.

ترکیب هیات رییسه مجمع با حضور آقای محسن علم‌بیگی به عنوان رییس مجمع و نظارت خانم‌ها زهرا وهاب‌نژاد و ویدا بیگدلی و به دبیری آقای مرتضی رحیمیان سرای تشکیل شد.

همچنین نماینده بورس و نمایندگان سازمان حسابرسی و سازمان خصوصی‌سازی نیز در جلسه حضور داشتند.

مجمع پس از استماع گزارش هیات‌مدیره توسط مدیرعامل محترم جناب آقای مهندس عادل نژادسلیم و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود:

صورت‌های مالی تلفیقی گروه و شرکت اصلی شامل تـرازنامه و صورت سود و زیان و جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به 31/03/1396 مورد تصویب قرار گرفت.   «سازمان حسابرسی» به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی منتهی به 31/03/1396 انتخاب و اختیار تعیین حق‌الزحمه حسابرس و بازرس قانونی به هیات‌مدیره شرکت تفویض گردید.

 «روزنامه‌های دنیای اقتصاد و اطلاعات» بصورت توأم به عنوان روزنامه‌های کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های رسمی شرکت انتخاب گردیدند.

 اشخاص ذیل به عنوان اعضای هیات‌مدیره برای مدت دو سال انتخاب شدند: ‌

شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شناسه ملی 10100398212

شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا به شناسه ملی 10103804104

شرکت سرمایه‌گذاری استان آذربایجان غربی به شناسه ملی 10220124165

شرکت سرمایه‌گذاری استان خراسان جنوبی به شناسه ملی 10360039835

شرکت سرمایه‌گذاری نفت وگاز و پتروشیمی تامین به شناسه ملی 10420205695

 معاملات مشمول ماده 129 اصلاحیه قانون تجارت مورد تنفیذ قرار گرفت.

مقرر گردید مبلغ 400 ریال به ازای هر سهم جمعاً مبلغ «20» هزار میلیارد ریال خالص به صاحبان سهام از محل سود قابل تخصیص پرداخت گردد و الباقی پس از کسر پاداش مصوب مجمع به حساب سود و زیان انباشته نقل به سال مالی بعد منظور گردد.

حق حضور اعضای غیرموظف هیات‌مدیره شرکت در ازای هر ماه و (برگزاری حداقل دو جلسه در ماه) بصورت ناخالص معادل مبلغ (000،000، 18) ریال تعیین گردید.

برای قدردانی از مدیرعامل و اعضای هیات‌مدیره مبلغ نه میلیارد و دویست میلیون ریال بصورت ناخالص به عنوان پاداش تصویب و قابل پرداخت به اعضای حقوقی است.

 پیام هیات‌مدیره

سهامداران عزیز و گرامی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

خداوند بزرگ را سپاسگزاریم که یک سال دیگر توفیق خدمت، تلاش و کوشش به ما عنایت نمود و هم اینک آماده‌ایم نتایج فعالیت‌های یکساله هیات‌مدیره، مدیران و کارکنان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس را تقدیم مجمع محترم عمومی عادی سالانه صاحبان گرامی سهام نماییم.

سال گذشته همانند سال‌های قبل مسیر پر فراز و نشیبی را در عرصه‌های گونا گون طی نمودیم که تاثیرات مستقیم و غیرمستقیمی بر فعالیت‌ها و اقدامات شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فضای کسب و کار داشته است. نوسانات قیمت نفت، تغییر و تحولات نرخ ارز، شرایط محیطی بازار محصولات نفتی و پتروشیمیایی، شرایط سیاسی و اقتصادی حاکم بر منطقه، نتایج حاصل از توافقات برجام، ورود تیم‌های مذاکرات سرمایه‌گذاری به ایران، ورود رقبای داخلی و خارجی جدید، بازارهای کشورهای همسایه به ویژه عراق، ریسک‌های عملیاتی، مدیریت پروژه طرح‌های توسعه‌ای، بازارهای اشباع شده و ریسک‌های مالی از جمله مواردی است که می‌توان به آنها اشاره نمود.

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سال گذشته سعی نموده با پیاده‌سازی برنامه استراتژیک خود در جهت تحقق اهداف راهبردی تدوین شده گام بردارد و در این مسیر همواره تحولات و شرایط محیطی را رصد کرده و با توجه به حساسیت‌های موجود، مسیر حرکت خود را مورد بازنگری و اصلاح قرار داده و در زمان مناسب اقدامات لازم را برنامه‌ریزی و اجرا کند. هر چند که طی طریق در این مسیر با کم و کاستی‌هایی مواجه بوده و نتوانسته‌ایم صد درصد آنچه را شایسته شما عزیزان است به دست آوریم اما ایمان و اطمینان داریم که با یاری پروردگار متعال و همراهی شما خوبان قادر خواهیم بود، مسیر‌های سخت‌تر و متلاطم را پشت سر گذاشته و اهداف ترسیم شده را محقق‌ سازیم.

در سال گذشته همچون سنوات قبل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس استراتژی کلی خود «توسعه و ارزش‌آفرینی پایدار» را پیگیری و برنامه‌های عملیاتی خود را براساس آن تدوین نموده است و ارزیابی عملکرد خود و شرکت‌های تابعه را هر سه ماه یک ‌بار در حوزه‌های مختلف براساس روش ارزیابی متوازن رصد کرده و کنترل‌های لازم را مبذول داشته است.

حاصل این تلاش‌ها و اقدامات، دستاوردهایی است که باعث گردیده شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس به‌عنوان هلدینگ برتر در کشور مطرح و در صنعت پتروشیمی پیشرو باشد و در عرصه‌های جهانی نیز برندی درخور توجه برای خود ارائه نماید. در ادامه شرح کلی از نتایج عملکرد در 5 حوزه مالی، ذی‌نفعان، فرآیندهای داخلی، مسوولیت‌های اجتماعی و یادگیری و رشد خدمت شما سها مداران ارجمند تقدیم می‌گردد.

در حوزه فرآیندهای داخلی، هلدینگ خلیج‌فارس توانسته است براساس برنامه‌های درنظر گرفته شده و اقدامات صورت پذیرفته رکورد تولید بالغ بر 6/‌19 میلیون تن معادل 82‌درصد ظرفیت طراحی را ثبت نموده و نسبت به سال گذشته افزایش 8/‌4‌درصد را رقم بزند. همچنین در راستای سیاست‌های اجرا شده در این منظر می‌توان به تولید اقتصادی، هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های خالی با انتقال گاز کلر از شرکت پتروشیمی اروند به شرکت کیمیای پتروشیمی بندرامام، صادرات به‌موقع نفتای تصفیه شده پتروشیمی نوری، بازسازی و راه‌اندازی واحد2 NF شرکت پتروشیمی بندرامام، راه‌اندازی واحدهای نیتروبنزن، آنیلین و PMA فاز دو پتروشیمی کارون، دعوت از شرکت‌های معتبر اروپایی و صاحب تکنولوژی جهت دریافت جدیدترین تکنولوژی‌ها و تامین کاتالیست‌ها با راندمان بالاتر برای شرکت‌های تولیدی زیرمجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و اجرای استراتژی‌های شرکت در زمینه مدیریت انرژی که منجر به کاهش 3‌ درصد مصرف انرژی در مجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس گردیده است، نام برد. در حوزه مالی و اقتصادی نیز شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اعمال سیاست‌های کلان درنظر گرفته شده موفق گردیده علاوه بر مدیریت بهینه وجوه و کاهش هزینه‌های مالی نسبت به کاهش هزینه‌های پشتیبانی از طریق تنظیم سیاست‌های رفاهی و حذف هزینه‌های فاقد ارزش افزوده نیز اقدام نماید. همچنین این شرکت درخصوص تامین منابع مالی طرح‌های توسعه‌یی با تامین مالی از طریق تسهیلات یوزانس از شرکت‌های ماروبنی و ایتوچو ژاپن هر یک به مبلغ 320 میلیون یورو که تا سقف 640 میلیون یورو قابل افزایش است و همچنین تامین مالی شرکت‌های تابعه از طریق انتشار 1,000میلیارد ریال اوراق سلف موازی استاندارد برای پتروشیمی ایلام و مبلغ 2,000 میلیارد ریال اوراق مشارکت برای طرح یک‌میلیون تنی پتروشیمی گچساران مبادرت نموده است.

موثر شدن قرارداد وام ارزی از صندوق توسعه ملی به مبلغ 2/‌2 میلیارد دلار برای پروژه بیدبلند تحت قرارداد مشارکت مدنی با بانک سپه (بانک عامل) به نمایندگی از سندیکای بانکی شامل بانک‌های ملت، سپه، صنعت و معدن، پارسیان و تجارت و دریافت یک‌میلیارد دلار از وام مذکور، بازگردانی شرکت پتروشیمی مبین و کسب سود به مبلغ 2.064.764 ریال و انتقال بدهی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و شرکت‌های تابعه از شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت ملی نفت ایران و تقسیط بدهی مذکور از تاریخ 14/‌11/‌1395 به مدت 4 سال بدون سود و کارمزد به مبلغ 2,150 میلیون دلار و خرید 50درصد از سهام شرکت پتروشیمی همت از دیگر دستاوردهای شرکت در این حوزه است. در منظر ذی‌نفعان نیز با متنوع‌سازی ترم‌های فروش محصولات برای نفوذ در بازارها و افزایش حاشیه سود فروش، گشایش دفاتر منطقه‌یی در شانگهای، امارات و آلمان، توسعه بازارهای فروش و افزایش آن به حدود 40 کشور دنیا، انعقاد 7 قرارداد بلندمدت با خریداران داخلی با استفاده از مکانیسم بورس برای نخستین‌بار در ایران، ارائه خدمات لجستیک به ذی‌نفعان، ارائه به‌روز گزارشات تحلیل بازار به ذی‌نفعان، تنوع سبد ارزی برای کاهش ریسک در راستای تقویت برند شرکت، ارزش‌آفرینی برای سهامداران و مدیریت و توسعه بازار گام برداشته و اهداف تدوین شده را تا حد مطلوبی محقق ساخته است.

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس همچنین در رتبه‌بندی 500 شرکت داخلی در سال گذشته به عنوان دومین شرکت پس از بانک ملی قرار گرفته است. این شرکت دارای جایگاه نخست در بیشترین سودآوری، ارزش افزوده، ارزش بازار و صادرات است. علاوه بر آن شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در گروه پتروشیمی به‌عنوان شرکت پیشرو در مقام اول قرار دارد.  

به‌دلیل سیاست‌های کلان اتخاذ شده در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس سال گذشته تغییری در حوزه‌های روش ارزیابی متوازن شکل گرفت و حوزه مسوولیت‌های اجتماعی به 4 حوزه قبلی اضافه گردید. هم‌اینک پس از گذشت یک سال نتایج اقدامات انجام شده در این منظر به‌ویژه HSE به‌دلیل حایز اهمیت بودن آن ارائه می‌شود. ترسیم نقشه راه پنج ساله HSE شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس جهت دستیابی به وضعیت پایدار در حوزه‌های ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست، تشکیل کارگروه‌های تخصصی متشکل از کارکنان ستاد و کارشناسان شرکت‌های تابعه در حوزه‌های پروانه‌های کار، بررسی و تجزیه و تحلیل حوادث، تعیین بالادستی، محیط‌زیست و بهداشت برای استفاده حداکثری از توان داخلی شرکت‌ها جهت شناسایی و رفع مشکلات حوزه HSE سطح توان داخلی شرکت‌ها جهت شناسایی و رفع مشکلات حوزه HSE سطح شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و شرکت‌های تابعه، بازنگری و بازآرایی چارت سازمانی اداره کل HSE، برقراری سامانه گزارش‌دهی شرکت‌های تولیدی در مناطق به‌صورت روزانه. تدوین شاخص‌های جدید و به‌روز در حوزه‌های ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست و جاری‌سازی آن در سطح شرکت‌های تابعه، شناسایی تهدیدات و آسیب‌پذیری شرکت‌های تابعه در حوزه‌های عملیاتی، اقتصادی، سایبری، نیابتی و... و اقدام جهت رفع برخی از آنها، برگزاری مانورهای عملیاتی و دور میزی متعدد در مناطق عملیاتی ماهشهر و عسلویه با لحاظ الزامات پدافند غیرعامل.

اقدامات صورت پذیرفته در حوزه یادگیری و رشد در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس منجر به توانمند‌سازی کارکنان و ارتقای دانش مدیریتی مدیران، توسعه نظام جانشین‌پروری و آماده‌سازی مدیران آینده به تعداد 300نفر در مشاغل کلیدی، افزایش دلبستگی کارکنان به شغل و سازمان در سطح شرکت‌های تولیدی در مناطق عملیاتی. ارتقای کیفیت، نوآوری و کارایی در فرآیندهای منابع انسانی و چابک‌سازی آنها و جهت‌گیری به سمت اجرای استاندارد 34000، تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها در راستای ایفای نقش مسوولیت اجتماعی و تعامل اثربخش دوسویه. بازنگری مشاغل و ساختارهای سازمانی مطابق با الگوهای رایج جهانی در راستای دستیابی به سازمان‌های دانش‌بنیان و ایجاد مزیت رقابتی گردیده است.

هم‌اینک شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در چهارمین سال اجرای برنامه استراتژیک خود درصدد است تا با بهره‌مندی از تجارب، دانش، قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالفعل و بالقوه خود در آستانه نهایی نمودن برنامه استراتژیک پنج ساله دوم گامی متفاوت در صنعت پتروشیمی برداشته و زمینه‌ساز حضوری موثر و قدرتمند در عرصه‌های بین‌المللی گردد.

در پایان بر خود لازم می‌دانیم به پاس حمایت‌های بی‌دریغ تمامی سهامداران، مدیران و کارکنان که سرمایه‌های معنوی و انسانی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس هستند صمیمانه تشکر و قدردانی نماییم. امید است با بهره‌مندی از رهنمودها، انتقادهای سازنده، مشارکت و همکاری بی‌دریغ شما همراهان صمیمی بتوانیم در پرتو استعانت و عنایات پروردگار متعال در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های‌مان ثابت‌قدم بوده و فردایی بهتر را در عرصه‌های مختلف ترسیم نماییم.

 اهداف کلان شرکت

- ارتقای رضایتمندی و وفاداری ذی‌نفعان

- توسعه سرمایه‌گذاری و شراکت‌های داخلی و خارجی

- افزایش کمی و کیفی سبد سرمایه

- افزایش سهم بازار

- دستیابی به سازمانی یادگیرنده و دانش‌بنیان

- توسعه زنجیره ارزش با صیانت از محیط‌زیست

مرور کلی بر عملکرد و دستاوردهای مهم شرکت در سال مالی منتهی به 31/3/96

 رئوس دستاوردهای شرکت از منظر رشد و یادگاری

 توانمند‌سازی کارکنان و ارتقای دانش مدیریتی مدیران

 توسعه نظام جانشین ‌پروری و آماده‌سازی مدیران آینده به تعداد ۳۰ نفر در مشاغل کلیدی

 افزایش دلبستگی کارکنان به شغل و سازمان در سطح شرکت‌های تولیدی در مناطق عملیاتی

 ارتقای سلامت شغلی و بهداشتی کارکنان

 توسعه فرهنگ سازمانی کارآمد و کرامت انسانی

 ارتقای کیفیت، نوآوری و کارایی در فرآیندهای منابع انسانی و چابک‌سازی آنها و جهت‌گیری به سمت اجرای استاندارد ۳۴۰۰۰

 تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها در راستای ایفای نقش مسوولیت اجتماعی و تعامل اثربخش دوسویه

 بازنگری مشاغل و ساختارهای سازمانی مطابق با الگوهای رایج جهانی در راستای دستیابی به سازمان‌های دانش‌بنیان و ایجاد مزیت رقابتی

 رئوس دستاوردهای شرکت از منظر فرآیندها

 ثبت رکورد تولید بالغ بر ۶/ ۱۹میلیون تن معادل82درصد ظرفیت طراحی و 8/4درصد افزایش نسبت به سال قبل.

 تولید اقتصادی، هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های خالی با انتقال گاز کلر از شرکت پتروشیمی اروند به شرکت کیمیای پتروشیمی بندر امام با توجه به از سرویس خارج بودن واحد کلرآلکالی شرکت کیمیا به علت انجام بهینه‌سازی واحد.

 صادرات به موقع نفتای تصفیه شده پتروشیمی نوری در جهت جلوگیری از کاهش تولید و رسیدن به تولید بالاتر از ظرفیت اسمی.

 بازسازی و راه‌اندازی واحد NF2 شرکت پتروشیمی بندر امام.

 راه‌اندازی واحدهای نیتروبنزن، آنیلین و PMA فاز دو پتروشیمی کارون جهت تولید محصول نهایی MDI.

 هماهنگی اختصاص اتیلن مورد نیاز پتروشیمی ایلام از شرکت‌های تولید‌کننده در منطقه عسلویه در جهت تداوم تولید این شرکت.

 استفاده از توان شرکت‌ها در جهت دستیابی به تولید در ظرفیت اسمی با نگرش اقتصادی.

 دعوت از شرکت‌های معتبر اروپایی و صاحب تکنولوژی جهت دریافت جدیدترین تکنولوژی‌ها و تامین کاتالیست‌ها با راندمان بالاتر برای شرکت‌های تولیدی زیرمجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس.

 اجرایی‌سازی استراتژی‌های شرکت در زمینه مدیریت انرژی که منجر به 3درصد کاهش مصرف انرژی در مجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس گردیده است.

 رئوس دستاوردهای شرکت از منظر ذی‌نفعان

 متنوع‌سازی ترم‌های فروش محصولات برای نفوذ در بازارها و افزایش حاشیه سود فروش.

 گشایش دفاتر منطقه‌ای در شانگهای، امارات و آلمان.

 توسعه بازارهای فروش و افزایش آن به حدود 40 کشور دنیا.

 انعقاد 7 قرارداد بلندمدت با خریداران داخلی با استفاده از مکانیسم بورس برای نخستین‌بار در ایران .

 ارائه خدمات لجستیک به ذی‌نفعان.

 ارائه به‌روز گزارشات تحلیل بازار به ذی‌نفعان.

 تنوع سبد ارزی برای کاهش ریسک.

 مشارکت در توسعه فرهنگ عمومی با حمایت از رسانه‌ها و همچنین انتشار مطالب آموزشی در حوزه پتروشیمی.

 رئوس دستاوردهای شرکت از منظر مسوولیت‌های اجتماعی

 ترسیم نقشه راه پنج‌ساله HSE شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس جهت دستیابی به وضعیت پایدار در حوزه‌های ایمنی، بهداشت و محیط زیست.

 بازنگری و بازآرایی چارت سازمانی اداره کل HSE با امعان نظر به مسوولیت‌ها و ماموریت‌های محوله.

 تشکیل کارگروه‌های تخصصی متشکل از کارکنان ستاد و کارشناسان شرکت‌های تابعه در حوزه‌ پروانه‌های کار، بررسی و تجزیه و تحلیل حوادث، تعیین بالادستی، محیط زیست و بهداشت برای استفاده حداکثری از توان داخلی شرکت‌ها جهت شناسایی و رفع مشکلات حوزه HSE سطح شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و شرکت‌های تابعه.

 تهیه پروتکل انجام ممیزی از شرکت‌های تولیدی با استفاده از جدیدترین چک لیست‌های استاندارد در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی.

 تشکیل تیم ممیزی متشکل از کارکنان ستاد هلدینگ خلیج‌فارس و شرکت‌های تابعه و انجام ممیزی HSE از ۶ شرکت تولیدی و پیگیری رفع نقاط قابل بهبود شرکت‌ها.

 بررسی نقاط ابهام مطرح شده در خصوص قابلیت شبکه آب آتش‌نشانی منطقه ماهشهر از طریق بررسی اسنادی و برگزاری مانور میدانی و حصول اطمینان از کفایت ظرفیت پمپ و شبکه آب آتش‌نشانی منطقه ماهشهر.

 بررسی مشکلات و نارسایی‌های شبکه آب آتش‌نشانی منطقه عسلویه از طریق بررسی اسناد و برگزاری مانور که با توجه به نتایج حاصله لزوم بازنگری در مبانی طراحی اولیه شبکه منطقه عسلویه به شرکت پتروشیمی مبین و مدیریت محترم تولید ابلاغ گردید.

 برقراری سامانه گزارش‌دهی شرکت‌های تولیدی در مناطق به‌ صورت روزانه.

 تدوین شاخص‌‌های جدید و به‌روز در حوزه‌های ایمنی، بهداشت و محیط زیست و جاری‌سازی آن در سطح شرکت‌های تابعه.

 شناسایی تهدیدات و آسیب‌پذیری شرکت‌های تابعه در حوزه‌های عملیاتی، اقتصادی، سایبری، نیابتی و... و اقدام جهت رفع برخی از آنها.

 شناسایی منابع نشر آلودگی‌های تولیدی مجتمع‌ها توسط کارگروه‌های تخصصی وکمک به تعویض پروژه‌های بهبود و کاهش آلودگی و...

 شناسایی عوامل زمان‌آور شیمیایی شرکت‌ها از جمله VOC و کمک پروژه‌های بهبود در جهت کاهش کنترل آنها.

 شناسایی عوامل زمان‌آور فیزیکی از جمله صدا و کمک به تعریف پروژه‌های کاهش صوت.

 برگزاری مانورهای عملیاتی و دورمیزی متعدد در مناطق عملیاتی ماهشهر و عسلویه با لحاظ الزامات پدافند غیرعامل.

 اعزام مدیران، روسا و کارشناسان شرکت‌های تابعه به کلاس‌ها و کارگاه‌های عملی برای دوره‌های فرماندهی حادثه (کشور هلند) در چندین مرحله جهت افزایش دانش و توانایی پرسنل.

برگزاری دوره‌های ۳ روزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل برای شرکت‌های تابعه با هدایت سازمان پدافند غیرعامل و مدیریت بحران کشور جهت افزایش آمادگی شرکت‌ها

 مشارکت فعال در کنفرانس دو روزه مدیریت پسماند ایران -آلمان جهت تبادل اطلاعات و استفاده از تکنولوژی روز دنیا

 شرکت در نمایشگاه سالانه محیط زیست

 عضویت در کمیته کارانه ستاد هلدینگ خلیج‌فارس و تخصیص بخشی از امتیاز ارزیابی کارانه شرکت‌های تولیدی به واحد HSE

 رئوس دستاوردهای شرکت از منظر مالی

 موثر شدن قرارداد وام ارزی از صندوق توسعه ملی به مبلغ 2/2 میلیارد دلار برای پروژه بیدبلند تحت قرارداد مشارکت مدنی با بانک سپه (بانک عامل) به نمایندگی از سندیکای بانکی شامل بانک‌های ملت، سپه، صنعت و معدن، پارسیان و تجارت و دریافت یک میلیارد دلار از وام مذکور.

 مدیریت بهینه وجوه و کاهش هزینه‌های مالی.

 کاهش هزینه‌های پشتیبانی از طریق تنظیم سیاست‌های رفاهی و حذف هزینه‌های فاقد ارزش افزوده.

 انجام افزایش سرمایه در شرکت‌های گروه در راستای اصلاح ساختار و تامین مالی که شامل افزایش سرمایه شرکت‌های عملیات غیرصنعتی و خدمات پتروشیمی، شرکت پتروشیمی فجر، شرکت پتروشیمی کاویان و افزایش سرمایه شرکت‌های زیرمجموعه پترول شامل شرکت‌های پتروشیمی (ایلام، دهدشت، بروجن، کازرون، ممسنی، صدف عسلویه، اوره لردگان، گچساران، ارومیه، مدیریت توسعه، گروه سرمایه‌گذاری پتروشیمی ایران)

 خرید ۵۰ درصد از سهام شرکت پتروشیمی همت

 بازارگردانی شرکت پتروشیمی مبین و کسب سود به مبلغ 2.064.764 میلیون ریال

 حضور در کنفرانس و نمایشگاه‌های بین‌المللی برای برقراری ارتباط مستقیم با فعالان بین‌المللی و نمایشگاه‌های بین‌المللی بورس 4 بانک و بیمه

 بازپرداخت به موقع تسهیلات بلندمدت (فاینانس)

 تسویه بدهی‌های ارزی و ریالی خوراک شرکت‌های زیرمجموعه

 تامین مالی از طریق تسهیلات یوزانس از شرکت‌های ماروبنی و ایتوچو ژاپن هر یک به ترتیب به مبلغ ۳۲۰ و ۳۲۰ میلیون یورو و قابل افزایش به مبلغ ۶۴۰ میلیون یورو

 تامین مالی شرکت‌های تابعه، از طریق انتشار 1.000 میلیارد ریال اوراق سلف موازی استاندارد برای پتروشیمی ایلام و مبلغ 2000 میلیارد ریال اوراق مشارکت برای طرح یک میلیون تنی پتروشیمی گچساران

 انتقال بدهی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه از شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت ملی نفت ایران و تقسیط بدهی مذکور از تاریخ 14/11/1395 به مدت 4سال بدون سود و کارمزد به مبلغ 2.150 میلیون دلار

 عملکرد مالی شرکت

در نمودار زیر روند سودآوری شرکت در بازه 5 ساله نشان داده شده است.

 وضعیت نقدشوندگی سهام و کیفیت افشا اطلاعات شرکت

الف) اطلاعات مقایسه‌ای پیش‌بینی‌های درآمد هر سهم و عملکرد واقعی

تعدیل شده براساس سرمایه جدید (افزایش سرمایه از 24.789 میلیارد ریال به 50.000 میلیارد ریال)

ادامه در صفحه 15