نابودی داعش، شکست صهیونیسم بینالملل
صهیونیستها و حامیان غربی اشغالگران قدس به ویژه سران واشنگتن با پایان کار داعش در عراق و سوریه، نقشههای خود برای مدیریت تحولات منطقه از طریق بحرانسازی تروریستهای تکفیری را نقش بر آب میبینند.
به گزارش ایرنا، در پی نبرد سرنوشت ساز ابوکمال در نواحی مرزی سوریه با عراق، رسانهها پایان کار گروه تروریستی- تکفیری داعش را مخابره کردند و در این میان نامه سردارسرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس خطاب به رهبر معظم انقلاب مهمترین شاهد و موید خاتمه خلافت افراطیگری و خشونت در دو کشور مسلمان خاورمیانه بود.
سردار سلیمانی در بخشی از نامه روز سیام آذر چنین نگاشته پایان سیطره این شجره خبیثه ملعونه را اعلام میکنم.»
اعلان ماهیت وابسته داعش در این پیام نه توصیفی شعارگونه که گویای واقعیت اهداف و سیاستهای است «حقیر به عنوان سرباز مکلف شده از جانب حضرتعالی در این میدان، با اتمام عملیات آزادسازی ابوکمال آخرین قلعه داعش با پایین کشیدن پرچم این گروه امریکا و رژیم اشغالگر قدس در بیثبات ساختن منطقه از طریق ابزارهایی چون ایجاد شبکه و گروههای مسلح افراطی است؛ واقعیتی که علاوه بر جبهه مبارزه با داعش و گروههای همسو با آن بارها از سوی غربیها نیز تکرار و تایید شده است.
حمله «دونالد ترامپ» رییسجمهوری کنونی و نامزد جمهوریخواه سال گذشته انتخابات امریکا به «باراک اوباما» و نیز وزیر امور خارجه دولت نخست وی، یکی از جنجالی و پربازتابترین اتهاماتی بود که متوجه دموکراتها و نامزد مورد حمایت آنان شد.
ترامپ اوباما و رقیب اصلی خود یعنی «هیلاری کلینتون» را متهم به تاسیس و حمایت از داعش کرد، هر چند به سرعت از این اتهام عقب نشست و آن را تنها گفتاری طعنهآمیز خواند. با این حال بسیاری از رسانهها و تحلیلگران با استناد به سخنان کلینتون در سال 2009 در کنگره امریکا در خصوص پایهریزی طالبان در افغانستان و نیز کتاب خاطرات وی که در سال 2014 منتشر شد، وی را از نقشآفرینان اصلی ایجاد داعش در خاورمیانه میدانند.
نکته مهم اینکه حمایتهای واشنگتن از داعش در سالهای پس از ایجاد و اوجگیری آن استمرار داشته است؛ حمایتهایی که گاه بسیار آشکار و بیپرده صورت گرفته است. در میان موارد مکرر این حمایتها میتوان به اخبار مستند و مصور رسانهها و منابع عراقی در بحبوحه نبرد آزادسازی تلعفر در اسفندماه پارسال اشاره کرد؛ اخباری که بر اساس آن هواپیماهای امریکایی و سرنشینان آن ضمن پرتاب بستههای گوناگون برای امدادرسانی به داعش، کوشیدند رهبران این گروه را به مناطق امن انتقال دهند.
یک روز پیش از اعلان پایان کار داعش بود که «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان از تلاش امریکاییها برای حمایت از داعش در نبرد ابوکمال سخن گفت و از ایجاد پوشش هوایی برای تروریستهای تکفیری از سوی نیروهای امریکایی در سوریه خبر داد؛ موضوعی که چند روز پیش از آن مورد انتقاد وزارت دفاع روسیه قرار گرفت و روسها برای چندمین بار نیروهای امریکایی را به بیتفاوتی و حتی همکاری با داعش متهم ساختند.
نگاهی به نوشتهها و مصاحبههای گوناگون چهرههای امریکایی در رسانههای گوناگون بارها از حمایت این کشور از داعش پرده برداشته است؛ از جمله «مایکل اشپرینگمن» دیپلمات بازنشسته وزارت امور خارجه یا «مایکل فلین» از مسوولان برجسته پیشین در وزارت دفاع امریکا در سالهای گذشته اطلاعات دقیقی را درباره نقش واشنگتن در پیدایش و حمایت از تروریستهای تکفیری در سوریه و عراق منتشر ساختند.
بخش دیگری از این اطلاعات را «ادوارد اسنودن» افشاگر امریکایی فاش ساخت. وی بر اساس اسناد موجود از عملیاتی موسوم به «لانه زنبور» سخن گفت که به عنوان پروژه مشترک سازمانهای جاسوسی امریکا، انگلیس و رژیمصهیونیستی منجر به ایجاد گروه داعش شد.
در تحلیل چرایی حمایتهای امریکا از این گروه تروریستی، بسیاری به منافع و اهداف کلان و درازمدت صهیونیستها در تجزیه کشورهای منطقه و ایجاد بیثباتی و ناامنی دایمی در خاورمیانه اشاره دارند. از این رو صهیونیستها و مقامات تل آویو در سالهای اخیر به شکلی آشکارتر از حامیان امریکایی خود به پشتیبانی از تروریستهای تکفیری پرداختند.
حمایتهای رژیمصهیونیستی از گروههایی چون داعش و جبهه النصره (فتح الشام کنونی) به شکلی بود که حتی تروریستهای مجروح آشکارا در مراکز درمانی سرزمین اشغالی مداوا میشدند و در نواحی مرزی سوریه همچون ارتفاعات جولان تعامل میان نظامیان صهیونیستی و تروریستها آشکارا برقرار بود.
پس از شکست مطلق نظامی داعش، با وجود اندیشه اینکه افراطیگری و خشونت طلبی از عرصه کشورهای منطقه بهطور کامل زدوده نشده اما برچیده شدن بساط حکومتهای خودخوانده ناکامی تازهیی را در کارنامه سیاسی صهیونیستها رقم زده است؛ رخدادی که شکست صهیونیستها در تضعیف حزبالله و نیز پروژه تجزیه عراق از طریق جدایی کردستان را تکمیل کرد و در عوض منطقه را یک گام بلند به سوی ثبات و امنیت به پیش برد.