تنوع غذایی لازمه جذب گردشگر است
زنجان نماینده عالی دولت در استان زنجان تاکید کرد: یکی از فاکتورهای مهم در جذب گردشگر به واسطه برگزاری جشنوارههای غذایی، تنوع در غذاهاست.
به گزارش ایسنا، اسدالله درویشامیری در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکوـ جاده ابریشم در زنجان با بیان اینکه یکی از فاکتورهای مهم در جذب گردشگر به واسطه برگزاری جشنوارههای غذایی داشتن تنوع در غذاهاست، افزود: این تنوع غذایی است که باعث جذب مخاطبان(گردشگران) با ذائقههای مختلف میشود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه ایران اسلامی جزو کشورهایی است که از تنوع غذایی بالایی برخوردار بوده و همین مساله میتواند فرصت و زمینه مناسبی برای جذب گردشگر باشد، ادامه داد: آنچه برگزاری جشنواره بینالمللی غذای اکو یادآور میشود، سنت کهن ایرانیان است که با برگزاری آن، خانوادهها و اقوام مختلف ایرانی گرد هم آمده و همین امر فرصت مناسبی برای ایجاد نشاط و شادابی فراهم میکند.
این مسوول تصریح کرد: اعتقاد راسخ به این امر داریم که غذای ایرانی، شناسنامه هر ایرانی بوده و باید به این مهم در جشنواره مذکور بها داده شود.