ایرانشهر

۱۳۹۷/۰۳/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۳۷۵۹

افزایش ناگهانی شدت صوت در تهران با برد تیم ملی

 کارشناس صوت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه اعداد ایستگاه‌های سنجش صوت در پایتخت نشان‌دهنده افزایش شدت صوت در جمعه(۲۵خرداد ماه) است، گفت: میانگین شدت صوت طی ساعت ۲۲ این تاریخ حدود ۸ دسی‌بل افزایش یافت. به گزارش ایسنا، الهام کریمی درباره وضعیت آلودگی صوتی در شب پیروزی تیم ملی فوتبال کشور در مقابل مراکش گفت: طبق نتایج ثبت شده توسط ایستگاه‌های سنجش صوت شرکت کنترل کیفیت هوا در ساعات قبل از شروع بازی میانگین تراز صدا حدود یک دسی‌بل نسبت به همان ساعت در جمعه گذشته(۱۸خرداد) کاهش یافت. علت، کاهش ترافیک در سطح شهر به دلیل تماشای بازی فوتبال بود. بین ساعت ۲۱تا ۲۳ میانگین تراز صوت کل ایستگاه‌ها در حدود ۶ تا ۸ دسی‌بل افزایش را نسبت به همان ساعات در جمعه هفته گذشته نشان داد. کریمی افزود: افزایش ۸ دسی‌بلی تراز صوت در ساعت ۲۲ پس از اینکه گل پیروزی تیم ملی کشورمان زده شد و صدای شادی مردم در سطح شهر طنین‌افکن شد به ثبت رسیده است همچنین به دلیل تعطیلی روز شنبه(۲۶خرداد) در ساعات ابتدایی صبح نسبت به هفته گذشته کاهشی حدود دو تا سه دسی‌بل به ثبت رسید. این کارشناس صوت شرکت کنترل کیفیت هوا در ادامه گفت: در مقایسه دیگری که بین جمعه شب(۲۵خرداد) با پنج‌شنبه شب(۲۴خرداد) انجام شد باز هم افزایش میانگین تراز صوت بین ساعات ۲۱تا ۲۳ به روشنی قابل مشاهده است ولی به دلیل تفاوت حجم ترافیکی پنج‌شنبه شب‌ها با جمعه شب این میزان افزایش عدد کمتری(حدود ۶ دسی‌بل) را در مقایسه با جمعه شب گذشته نشان داد. کریمی همچنین گفت: بررسی کمینه و بیشینه تراز صوت نیز طی روزهای جمعه(۱۸خرداد)، پنج‌شنبه (۲۴خرداد) و جمعه (۲۵خرداد) نیز نشان‌دهنده افزایش ماکسیمم و مینیمم تراز صوت در شهر تهران در ساعات پس از پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان بود. در ساعت ۲۲جمعه (۲۵خرداد) ماکسیمم تراز صوت به عدد 89.64 رسید درحالی که این عدد در تاریخ ۱۸خرداد 81.69 دسی‌بل بود.

2000 اتوبوس؛ سهم پایتخت از نوسازی ناوگان

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: 18هزار دستگاه اتوبوس درون‌شهری طی 4سال نوسازی می‌شوند و شرکت نفت 82 هزار دلار از محل صرفه‌جویی سوخت بابت نوسازی پرداخت خواهد کرد. به گزارش ایلنا، محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه هفتادومین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با مصوبه نوسازی ناوگان اتوبوس درون‌شهری در شورای اقتصاد نیز گفت: سال اول 5 هزار دستگاه نوسازی می‌شوند که انتظار داریم، سهم تهران 2هزار دستگاه باشد همچنین قصد داریم 560 میلیارد تومان را در بانک بلوکه کنیم و از محل سود آن به خریداران اتوبوس وام بدهیم که طی آن 550 دستگاه اتوبوس نوسازی می‌شود. در پاسخ به این سوال که اسامی خبرنگاران دارای طرح چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: انتشار اسامی پیشنهاد خود شهرداری بود و جالب است که اعضای شورا مدام این پیشنهاد را از ما پیگیری می‌کنند. منتظر هستیم تا اقدامات نهایی واگذاری طرح به خبرنگاران پایان یابد تا لیست را منتشر کنیم. وی با بیان اینکه 3500خبرنگار مدارک کافی برای طرح ترافیک نداشتند و بخش بزرگی از آ‌نها حذف شدند، گفت: باید اجازه دهیم که آخرین واگذاری‌ها انجام شود چراکه برخی اعتراض کرده و برخی از رسانه‌ها لیست را تغییر داده‌اند. با نهایی شدن لیست دریافت‌کنندگان، اسامی قطعا منتشر می‌شود از نظر ما انتشار اسامی بازدارنده بوده و جلو تخلفات را می‌گیرد. معاون شهردار در رابطه با صدور کارت بلیت رایگان حمل و نقل عمومی ویژه خبرنگاران گفت: این کار ابتدا مبلغ‌دار بود اما مطابق با مصوبه کارت را مدت‌دار و بدون سقف تعیین کردیم. طبق پیش‌بینی ما 3هزار خبرنگار مشمول دریافت این کارت می‌شوند.

جمع‌آوری اطلاعات جمعیتی مناطق ناکارآمد شهری

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از مبادله تفاهمنامه همکاری بین شرکت بازآفرینی شهری و مرکز آمار ایران در آینده‌یی نزدیک خبر داد و گفت: قرار است با هدف بررسی وضعیت مناطق فرسوده و ناکارآمد کشور، اطلاعات جمعیتی و سکونتی این مناطق را با همکاری مرکز آمار جمع‌آوری کنیم. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هوشنگ عشایری افزود: قرار است با هدف بررسی وضعیت مناطق فرسوده و ناکارآمد در سطح کشور به کمک مرکز آمار ایران اطلاعات جمعیتی و سکونتی این مناطق را جمع‌آوری کنیم که این اقدام با همکاری این مرکز انجام خواهد شد. عشایری با اشاره به شرایط ایجاد نهادهای تامین مالی خرد در مناطق هدف بیان کرد: این اقدام که به عنوان مدلی در دستور کار ستاد ملی بازآفرینی شهری قرار دارد باید دارای مصوبات قانونی و شرایط لازم مربوط به خود تحت نظارت ستادهای استانی و برنامه ملی بازآفرینی باشد که پیگیری خواهد شد. معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: تمام دستگاه‌های عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری موظف هستند برنامه اقدامات مشترک خود را در مناطق هدف اولویت‌دار در یک سال آینده در این ستاد مطرح کنند تا هر چه سریع‌تر مورد بررسی و هماهنگی سایر اعضا قرار گرفته و برنامه اجرایی نهایی صادر شود. او با تاکید بر اینکه برنامه عملیاتی ستاد در سال ۹۸ هم باید تا پایان مهرماه به دولت تحویل داده شود، گفت: تمام دستگاه‌ها باید در برش استانی و در هماهنگی با یکدیگر برنامه خود را تهیه، تدوین و در ستاد ملی اعلام کنند.