کالاهای اساسی وگوشت مورد نیاز شب عید تامین میشود
گوشت قرمز باید به میزان لازم در مراکز فروش توزیع شود
در روزهایی که کمبود و گرانی برخی اقلام مصرفی مردم مانند گوشت قرمز بازتابهای وسیعی در رسانهها و شبکههای اجتماعی پیدا کرده و اقشار آسیب پذیر جامعه را با خطر حذف اقلامی چون گوشت و لبنیات مواجه ساخته، چهرههای ارشد کابینه تلاش میکنند تا از طریق گفتوگوی رودرو با مردم و بوسیله توزیع مواد مورد نیاز، بازار را به سمت تعادل و تثبیت سوق دهند. تعادلی که از منظر جهانگیری تنها در صورتی حاصل میشود که اضلاع و زوایای گوناگون اقتصاد کشور از تولید تا توزیع و عرضه و مصرف و.... در راستای یک رویکرد منصفانه با آن برخورد کنند.
معاون اول رییسجمهوری با اشاره به اهتمام دولت برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، بر جلوگیری از قاچاق دام و هماهنگی دستگاههای دولتی برای تامین گوشت قرمز مورد نیاز مردم تأکید و اظهار امیدواری میکند که از دل هماهنگیهای دولت و ملت چالشهای اقتصادی و معیشتی پیش روی کشور پشت سر گذاشته شود. .
به گزارش پاد، اسحاق جهانگیری صبح روز پنج شنبه در جلسه بررسی وضعیت بازار گوشت کشور با اشاره به اهمیت تأمین مایحتاج مردم بهویژه گوشت و منابع پروتئینی گفت: در صورت نیاز حجم واردات دام و گوشت قرمز به کشور افزایش مییابد. جهانگیری ادامه داد: موضوع قاچاق دام و خروج آن از کشور باید بطور جدی در برنامههای وزارت کشور، نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار بگیرد و اقدامات جدی در این باره انجام شود.
دستور العملهای اجرایی برای مقابله با گرانی
معاون اول رییسجمهوری با بیان اینکه دستورالعمل جابهجایی دام و ممانعت از انتقال آن به شهرهای مرزی باید هر چه سریعتر ابلاغ و اجرا شود، گفت: در عین حال در دو ماه پایانی سال ۱۳۹۷باید تدابیر لازم برای واردات گوشت و دام از سوی وزارت جهاد کشاورزی به منظور تامین ذخایر گوشت مورد نیاز کشور در شب عید اتخاذ شود.
جهانگیری افزود: نظارت بر توزیع گوشت در مراکز فروش موضوعی جدی است و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید راهکارهای لازم را بررسی و اجرا کند تا در نقاط بیشتری گوشت به قیمت تنظیم بازار عرضه شود و در اختیار مصرفکنندگان واقعی قرار گیرد. معاون اول رییسجمهور با ابراز نگرانی از ایجاد صفهای طولانی و بروز مشکل برای مردم در مراکز فروش خاطرنشان کرد:
مصرفکنندگان عمده گوشت مانند نیروهای مسلح، دانشگاهها و بیمارستانها باید نیازهای خود را از طریق واردات و راهکارهای دیگر مرتفع کنند تا گوشت توزیع شده در مراکز فروش به آسانی در اختیار شهروندان قرار گیرد.
در این جلسه که وزیر جهاد کشاورزی و رییس کل بانک مرکزی و فرمانده مرزبانی کشور، نمایندگان وزارت اطلاعات، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف نیز حضور داشتند؛ دکتر جهانگیری از وزارت جهاد کشاورزی خواست تا با همکاری بانک مرکزی و وزارت کشور اقدامات لازم برای واردات گوشت و گوسفند زنده از کشورهای همسایه را در دستور کار قرار دهند.