هدیه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به سیلزدگان خوزستانی
۱۰۰۰۰ بسته لوازم خانگی و ایجاد ۳۵۰۰ فرصت شغلی
گروه بنگاهها|
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه ۳هزار و ۵۰۰ شغل مستقیم در نقاط مختلف استان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ایجاد خواهد شد، گفت: از امروز ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی به سیلزدگان خوزستانی اهدا میشود.دکتر محمد مخبر؛ رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در آیین اهدای ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی به مردم سیلزده خوزستان و بهرهبرداری از ۱۸۸۶ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور و ۴۲۳۷ پروژه عمرانی برکت که دیروز با حضور آیتالله حیدری؛ نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، غلامرضا شریعتی؛ استاندار خوزستان و دیگر مسوولان استانی در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران کلیدواژههایی است که امام راحل آن را بازتعریف کرد.
وی با بیان اینکه مردم، بسیج و مدیریت جهادی اسلحه غیرقابل دفاع جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: امام راحل با یک فعالیت جهادی و با کمک مردم، رژیم پهلوی را سرنگون کرد؛ در جنگ و فتنههای داخلی نیز مردم بودند که همیشه در صحنه حضور داشتند.رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه امریکاییها در عراق، لبنان، یمن و دیگر کشورها در مقابل این اسلحه غیرقابل دفاع جمهوری اسلامی ایران سر فرود آوردهاند، گفت: در استانهای درگیر با سیل مردم با سینههایشان سیلبند ایجاد کردند؛ این فرمول در جای دیگری پیدا نمیشود. مخبر با بیان اینکه مقام معظم رهبری خلف صالح امام خمینی (ره) است و با همان تدابیر کشور را اداره میکند، خاطرنشان کرد: وعدههایی را در استان خوزستان داده بودم که مقید بودم آنها انجام گیرد.
وی خاطرنشان کرد: 3 سال پیش قرار گذاشتیم به نیت ۲۳ هزار شهید خوزستان در این استان شغل ایجاد کنیم؛ در حال حاضر ۲۵ هزار شغل در ۳۲ منطقه استان خوزستان ایجاد شده است.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یادآور شد: در حادثه سیل هم جزو نخستین دستگاههایی بودیم که در استان حضور یافتیم و ۱ میلیون قلم جنس اعم از چادر، پتو، چکمه و... توسط قرارگاه مرکزی و ۱۴ پایگاه بین مردم توزیع کردیم.مخبر دغدغه اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را اقدامات بعد از سیل دانست و تصریح کرد: ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی با معرفی استاندار بین سیلزدگان توزیع خواهد شد و ستاد اجرایی در تهیه این بستهها هیچ مشکلی ندارد. وی تحویل ۲ هزار دام سبک و ۱۰ هزار بسته لوازمالتحریر به سیلزدگان خوزستانی را از دیگر اقدامات ستاده اجرایی فرمان امام (ره) عنوان کرد و گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ شغل مستقیم در نقاط مختلف استان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ایجاد خواهد شد که اگر غیرمستقیم نیز توسعه یابد، جمعا به ۸ هزار شغل خواهد رسید.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به همکاری با بنیاد مسکن برای بازسازی و تعمیر ۲۰ هزار واحد مسکونی در مناطق سیلزده سراسر کشور افزود: با تحویلگیری کالا تا پایان اردیبهشت ماه به وعده خود در خصوص توزیع لوازم خانگی و لوازم تحریر عمل میکنیم.
مخبر در خصوص سفر خود به استان خوزستان تصریح کرد: افتتاح پروژههای عمرانی، بهرهبرداری از ۴ هزار منزل مسکونی، افتتاح ۱۸۸۶ طرحهای اشتغالزایی خرد مدل بنیاد برکت و ۶ هزار فرصت شغلی از برنامههای این سفر است.
دومین دوره انتخاب تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت
روز جمعه 13 اردیبهشت ماه، دومین دوره انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بهطور همزمان در تهران و 24 استان دیگر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، این بنیاد نهضت فراگیری را برای اشتغالزایی در مناطق محروم و روستاها راهاندازی کرده و در سال 97 بالغ بر 40 هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده و برنامههای گستردهتری را برای سال جاری در نظر گرفته است.
بر اساس این گزارش، دومین دوره انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت روز جمعه گذشته با حضور 1350 نفر شرکتکننده به شکل همزمان و سراسری در 25 استان کشور برگزار شد. از میان این تعداد شرکتکننده، 150 نفر پس از قبولی در آزمون و انجام مصاحبههای تخصصی و روانشناسی و حضور در دوره آموزشی 15 روزه، به عنوان تسهیلگران بنیاد برکت انتخاب و در روستاها و مناطق محروم کشور در فعالیتهای اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت مشارکت خواهند کرد. در دورههای آموزشی، پذیرفتهشدگان با تکنیکهای تسهیلگری، رهیافتهای مشارکت با مردم و دستورالعملها و آیینهای اجرایی طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت آشنا شده سپس متناسب با نیاز در نقاط هدف به همکاری دعوت خواهند شد.
بر اساس این گزارش، توانایی ارتباط با مردم، برخورداری از روحیه مشارکتپذیری، داشتن رویکرد حل مسائل، قابلیت بسیج و راهبری جوامع محلی و بهره بردن از ویژگیهای مدیریتی از جمله ملاکها و معیارهای انتخاب تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت بهشمار میرود. تسهیلگران بنیاد برکت در مقام رابط میان این بنیاد و مجریان طرحهای اشتغالزایی از میان افراد بومی و ساکن هر استان انتخاب میشوند و قرار است آییننامههای اجتماعمحور در مبحث طرحهای اشتغالزایی برکت را اجرایی کنند. شناسایی جامعه هدف برای مجریان طرحهای اشتغالزایی، ارتباط و تعامل با دستگاههای ذیربط، شناسایی افراد مشمول، پیگیری، نظارت و پایش طرحهای اشتغالزایی و آموزش مجریان و تسهیلگران مطابق با آییننامههای مصوب بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از دیگر وظایف و مسوولیتهای این تسهیلگران است.
آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، تهران، قم، همدان، یزد، هرمزگان، لرستان، ایلام، گیلان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، کردستان، فارس، چهارمحال و بختیاری،
کرمان، گلستان، اردبیل و مازندران استانهایی هستند که روز جمعه دومین دوره انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت را برگزار کردند. گفتنی است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اولین دوره انتخاب و آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی را سال گذشته برگزار و 200 تسهیلگر را جذب کرد که 10 هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد 40 هزار فرصت شغلی ایجاد شده توسط این بنیاد در سال 97 با مشارکت این تسهیلگران به سرانجام رسید. با توجه به گسترش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت در روستاها و مناطق محروم سراسر کشور، افزایش تعداد تسهیلگران احساس میشد، که با انتخاب تسهیلگران جدید، سرعت اشتغالزایی این بنیاد شتاب بیشتری خواهد گرفت.
لازم به توضیح است، رابطه بنیاد برکت با این تسهیلگران به شکل پیمانکاری است و در یک فرآیند 3 ساله، به ازای ایجاد هر شغل حقالزحمه دریافت خواهند کرد.