اخبار
مراقبت از جنگلها باید الکترونیکی شود
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه مراقبت از جنگلها و محیط زیست باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود، گفت: باید از سیستمهای ماهوارهای برای نظارت و مراقبت از جنگلها و مراتع و رصد آتشسوزی استفاده کنیم.
نورمحمد تربتینژاد عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تخصیص سهمیه بنزین به سازمانهای حفاظت محیط زیست و جنگلها، گفت: افزایش قیمت بنزین و سهمیهبندی آن بدون لحاظ کردن سهم این سازمانها میتواند آنها را در انجام ماموریتهای خود با مشکلاتی مواجه کند. نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمانهای حفاظت محیطزیست و جنگلها، برای انجام ماموریتهای خود از وسیله نقلیه استفاده میکنند که با سهمیه فعلی توان کمتری برای انجام وظایف نظارتی خود دارد، تصریح کرد: بیتردید عدم وجود سهمیه بنزین برای خودروهای محیط زیستی در امر نظارت و حفاظت از محیطزیست، منابع طبیعی و جنگلها تاثیر منفی خواهد داشت.عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه عدم تامین سهمیه سوخت برای خودروهای نظارتی و گشتی مشکلات بسیار زیادی را ایجاد کرده است، به خانه ملت گفت: امیدواریم دولت با استفاده از تجربیاتی که در روند سهمیهبندی سوخت به دست میآورد در جهت جبران و افزایش سهمیهها، به حدی که پاسخگوی نیاز ارگانها و نهادها باشد، اقدام کند.این نماینده مردم در مجلس، ابتکارها و نوآوریها در شرایط سخت ایجاد میشود، خاطرنشان کرد: گشت و مراقبتهای ما برای صرفهجویی بیشتر در آینده باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود تا بتوانیم از سیستمهای ماهوارهای برای نظارت و مراقبت از جنگلها و مراتع و رصد آتش سوزی استفاده کنیم.
امید تازه سمنهای جوانان برای دریافت «شناسه»
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه با وجود گذشت 15 ماه از تفاهم وزارت کشور و وزارت ورزش و جوانان در خصوص صدور شناسه سازمانهای مردم نهاد جوانان، تنها حدود 100 شناسه صادر شده است، گفت: در 17 استان کشور حتی یک گام رو به جلو هم در این خصوص برداشته نشده است.
سجاد سالک به دنبال دستور معاون اول رییسجمهور مبنی بر ضرورت حمایت از سمنهای حوزه جوانان و صدور پروانه سمنهای جوانان در استانهایی که این روند متوقف است، گفت: بعد از تفاهم نامهای که در مهرماه سال گذشته به امضای وزرای کشور و ورزش و جوانان رسید، این امید در دل جوانان سازمانهای مردم نهاد ایجاد شد که صدور شناسه سمنهای آنها به سرعت عملیاتی شود و آنها بتوانند راحتتر کارهایشان را جلو ببرند، این درحالی است که این موضوع در عمل آنگونه که انتظار میرفت به نتیجه نرسید.
او افزود: به عنوان مثال آقای اکبری معاون وقت مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور در جلسات اولیه اعلام کرده بود که پس از دریافت پرونده سمنهای جوانان ما طی یک هفته آنها را به اداره ثبت معرفی میکنیم تا شناسهشان را دریافت کنند. به این ترتیب این امید برای جوانان ایجاد شده بود که پروندهها در مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسد. مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه وزارت کشور از همان ابتدا حامی اجرای تفاهم نامه برای صدور شناسه سازمانهای مردم نهاد بود، اظهار کرد: این درحالی است که در استانها عملا موضوع آن طور که انتظار داشتیم جلو نرفت و ماهها طول کشید تا استان مازندران به عنوان اولین استان شناسه یکی از تشکلها را صادر کند. به گفته سالک، بعد از استان مازندران، استان خراسان رضوی دومین استانی بود که این موضوع در آن به نتیجه رسید، اما اتفاق ناراحتکننده این بود که برخی از استانداریها به صراحت اعلام میکردند که ما این تفاهم نامه را اجرا نمیکنیم، آن را نمیپذیریم یا در مورد آن ابهام و سوال داریم.