دنیای فناوری

۱۳۹۹/۰۳/۰۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۷۴۳۴

ارتقای فناوری شناسایی صورت با سرقت عکس‌های ماسک‌دار

گزارشی جدید نشان می‌دهد محققان بدون اجازه کاربران اینستاگرام تصاویر آنها با ماسک را ذخیره کرده‌اند تا فناوری‌های شناسایی صورت را ارتقا دهند. به گزارش مهر به نقل از دیلی‌میل، محققان سلفی‌های افراد با ماسک‌های طبی را از شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام جمع‌آوری کرده‌اند تا با کمک این اطلاعات فناوری شناسایی صورت را ارتقا دهند. وب‌سایت سی‌نت در گزارشی جدید فاش کرد هزاران سلفی افراد با ماسک را در بسترهای آنلاین کشف کرده است. این تصاویر به‌طور مستقیم از اینستاگرام جمع‌آوری شده‌اند. از این مخازن برای ارتقای فناوری شناسایی صورت و کمک به شناسایی افرادی بهره گرفته شده که در دوره شیوع ویروس کرونا از ماسک استفاده می‌کنند. ماسک قسمت زیادی از صورت فرد را می‌پوشاند و به نرم‌افزارهای شناسایی صورت پیشرفته مانند Face ID اپل اجازه نمی‌دهد اجزای صورت فرد را به‌درستی ردیابی کنند. در همین راستا محققان ساخت مخازنی حاوی هزاران سلفی افراد با ماسک را آغاز کرده‌اند. در هر یک از مخزن‌ها بین ۱۲۰۰ تا 5000 عکس وجود دارد. به گفته وفا ابراش، مدیر استارت‌آپ شناسایی صورت Workaround، تصاویر موجود در مخزن این شرکت بدون رضایت صریح کاربران از حساب کاربری اینستاگرام آنها جمع‌آوری شده است. به گفته ابراش اگر کاربران تمایلی ندارند از تصاویر آنها در مخازن استفاده شود، می‌توانند حساب‌های کاربری خود را در وضعیت پرایوت قرار دهند.

تولیدکنندگان لپ‌تاپ با تمدید دورکاری ثروتمند می‌شوند

شرکت لنوو به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان لپ‌تاپ و رایانه شخصی به‌تازگی برآورد کرده که تحت تاثیر تمدید دورکاری کارمندان در کشورهای مختلف جهان رشد قابل توجهی را در درآمدزایی و سودآوری خود تجربه خواهد کرد. به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، یانگ یوانکینگ، مدیرعامل شرکت چینی لنوو که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ در جهان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرده است: «با توجه به شیوع گسترده و بحران پاندمی کرونا که منجربه دورکاری کارمندان و پرسنل شرکت‌های مختلف فعال در کشورهای جهان شد، انتظار می‌رود که فروش لپ‌تاپ، رایانه‌های شخصی و سایر دستگاه‌های الکترونیکی و هوشمند تا پایان سال جاری میلادی و با تمدید دورکاری کارکنان به میزان قابل توجهی افزایش یابد که این امر موجب خواهد شد سودآوری و درآمدزایی سالانه لنوو رشد قابل توجهی را تجربه کند. 

صنعت و بازارهای جهانی فروش لپ‌تاپ و رایانه‌های شخصی تا ۲۳ سال آینده ۲۵ الی ۳۰ درصد رشد خواهد کرد. ما بعد از تعطیلی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا، خطوط تولید کارخانه‌های خود را در چین صد درصد از سر گرفته‌ایم و با تمام ظرفیت خود به تولید پرداخته‌ایم.»  طبق گزارش موسسه تحقیقاتی گارتنر در ماه گذشته، فروش و عرضه جهانی رایانه‌های شخصی تحت تاثیر پاندمی کرونا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی ۱۲.۳ درصد کاهش یافته که بیشترین افت از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون به شمار می‌رود. طبق این گزارش سهم لنوو از فروش رایانه‌های شخصی در بازارهای جهانی در نخستین فصل از سال جاری میلادی ۲۴.۴ درصد بوده که از رقبای دیرینه خود همچون HP و Dell که به‌ترتیب سهم ۲۱.۵ درصد و ۱۹.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند، سبقت گرفته است. عملکرد بالاتر از انتظار شرکت لنوو موجب رشد پنج درصدی ارزش سهام این شرکت چینی در معاملات روز چهارشنبه شد.