افق تولید فولاد کشور در سال ۱۴۰۴، پنجاه و پنج میلیون تن است
آیین تکریم علی قلعهنوی، مدیرعامل پیشین و معارفه امین ابراهیمی مدیرعامل جدید شرکت فولاد خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار روابطعمومی، آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با حضور رضا طاهری رئیس هیات مدیره، محمدمهدی مومنزاده، اسماعیل گودرزی و علیاصغر مشهدیزاده اعضای هیات مدیره و جمعی از معاونین و مدیران شرکت فولاد خوزستان ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۰ در مهمانسرای نور مجتمع دویست دستگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم رضا طاهری رئیس هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان با تبریک سال نو و تقدیر از زحمات علی قلعهنوی مدیرعامل پیشین اظهار داشت: تولید پایدار و دستیابی به اهداف تولید در سال ۱۳۹۹ در شرایطی که علاوه بر تحریمها، محدودیتهای شیوع کرونا هم بر کشور حاکم بود، کار جهادی و حرکت در جهت تحقق منویات رهبری بود.
وی گفت: تامین مواد اولیه، حضور در بازارهای هدف صادراتی، تسریع در روند طرحهای توسعه، تکمیل زنجیره بالادست و پایین دست فولاد، تخصصی نمودن شرکتهای تابعه، توجه به نیروی انسانی و ارتقا کمی و کیفی در سطوح مختلف شغلی، توجه به معیشت و جبران خدمات کارکنان، اشتغال نیروهای بومی و برنامهریزی مدون از مهمترین برنامههای محوری سال ۱۴۰۰ مجموعه فولاد خوزستان است.
طاهری در ادامه شناخت کامل امین ابراهیمی از شرکت فولاد خوزستان را نقطه قابل اتکاء مدیریت وی دانست و افزود: در واقع مهندس ابراهیمی به خانه خود بازگشته است و امید داریم با حضور مدیرعامل جدید و در جهت تکمیل زنجیره ارزش، فولاد اکسین به مجموعه فولاد خوزستان اضافه شود. هدف هیات مدیره تداوم موفقیت فولاد خوزستان است.
در ادامه محمدمهدی مومنزاده عضو هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان نگاه سهامدار عمده به مجموعه را سرمایهگذاری مولد دانست و افزود: رویکرد هیات مدیره جدید تغییر نگاه از دارایی محور به سمت سرمایهگذاری محور و تفویض اختیار به مدیران مجموعه در جهت پیشبرد اهداف سازمان است. فولاد خوزستان باید به جایگاه واقعی خود در صنعت فولاد کشور دست پیدا کند.
وی افزود: برای رسیدن به این هدف باید مواردی همچون: تکریم و ارج نهادن به کارکنان مجموعه، جذب نیروهای متخصص و بومی، جبران خدمات به شکل مطلوب و یکپارچگی استراتژیک در نظر گرفته شود. باید به سمتی حرکت کنیم که سود سرمایهگذاریها را به مجموعه وابسته به شرکت فولاد خوزستان برگردانیم، با این کار در مدت زمان کوتاهی، شرکتهای زیرمجموعه توسعه پیدا میکنند. ورود به بورس از دیگر مواردی است که علاوه بر کمک به برند فولاد خوزستان به سود دهی مجموعه کمک میکند.
مومنزاده تاکید داشت: هدف هیات مدیره جدید خلق ارزش برای همه ذینفعان است و این رویکرد را جایگزین خلق ارزش برای سهامدار میکنیم. منظور از ذینفعان: کارکنان، بازنشستگان، تامینکنندگان، بدهکاران، بستانکاران و سهامداران است؛ که اگر همه موارد گفته شده در نظر گرفته شوند، سازمان به سمت پویایی و توفیق در تحقق اهداف حرکت میکند.
در ادامه مراسم امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان ضمن عرض تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان از تثبیت جایگاه فولاد خوزستان در صنعت فولاد کشور سخن گفت و افزود: شرکت فولاد خوزستان رتبه دوم تولید فولاد کشور را در اختیار دارد و برای حفظ و تثبیت این رتبه باید طرحهای توسعهای متنوعی تعریف و اجرا کنیم. در حال حاضر کارخانجات مختلف فولادی درکشور در حال فعالیت هستند، اگر همین شرایط در فولاد خوزستان باقی بماند، جایگاهمان به خطر میافتد. در استان یزد هشت میلیون تن فولاد، در شرکت فولاد مبارکه چهارده میلیون تن و در استان کرمان شش میلیون تن طرح توسعه در حال اجراست، این یعنی به صدا درآمدن زنگ خطر برای دومین فولادساز کشور؛ در آینده نزدیک این طرحها به بهرهبرداری میرسند و این روند یعنی تنزل جایگاه فولاد خوزستان در افق ۱۴۰۴ به رتبه چهارم. برای حرکت در مدار افق ۱۴۰۴ باید طرح توسعهای تعریف کنیم.
ابراهیمی در ادامه سخنان خود با اشاره به وجود ظرفیتهای بیشمار سرمایهگذاری در استان اظهار داشت: خوزستان از زیرساختهای فراوانی در صنایع مختلف برخوردار است، دسترسی به آبهای آزاد، حمل و نقل جادهای و ریلی و دسترسی آسان به حاملهای انرژی، بخشی از این زیرساختها به شمار میآیند. نمونه بارز در به کارگیری موفق زیرساختهای استان، بازدهی شرکت فولاد اکسین است. در این مجموعه توانستیم با بهکارگیری نیروهای متخصص و متعهد، مجموعه را از زیاندهی به سمت سود دهی سوق دهیم. برای محقق نمودن طرحهای توسعه نیاز به برنامهریزی و نقشه راه داریم.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان دستیابی به تولید سیزده و نیم میلیون تنی زیرسقفی در افق ۱۴۰۴ شرکت فولاد خوزستان را اصلیترین هدف مجموعه در بخش تولید دانست و ادامه داد: افق تولید فولاد کشور در سال ۱۴۰۴، پنجاه و پنج میلیون تن است، اگر بتوانیم به تولید ۱۳ و نیم میلیون تن دست پیدا کنیم ۲۵ درصد تولید فولاد کشور را به نام شرکت فولاد خوزستان رقم زدهایم. سهامدار عمده فولاد خوزستان با هدف سرمایهگذاری بلندمدت ورود کرده است. برای تامین نظر سهامدار عمده و پویایی شرکت باید به سمت اجرای طرح های توسعهای در سه بخش بالادستی، پاییندستی و کناردستی(صنایع وابسته) حرکت کنیم. تولید پایدار ضامن بقای مجموعه است و تامین پایدار از ارکان اصلی تولید پایدار است. بازسازی و نوسازی خطوط قدیمی و افزایش توان رقابتپذیری و تنوع درتولید محصولات از دیگر برنامههایی است که نیاز به نگاه ویژهای دارند. هدف از موارد گفته شده، تولید محصول با ارزش افزوده است. ایمنی و محیط زیست از دیگر اولویتهای اجرایی در مجموعه فولاد خوزستان است که باید در تعریف طرحهای توسعه با نگاه ویژه ای در نظر گرفته شوند.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان معیشت کارکنان مجموعه را مهمترین دغدغه هیات مدیره دانست و گفت: کارکنان شرکت فولاد خوزستان به لحاظ تخصص و تعهد در میان نیروهای سرآمد استان خوزستان و صنعت فولاد کشور قرار دارند. تامین معیشت، مسائل رفاهی و افزایش رضایتمندی شغلی از جمله مواردی هستند که در دستور کار هیات مدیره قرار دارند. اعتقاد داریم که، ذینفع اصلی شرکت فولاد خوزستان، کارکنان هستند و موفقیتهای مجموعه نتیجه تلاش آنان است. بازنگری نظام جبران خدمت، طرح طبقهبندی مشاغل و ارتقای سطح رضایتمندی کارکنان که از مدیریتهای قبلی آغاز شده است، با شدت بیشتری ادامه پیدا میکنند. جانشینپروری نکته قابل توجهای است که باید با یاری گرفتن از مراکز علمی مانند دانشگاه به سمت پیادهسازی این اصل در شرکت گام برداشت. توانمندسازی، شایستهسالاری، بهداشت و سلامت کارکنان جزو دستور کار هیات مدیره در حوزه منابع انسانی است. از طرفی نگاه ویژهای به بازنشستگان داریم. اعتقاد داریم، بازنشستگی آینده همه ماست و در این حوزه هرچه فعالیت کنیم، نفع آن متوجه سازمان است. بازنشستگان سرمایههای مجموعه فولاد خوزستان هستند.
ابراهیمی گریزی هم به بخش فروش شرکت فولاد خوزستان زد و اظهار داشت: حفظ سهم ۲۵ درصدی تولید فولاد کشور و تسریع در توسعه بازار در بخش فروش مدنظر است. توسعه بازارهای صادراتی اهیمت بالایی دارد. در حال حاضر صادرات شرایط مثبت دارد. باید از این موقعیت استفاده بهینه کرد. تامین نیاز نوردکاران استان بخشی از فروش داخلی شرکت فولاد خوزستان را تشکیل میدهد. ارتباط با نوردکاران استان، فراتر نگاه سهامداری است. نگاه به اشتغال پایدار و تامین مواد مورد نیاز نوردکاران استان خوزستان اولویت فولاد خوزستان است. در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به نام تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها نامگذاری شده، تمام توانمان را به کار می گیریم تا شرکت فولاد خوزستان را به محور صنعت فولاد کشور تبدیل کنیم.
مدیرعامل فولاد خوزستان در پایان اشارهای به تعهد مجموعه به انجام مسوولیتهای اجتماعی کرد و افزود: شرکت فولاد خوزستان در بحث اجرای مسوولیتهای اجتماعی عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشته است. درکنار این مقوله، بحث خلق ارزش مشترک در جامعه را دنبال میکنیم. از حداکثر توان خود در مسیر خدمترسانی به مناطق کم برخودار و توسعه آن استفاده میکنیم.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، در پایان این مراسم حکم مدیرعاملی امین ابراهیمی از سوی رضا طاهری رئیس هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان به وی ابلاغ شد.