مسمومیت غذایی دانشجویان با باکتری «شیگلاسونئی»
طی روزهای گذشته برخی دانشجویان دانشگاههای کشور دچار مسمومیت شدهاند. مسمومیتی که حالا مشخص شده منبع آن غذاهای سلفهای دانشگاه بوده که به باکتری «شیگلاسونئی» آلوده بوده است. بر اساس این خبر پیگیریها و آزمایشهای انجام شده نشان داده که این باکتری در محیط آشپزخانهای سلفهای دانشگاه بوده و دلیل آن هم عدم گندزدایی بهموقع از این محیطها اعلام شده است. همچنین مقرر گردید تا اطلاع ثانوی، عرضه غذاهای با ریسک آلودگی از جمله کباب کوبیده و جوجه کباب و محصولات فلهای (دسر، دورچین، سبزی خوردن، لبنیات و ماست خیار) ممنوع شود. در ضمن ضدعفونی مستمر کلیه اماکن و فضاهای دانشگاهی به ویژه رستوران، خوابگاه، سرویسهای بهداشتی و همچنین رعایت بهداشت فردی و عمومی توصیه اکید به منظور پیشگیری از این بیماری است.