چهرههای استانی
مدیران حق اجرای دستورات غلط هیچ وزیری را ندارند
چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیران چهارمحال و بختیاری حق اجرای دستورات غلط هیچ وزیری را ندارند، گفت: اگر مدیری زیر بار این سخنان برود، پذیرفته نیست.
به گزارش «تعادل» و به نقل از تسنیم، قاسم سلیمانی دیروز در شورای هماهنگی اقتصادی و سرمایهگذاری استان اظهار داشت: تصمیم بر این است که راهآهن مبارکه ـ شهرکرد به بخش خصوصی واگذار شود که البته ما هم در این زمینه چند سرمایهگذار معرفی کردهایم. او این پروژه را یکی از پروژههای حیاتی استان دانست و افزود: شروع این پروژه بدون شک 3 تا 4 هزار شغل دایمی در استان ایجاد میکند. از همینرو اداره کل راه و شهرسازی باید با جدیت بیشتری موضوع را پیگیری کند و هفتگی به صورت کتبی گزارشی از نحوه پیشرفت کار این پروژه به استانداری اعلام کند. استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به انعقاد تفاهمنامه احداث آزادراه ایذه ـ لردگان ـ دهدز بیان کرد: مقرر شده این پروژه به صورت 70 به 30 با مشارکت وزارت راه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شود که در همین راستا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مطالعات این طرح را که نزدیک به یکسال طول میکشد را آغاز کرده است. سلیمانی تاکید کرد: اگر مدیری زیر بار این سخنان برود، پذیرفته نیست و باید وزیرش را قانع کند چرا که ما کار غلط را نمیپذیریم و با این بهانهها سرمایهگذاری را در استان متوقف نمیکنیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری به پروژه تولید برق از زباله در استان اشاره کرد و گفت: مساله ارزیابی زیست محیطی پروژه اکوانرژی حل و مقرر شده سرمایهگذار این پروژه تعهد محضری مبنی بر رعایت مسائل زیست محیطی به محیط زیست دهد.
12هزارمیلیارد تومان درآمد گمرکات هرمزگان
هرمزگان ناظر گمرکات هرمزگان از کسب افزون بر 12هزار میلیارد تومان درآمد از سوی اداره کل گمرکات این استان در یکسال گذشته خبر داد.
به گزارش «تعادل»و به نقل از ایرنا، علیرضا دشتانی دیروز در جریان بازدید از گمرک بندرلنگه افزود: بهکارگیری روشهای نوین، سامانههای الکترونیک تجارت فرامرزی و نظارت بیشتر برتشریفات گمرکی و جلوگیری از کم اظهاری موجب افزایش درآمدهای گمرکات استان در سال گذشته شد. او ادامه داد: جلوگیری از تخلف در ضمانتنامههای بانکی و جعل اسناد با استفاده از نظام یکپارچه و پنجره واحد تجارت فرامرزی در افزایش درآمدهای دولت از محل گمرکها بسیار موثر بوده است. دشتانی پیشگیری از پدیده قاچاق کالا را از دیگر رویکردهای گمرکات استان هرمزگان عنوان کرد و گفت: بر همین اساس از تمام دستاندرکاران اجرایی و نظارتی خواسته شده با برنامهریزی منسجم همچنان این موضوع مهم را به عنوان سرلوحه فعالیتهای خود پیگیری کنند. ناظر گمرکات هرمزگان در ادامه تخلف و قاچاق را دو مقوله جدا از یکدیگر عنوان کرد و افزود: تخلفکننده براساس قوانین گمرکی مستوجب جریمههای قانونی است، اما با قاچاق و قاچاقچی که به اقتصاد کشور ضربه میزند هیچگونه مماشات و مهربانی نمیشود.
دشتانی یادآور شد: نیروی انتظامی در راستای مقابله با ایجاد فرصت برای سودجویانی که دنبال ایجاد معابر قاچاق هستند، همراه گمرک ماموریتهای خود را از طرق مختلف فنی و تخصصی انجام میدهد. او یادآور شد: افزون بر 3هزار کانتینر روزانه از گمرک شهید رجایی و براساس سلکتیویتی (انتخاب مسیر اظهارنامه) ترخیص میشوند.
588روستا در استان کرمان با کمبود آب مواجه هستند
کرمان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان گفت: 588روستا در استان با کمبود آب مواجه هستند و در این روستاها با وجود اقداماتی که صورت گرفته، منابع آبی را از دست دادهایم. به گزارش «تعادل» و به نقل از ایسنا، «علی رشیدی» دیروز در نشست خبری با بیان اینکه هفته اول تیرماه با عنوان «هفته صرفهجویی در مصرف آب» نامگذاری شده، اظهار کرد: صرفهجویی باید در سطح استان و کشور خشک ما به صورت یک فرهنگ عمومی در بیاید و مختص یک هفته نیست. او افزود: امروز هیچ منبع با ارزش و پایداری مانند آب نیست و با توجه به اینکه مهمترین و باارزشترین منابعی که در اختیار بشر قرار دارد، آب است. رشیدی تصریح کرد: سفرههای آب زیرزمینی به عنوان ذخایر آب جهان در حال از دست دادن ظرفیت خود هستند و خشکی سفرهها عواقب بسیار بدی را از خشکی و کمبود منابع آب، فرونشست زمین، آلودگی آبها، شور شدن آبهای زیرزمینی، ایجاد فلزات سنگین و... را به دنبال دارد.
وی بیان کرد: میانگین مصرف آب آشامیدنی برای هر فرد در شبانهروز در دنیا 142 لیتر و در ایران حدود 256 لیتر است و این در حالی است که سرانه آب تجدید شونده در دنیا 7 هزا و 600 مترمکعب در سال به ازای هر فرد و در ایران این سرانه به 1700 مترمکعب کاهش یافته است.
مدیرعامل آبفار استان کرمان اظهار کرد: متاسفانه مقدار آبی را که در اختیار داریم، بد مصرف میکنیم، به ویژه در بخش کشاورزی واقعا مصارف بیرویه است و بیش از 92درصد آب در این بخش مصرف میشود.
مقابله با خروج مواد اولیه راهکار ایجاد اشتغال است
کردستان رییس سابق مرکز مدیریت دانشگاه تیساید انگلستان گفت: اگر اشتغالزایی در ایران اصل و اولویت است نباید اجازه خروج هیچ ماده اولیهیی به خارج از کشور داده شود. به گزارش «تعادل» و به نقل از مهر، پروفسورسیدصدرالدین نجاتیگیلانی دیروز در دوره آموزشی عملی وتخصصی ویژه مدیران با عنوان مدیریت و اقتصاد با تمرکز تولید ملی و اشتغال که در آمفیتئاتر مرکز آموزش سازمان مدیریت وبرنامهریزی استان درسنندج برگزار شد، گفت: حدود ۴۰ سال از تحریم ایران میگذرد که ۱۲ سال است این تحریمها آشکار شده و در مابقی سالها تحریمها پنهان بوده است. او عنوان کرد: در زمان تحریمها فشار اقتصادی برکشور وارد شده و شاهد ایجاد تورم بودیم که صنعتگران کشورمان در این شرایط از پول تورم سود بردند نه تولید. نجاتیگیلانی اظهار داشت: وقتی از تورم پول مفت حاصل میشود، کسی دیگر نمیخواهد کار کند و بیشتر شرکتها و موسسات تنبل میشوند.
او بر حمایت از شرکتها و افراد موفق تاکید و عنوان کرد: متاسفانه در شرایطی که فشار اقتصادی بر کشورمان ایجاد شده به جای تقویت و پشتیبانی از شرکتهای بزرگ و فراهم کردن شرایط اعطای وام به آنها شرکتهای ضعیف مورد حمایت قرار گرفتند. رییس سابق مرکز مدیریت دانشگاه تیساید انگلستان با بیان اینکه اعتقادی به بسته شدن مرزها ندارم، گفت: وقتی مرزها بسته میشود افراد تنبل وناتوان میشوند و بازارهای بسته و غیررقابتی ایجاد میشود. نجاتیگیلانی از دیگر نقاط ضعف در اقتصاد کشور را گداپروری سیستم دولتی خواند و افزود: افرادی که با کمکهای دولتی ثروتمند میشوند، حاضر به دادن مالیات نیستند و این به اقتصاد کشور ضربه وارد کرده است.