چهرههای استانی
شروع به کار رسمی برند از اول مرداد در مازندران
مازندران مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ساری گفت: در حال حاضر درصد بالایی از جایگاهها، تحت پوشش شرکتهای صاحب نشان قرار گرفتهاند که از اول مردادماه با اجرای طرح برند با قوانین جدید با آنها برخورد میشود. حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ساری در مصاحبه با خبرنگاران بیان کرد: مسوولیت اصلی شرکتهای زنجیرهیی توزیع فرآوردههای نفتی مایع و سیانجی، وظیفه خرید و حمل سوخت از محل انبارهای اصلی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و توزیع بهموقع آن در جایگاههای تحت پوشش و همچنین مسوولیت کمیت و کیفیت عرضه فرآوردههای نفتی و سیانجی را در جایگاه تحت پوشش با رعایت استانداردهای مشخص شده بر عهده دارد. او بیان کرد: پنج جلسه فوری با معاونان و روسای مربوط به برند، روسای نواحی تابعه، اتحادیه پیمانکاران حمل و نقل، شرکتهای صاحب نشان (برند) و ادارات امنیتی استان با محوریت اجرای طرح برند در منطقه ساری برگزار شد.
طالبی ادامه داد: با اجرایی شدن طرح برند و تحت پوشش قرار گرفتن جایگاهها توسط شرکتهای صاحب نشان، کلیه مسوولیت جایگاهها و نظارت بر نحوه عملکرد آنها (کیفی و کمی) بر عهده این شرکتهاست. مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ساری بیان کرد: شرکت زنجیرهیی توزیع فرآوردههای نفتی مایع و سیانجی یا برند، مجموعهیی از جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و سیانجی را تحت پوشش خدمات قرار میدهد.
قدرت تصمیمگیری اقتصادی باید به استانها واگذار شود
کرمان عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس مصوب شد در راستای تمرکززدایی قدرت تصمیمگیری صنعت و معدن به استانها تفویض اختیار شود که این طرح در مرحله نهایی و تصویب شورای نگهبان است. به گزارش ایرنا علی اسدیکرم روز پنجشنبه در همایش تجلیل از تلاشگران عرصه صنعت و معدن در کرمان افزود: شورای عالی معادن کشور باید قدرت را به شورای معادن استانها به ریاست استانداران واگذار کند. او ادامه داد: در این شورا بخش خصوصی حق مشورت دارد و بخش دولتی با حق رای خود میتواند برنامههای صنعت و معدن استان را تصویب و به اجرا بگذارد و 2 نماینده از مجلس شورای اسلامی نیز ناظر بر شورای معادن استان هستند. نماینده شهربابک در مجلس شورای اسلامی گفت: هنوز شفافیت لازم در معادن و پهنههای معدنی وجود ندارد لذا در مجلس طرح تفحص در پهنههای معدنی را مصوب کردیم.
او افزود: هدف ما از تشکیل شورای معادن کرمان انتخاب یک مدیریت کارآمدتر در صنعت و معدن این استان است.
اسدیکرم اظهار کرد: استان کرمان در بخش معدن این ظرفیت را دارد که نه تنها بیکاری را از استان ریشهکن کند بلکه میتواند مشکل بیکاری استانهای مجاور را حل کند.
او با بیان اینکه باید ثروت معادن در استانها گردش داشته باشد، گفت: معادن بزرگ استان در دیگر استانها گردش مالی دارند زیرا بیش از 31 شرکت در خارج از این استان ثبت شده که در کرمان فعالیت میکند.
افزایش آموزشهای فنی و حرفهای و مهارت در قم
قم در شرایطی که دولت اعلام کرد که توسعه ساختارهای آموزشی و مهارت آموزشی را برای رشد آمارهای اشتغال در کشور دنبال میکند، مدیرکل آموزش فنی و حرفهیی استان قم گفت: سال گذشته ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر شامل افراد بخش دولتی و بخش خصوصی دورههای آموزشهای مهارتی را سپری کردند. احمد عطارنیا در سخنرانی پیش از خطبههای این هفته قم با اشاره به اهمیت توجه به آموزش نیروهای کار اظهار داشت: سال گذشته 26هزار و 500 نفر شامل افراد بخش دولتی و بخش خصوصی دورههای آموزشهای مهارتی را سپری کردند. او با بیان اینکه بیشتر افراد بیکار را افراد فاقد مهارت فنی تشکیل داده است، خاطرنشان کرد: ما در کنار آموزش این افراد را به مراکز کارآفرینی معرفی میکنیم که در این زمینه دانشکدههای فنی و حرفهیی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو میپذیرند. مدیرکل آموزش فنی و حرفهیی استان قم تصریح کرد: افراد با آموزش در دانشکدههای فنی و حرفهها در کنار مدرک تحصیلی مهارتهای لازم برای ورود به بازار را میآموزند. او با تاکید بر اینکه مشکل نداشتن مهارت سبب ایجاد مشکلات برای نسل جوان شده است، ابراز کرد: افراد جویای کار در استان قم در 128 حرفه و مهارت به تفکیک برادران و خواهران مورد آموزش و معرفی به بازار قرار میگیرند. به گفته عطارنیا آموزش فنی و حرفهیی استان قم در 8مرکز ثابت و 200 آموزشگاه آزاد تحت نظارت مشغول آموزش کارجویان است. او با اشاره به آموزش مهارتهای فنی و حرفهیی عنوان کرد: در سهماهه ابتدای سال 400هزار نفر ساعت در بخش دولتی و 700هزار نفر ساعت در بخش خصوصی مورد آموزش فنی و مهارتی قرار گرفتهاند.
پیگیری عملیات اکتشاف نفت در کوه سیاه لنده
کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان لنده بر لزوم پیگیری مسوولان برای شروع به کار عملیات اکتشاف نفت کوه سیاه در این شهرستان تاکید کرد. به گزارش «تعادل» و به نقل از صدا و سیما، فرماندار لنده در نشست شورای اداری شهرستان لنده که با حضور عدل لزوم پیگیری عملیات اجرایی اکتشاف نفت کوه سیاه در لنده هاشمیپور نماینده شهرستانهای کهگیلویه، لنده، بهمئی و چرام در مجلس دهم برگزار شد، گفت: بیش از 14سال از اکتشاف نفت کوه سیاه میگذرد و به تازگی مکاتباتی با مسوولان استانی و ملی برای شروع به کار عملیات اکتشاف انجام شده است که انتظار داریم نماینده شهرستان که خود عضو کمیسیون انرژی مجلس است، پیگیریهای لازم را در این خصوص داشته باشد.
دارا کریمینژاد افزود: متاسفانه در این سالها از معادن فسفات، گچ طبی، سایر معادن و ظرفیتهای معدنی و گردشگری این شهرستان به درستی استفاده نشده است. فرماندار لنده گفت: این شهرستان به عنوان شهرستان پایلوت اقتصاد مقاومتی از طرف بنیاد مستضعفان انتخاب شد و بحث آمایشی سرزمین شهرستان لنده مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که مزیتهای نسبی این شهرستان در حوزههای مختلف که قابلیت سرمایهگذاری دارد و باعث اشتغال پایدار و معیشت مردم میشود، بررسی شود. کریمینژاد افزود: در حوزههای کشاورزی کاشت گیاهان دارویی در مناطق سردسیری کوه سیاه و سفید، دلی مهرجان و دلی خیار کار ظرفیتهای بسیار خوبی برای سرمایهگذاری در این مناطق وجود دارد و مشارکت جمعی و فکری همه مردم و مسوولان را میطلبد تا این طرح اقتصاد مقاومتی در این شهرستان اجرایی شود.