تلاش میکنیم حامی اول علم و فناوری باشیم
قائممقام مدیرعامل همراه اول از رویکرد این اپراتور در توجه ویژه به علم، فناوری و نوآوری خبر داد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، نشست خبری جایزه مصطفی (ص) دیروز با حضور حمیدرضا نیکوفر قائممقام مدیرعامل همراه اول، حسن ظهور رییس کارگروه علمی، حمیدرضا ربیعی رییس کارگروه علم و فناوری و مهدی صفارینیا دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) در پژوهشکده علم و فرهنگ برگزار شد.
در این نشست خبری قائممقام همراه اول با اشاره به تجلیل از دانشمندان برجسته جهان در این جایزه گفت: در راستای تجلیل از دانشمندان برجسته و زمینهسازی همکاری و توسعه علمی در جهان، جایزه مصطفی (ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود.
نیکوفر ضمن بیان اینکه شناسایی و قدردانی از دانشمندان جامعه اسلامی و جامعه بشری کاری ارزشمند است، گفت: دبیرخانه این جایزه با رویکرد سنت حسنه وقف در توسعه علم و فناوری فعالیت دارد و امیدواریم که این جایزه به برکت نام مبارک و برگزیده پیامبر گرامی اسلام از جایگاه و درخشش روزافزونی برخوردار شود. همراه اول در راستای مسوولیت اجتماعی خود و به نمایندگی بیش از ۵۰ میلیون مشترک خود در این وقف مبارک که یک وقف علمی و فناوری است، توفیق مشارکت یافته و به جمع واقفان خادم المصطفی پیوسته است.
قائممقام مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از محورهای چهارگانه این جایزه است، گفت: فناوری ICT یکی از فناوریهای عام و تاثیرگذار بر تمام شؤون زندگی بشری است و همراه اول به عنوان «همراهی هوشمند برای فردایی بهتر» در سالیان اخیر توجه ویژهیی به علم، فناوری، دانشگاه و مراکز تحقیقاتی داشته است.
وی ادامه داد: هماکنون همراه اول با چهار دانشگاه صنعتی شریف، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان و شیراز، شرکت مشترک دانشبنیان که نقش شتابدهنده برای توسعه نوآوری را برعهده دارند، تاسیس کرده است. همچنین با دانشگاههای صنعتی شریف و تربیت مدرس در حوزههای 5G،ی NFV و IoT فعالیتهای پژوهشی انجام میدهد. حمیدرضا نیکوفر در پایان با بیان اینکه همراه اول همواره حامی اول ورزش کشور بوده است، گفت: ما تلاش میکنیم حامی اول علم و فناوری کشور نیز باشیم. حسن ظهور رییس کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) نیز که در این مراسم حضور داشت با اعلام اینکه دانشمندان برجسته دنیا، موسسات و دانشگاههای برجسته، شرکتکنندگان در این جایزه را معرفی میکنند، گفت: ارول گلنبی دانشمند ترکیهیی که با مدلسازی ارزیابی عملکرد سیستمهای کامپیوتری اثر خود را ارائه داده بود و محمدامین شکراللهی با ارائه اثری در زمینه کدهای رهرو به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند ۱۲ آذر ماه جاری در تالار وحدت مورد تقدیر قرار میگیرند.