امضای تفاهمنامه بانک ملت و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران
تفاهمنامه همکاری میان بانک ملت و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با هدف افزایش تعاملات فی مابین به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، براساس این تفاهم نامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل این بانک و مهندس محمد مهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر عباس زارعی هنزکی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و رییس هیات مدیره صندوق و با حضور دکتر نیلی رییس دانشگاه تهران، رسید، سطح همکاریهای متقابل و مراودات بانکی از طریق تمرکز حسابهای صندوق و ارایه خدمات بانکی و صدور ضمانتنامه توسط صندوق به منظور تضمین تعهدات شرکتهای فعال در حوزه دانش بنیان و فناور، در چارچوب ضوابط و مقررات جاری، ارتقا خواهد یافت.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهم نامه اظهار داشت: بسیار خرسندم بانک ملت خدمات اصلی را برای دانشگاه تهران که یکی از بهترین و معروفترین دانشگاههای ایران و دنیا است ارایه میدهد و این افتخار بزرگی است که نصیب بانک ملت شده است.
وی با بیان این نکته که بانک ملت در اکثر شاخصها خصوصاً در حوزهITو خدمات الکترونیکی در بین بانکهای کشور سرآمد و پیشرو است، افزود: در بحث تولید ثروت اگر دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری و بانک ملت به عنوان تامین کننده مالی در کنار هم قرار بگیرند منافع بسیاری حاصل میشود که بهره آن نصیب کشور و مردم ایران میشود. دکتر بیگدلی با تاکید بر این نکته که نگاه ما به تفاهم نامه با پارک علم و فناوری، نگاه اقتصادی نبوده و هدف، حمایت از شرکتهای دانش بنیان است، تصریح کرد: نگاه بانک ملت، حمایت از اقتصادی است که با علم همراه باشد چون اثرگذاری آن بیشتر از فعالیتهای اقتصادی است که فقط در حوزه پشتیبانی مالی هستند. وی با تاکید بر مقاوم سازی اقتصادی کشور که مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز است، گفت: ما اعتقاد داریم که در شرایط سخت اقتصادی و تحریمهای حاکم بر کشور، اقتصادی میتواند در این شرایط از این بحران عبور کند که مقاوم باشد.
مدیرعامل بانک ملت تشکیل کارگاههای دانشجویی پارک علم و فناوری را اثربخش خواند و افزود: این کارگاهها نیاز به حمایت مالی دارند و وظیفه ذاتی و قانونی بانک ملت است که از خلاقیت و ایدههای جوانان دانشجو و تحصیلکرده حمایت مالی را انجام دهد. دکتر بیگدلی تفاهمنامه و کمک بانک ملت به صندوق را مسوولیت اجتماعی بانک دانست و اظهار داشت: بانک ملت طی یکسال اخیر ۹ تفاهم نامه با سازمانهای متعدد که عمدتاً در حوزه شرکتهای دانش بنیان بوده، منعقد کرده که براساس گزارش معاونت توسعه و جذب سرمایههای معاونت ریاستجمهوری، این بانک رکورددار پرداخت تسهیلات در حوزههای علمی و فناوری و دانش بنیان است. وی افزود: شرکتهای دانشبنیان از پیشرانههای رشد و توسعه اقتصادی و اشتغال در کشور هستند و در حال حاضر ۳۷ هزار شرکت و سالانه ۶۰۰ هزار میلیارد ریال فروش این شرکت است و بانک ملت در راستای اجرای مسوولیت اجتماعی و وظیفه ذاتی بانکداری خود، این شرکتها را کمک مالی میکند تا توسعه پیدا کنند.
دکتر بیگدلی از آمادگی بانک ملت برای اعطای تسهیلات مورد نیاز پارک علم و فناوری در چارچوب مقررات خبر داد و اظهار امیدواری کرد این مشارکت، پول و علم را به هم نزدیک کرده و برای کشور تولید ثروت کند تا با این کار مشترک همه مردم بهره کافی ببرند.
دکتر نیلی رییس دانشگاه تهران در این جلسه با اشاره به انتخاب بانک ملت به دلیل استفاده از سیستمهای مدرن بانکداری، که نیازهای دانشگاه تهران را برآورده میکند، اظهار داشت: اگر ما با بانک ملت بتوانیم به یک الگوی همکاری در حوزههای جدید سرمایهگذاری برسیم این مشارکت منجر به اثربخشی و ارزش افزوده بیشتر خواهد بود. رییس دانشگاه تهران با بیان این نکته که وسعت پروژهها و طرحهای توسعهای حوزه پارک علم و فناوری منجر به تغییر تهران خواهد شد، افزود: این فعالیتها پایه گذار شرکتهای زایشی آینده کشور خواهند بود و زنجیره دانش و ثروت را به خوبی به هم وصل میکنند.
وی هدف دانشگاه تهران را کنار هم قرار دادن اِلِمانهای توسعهای ایران با دانش، اقتصاد، پول و تکنولوژی و همه مفاهیمی که دنیای مدرن را میسازد، خواند و خاطرنشان کرد: در حوزه علم و فناوری و دانش بنیان همچنین پروژهای به این وسعت در سطح ایران و حتی خاورمیانه وجود ندارد خصوصاً اینکه این پروژهها در مرکز شهر تهران اجرایی خواهد شد و آینده شهر تهران متاثر از این طرحها خواهد بود. دکتر نیلی با تاکید بر اینکه طرحهای دانشگاه تهران به لحاظ تجربه و وسعت دانشگاه از پختگی و اعتماد برخوردار است، که دانشگاههای دیگر از آن الگوبرداری خواهند کرد، اظهار امیدواری کرد که با این مشارکت، نمونهای از ارتباط برنده برنده باشیم و ملت از آن بهره مند شوند.
دکتر زارعی هنزکی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و رییس هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به اینکه دانشگاه تهران مهد علم از گذشته و آینده است، گفت: امید است که با پشتیبانی بانک ملت، صرفاً نه مالی بلکه پشتیبانی شراکتی، در آیندهای که دانشگاه رقم میزند و برای ادامه کسب و کارهای آن شریک باشد. دکتر زارعی اهداف پارک علم و فناوری را ایجاد پلتفرمی برای رشد و رسیدن به کسب و کار براساس ایدههایی که در سطح جامعه برای مسائل روز و آینده است، خواند. به گفته وی، دانشگاه تهران دانشگاه کارآفرین است و به سمتی میرود که صرفاً ایدهها در حد مقاله یا پایان نامه نباشد و از این ایدهها برای رشد و توسعه کشور و ایجاد شغل و افزایشGDPکشور استفاده شود.
دکتر زارعی گزارشی از تاریخچه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، سیر تکامل پارکها در برهه زمان، ایدههای برتر و عملکرد پارک، پروژهها و برنامههای فکری، احداث ساختمان سبز بزرگترین دیتا سنتر خاورمیانه و برج فناوری ارایه کرد. وی با اشاره به پروژه ساختمانTH۱برای بیمه، بانک و بورس اظهار امیدواری کرد بانک بزرگ ملت که ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه تهران دارد فین تک هایش را در این محل استوار کند و بانک بزرگ ملت شریک تجاری با دانشگاه تهران باشد.
رییس پارک علم و فناوری با اشاره به پروژه ساختمانTH۲گفت: این پروژه احداث دیتا سنتری است که زیر ساختها را برای کل کشور و تک تک شهرستانها ایجاد میکند. در مراسم امضای این تفاهم نامه، بهمن اسکندری و سعید نصری معاونان مدیرعامل، محمد علی خادمی مدیر امور ناحیه یک، مسعود نصر اصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی، علی اکبر صابریان مدیرکل دفتر مدیریت و روابط عمومی، محمدرضا جنگجو رییس اداره کل بانکداری شرکتی، علی محمدی مدیر شعب منطقه پنج تهران و مدیران صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران نیز حضور داشتند. بر اساس این تفاهم نامه که اعتبار زمانی آن دو سال تعیین شده و با توافق طرفین برای سال یا سالهای بعدی قابل تمدید خواهد بود، بانک ملت انواع خدمات خرد و ویژه بانکداری الکترونیک، اعتباری، ارزی و سرمایهگذاری و تامین سرمایه را به صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران ارایه خواهد کرد.
در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه، دکتر بیگدلی از استارتآپهای ویکند طراحی صنعتی که با حضور دانشجویان در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برپا شده بود، بازدید کرد و از نزدیک در جریان ایدهها و طراحی محصولات و خدمات جدید دانشجویان قرار گرفت.
وی همچنین از محوطه زمین مورد احداث پروژههای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از قبیل دیتا سنتر و دامپزشکی پارک دیدن کرد.