برخی در مسیر خصوصیسازی مانعتراشی میکنند
همه دستگاهها باید برای تحقق اهداف تعیین شده در بیانیه گام دوم انقلاب تلاش کنند
بهمن ماه سال 92 بود که مقام معظم رهبری سیاستهای کلی اقتصادی مقاومتی را به دستگاههای اجرایی و تمامی بخشهای اقتصادی ابلاغ کردند. سیاستهایی که مروری بر آنها نشاندهنده عمق درک این سیاستها از وضعیت کشور و همچنین تدوین نقشه راه جامع توسعه ایران است. شاید همین مساله موجب شد تا همزمان با ابلاغ این سیاستها بسیاری از فعالان بخش خصوصی و کارآفرینان و تجار از این سیاستها استقبال کرده و از اجرای آنها حمایت کنند..
5 سال بعد از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و در شرایطی که اقتصاد کشورمان تحت شدیدترین تحریمهای اقتصادی و تجاری قرار گرفته؛ جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر دیروز همزمان با سالروز ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی برگزار شد. جلسهای که در جریان برگزاری آن فرمانده ستاد اقتصادی مقاومتی اعلام میکند برخی افراد، جریانات و ارگانهای خاص در مسیر خصوصیسازی به عنوان یکی از مهمترین ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی سنگ اندازی میکنند.
به گزارش پاد، اسحاق جهانگیری در ابتدای این جلسه با اشاره به بیانیه “ گام دوم انقلاب “ ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر لزوم رفع ضعفها و نواقص ساختاری در اقتصاد کشور، گفت: رهبر معظم انقلاب در بخشی از این بیانیه بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید ویژه کردهاند که بهطور طبیعی وظایف و تکالیفی بر عهده ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که باید برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی به آنها عمل کند. بنابراین لازم است همه دستگاهها با محوریت دبیرخانه ستاد با بازنگری در سیاستها و برنامههای خود در حوزه اقتصاد مقاومتی برای تحقق اهداف تعیین شده در این بیانیه تلاش کنند. معاون اول رییسجمهور اظهار داشت: اقتصاد کشور از نواقص و عیوب ساختاری و مسائلی نظیر اتکاء به درآمدهای نفتی و دولتی بودن اقتصاد رنج میبرد و به دلیل آنکه طی سالهای طولانی برای حل چالشهای اساسی کشور اقدامی صورت نگرفته است، امروز با انباشت مشکلات، پیچیدگیها و مسائل بغرنجی در اقتصاد کشور روبهرو هستیم. او با اشاره به انتظار رهبر معظم انقلاب از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نیز مطالبات مردم برای حل مسائل و مشکلات معیشتی تصریح کرد: بار سنگینی بر دوش همه ما قرار دارد و دبیرخانه ستاد باید بهطور ویژه و با تمرکز جدی به مطالبات اخیر مقام معظم رهبری بپردازد و دستگاههای اجرایی نیز باید با همکاری با دبیرخانه ستاد و بهره مندی از ظرفیت کارشناسان اقتصادی توانمند در این راستا حرکت کنند. جهانگیری افزود: یکی از مشکلات اقتصاد کشور این است که گاهی تصمیمات صحیح و سیاستگذاریهای مناسبی در کشور اتخاذ میشود اما در مرحله اجرا با موانعی روبهرو میشود که نمونه بارز آن در زمینه خصوصیسازی قابل مشاهده است و متاسفانه عدهای در مسیر خصوصیسازی مانع تراشی میکنند. او با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب مسوولیت روشن و شفافی را بر دوش ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی قرار دادهاند، از دبیرخانه ستاد خواست ظرف دو هفته ضمن دریافت نظرات و پیشنهادات دستگاههای اجرایی، برنامهای جامع برای بازنگری در سیاستها و ارزیابی اقدامات صورت گرفته، تدوین و به ستاد ارایه کند. در این جلسه که وزرای کشور، جهاد کشاورزی، نیرو، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون علمی و فناوری رییسجمهور، رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده نیز حضور داشتند، موضوع بیانیه گام دوم انقلاب ابلاغی رهبر معظم انقلاب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعضای ستاد پیشنهادات خود را در جهت اصلاحات ساختاری در اقتصاد کشور برای تحقق منویات مقام معظم رهبری ارایه کردند. در ادامه این جلسه پس از بحث و بررسی در خصوص چالشهای موجود و نقاط ضعف فعلی در اقتصاد کشور، مقرر شد دبیرخانه ستاد ظرف دو هفته آینده پس از دریافت نظرات و پیشنهادات دستگاههای اجرایی، برنامهای جامع مبتنی بر بازنگری و ارزیابی از سیاستها و برنامههای اجرایی ستاد، رویکردهای آتی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در چارچوب اهداف تعیین شده که در بیانیه گام دوم انقلاب به آنها تصریح شده است، تدوین و ارایه کند.