بازگشت به چرخه تولید با اعتماد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
کاظمی؛ مدیرعامل کارخانه یخچالسازی بوژان در این مراسم گفت: سال ۹۸ با اعتماد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، توانستیم با یک حرکت جهادی و همت کارکنان مجموعه ظرف ۴۲ روز به چرخه تولید برگردیم.
وی با اشاره به مشکلات این کارخانه در سالهای اخیر گفت: خط تولید این کارخانه از سال ۹۲ دچار رکود شد اما توانستیم، ساختار اساسی مجموعه را حفظ کنیم.
مدیرعامل کارخانه یخچالسازی بوژان با بیان اینکه ۱۳۷ نیروی جوان و تحصیلکرده را در این کارخانه جذب کردیم، تصریح کرد: امیدواریم شیفت دوم در این کارخانه راهاندازی شود تا ۱۳۷ جوان دیگر صاحب اشتغال شوند.
کاظمی عدم نقدینگی و سرمایه در گردش را مشکل صنعت کشور دانست و یادآور شد: باید بهدنبال جذب سرمایه از نهادهای خدمتگذار باشیم؛ امیدواریم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) چراغ امید در این کارخانه را روشن نگه دارد؛ ما نیز به تمامی تعهداتمان نسبت به ستاد عمل میکنیم.
در ادامه این مراسم سیدامیرحسین مدنی؛ مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان افزود: حتما از تولیدات داخلی استفاده میکنیم تا مجموعههای خرد احیا شوند. وی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار بسته لوازمالتحریر را برای لرستان در نظر گرفتهایم و از ابتدای شهریورماه این بستهها توزیع میشود، خاطرنشان کرد: تمامی تاکیدات رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر خرید کالای ایرانی است. خادمی؛ استاندار لرستان در این مراسم با اشاره به تلاش های ستاد اجرایی فرمان امام(ره)برای بهبود شاخص های تولیدی و اقتصادی کشورو با تشکر از زحمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خدمترسانی به سیلزدگان استان لرستان گفت: آنچه امروز در آیین احیای کارخانه یخچالسازی بوژان خرمآباد اتفاق میافتد، چهره دیگری از سیل است؛ در دل این سیل تهدیدآفرین، فرصتهایی نهفته بود و یکی از این فرصتها، احیای این کارخانه است.
وی با اشاره به توزیع یک هزار راس دام سبک توسط ستاد در لرستان تاکید کرد: از نخستین مسوولانی که پس از سیل وارد استان شدند، آقای مخبر بود؛ ایشان از همان ابتدا قول ارسال ۱۰هزار بسته لوازم خانگی به لرستان را داد.
استاندار لرستان در پایان یادآور شد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نیت خالص به وعدههایش عمل کرده است.