بیماران مبتلا به روماتیسم چه غذایی بخورند؟
حبوبات منبع خوبی از پروتئین است که در افراد مبتلا به روماتیسم که مستعد از دست دادن عضلات هستند، توصیه می شود. همچنین غنی از اسید فولیک، منیزیم، آهن، روی و پتاسیم بوده که همگی به دلیل مزایای حفاظتی از قلب و سیستم ایمنی بدن، برای بیماری کنترل آرتریت روماتوئید مناسب شناخته می شود.
به گزارش بهداشت نیوز، لوبیای سیاه و قرمز و نخود چشم سیاه نیز گزینه های خوبی برایب مبتلایان به روماتیسم محسوب می شود.
· میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که با کاهش رادیکال های آزاد بدن به پایین آوردن سطح التهاب در بدن کمک می کنند. همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن و پلی فنول ها به کاهش مولفه های التهابی منجر می شوند.
· مصرف سبزی های حاوی کارتنوئیدها مثل هویج، سبزی های زرد و نارنجی، دیگر توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به روماتسم است.
· مصرف غذاهای دریایی از جمله ماهی، دست کم دو بار در هفته نیز به بیماران مبتلا به روماتیسم توصیه می شود.
· آجیل ها مثل گردو، پسته، فندق و بادام منبع خوبی از چربی اشباع نشده و سالم است که مصرف آن به افراد مبتلا به روماتیسم توصیه می شود؛ زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بذر کتان نیز یکی دیگر از منابع خوب گیاهی امگا ۳ محسوب می شود.
· روغن ماهی از طریق کاهش تولید پروستاگلاندین های مضر باعث کاهش درد و تورم مفاصل می شود.