اگر اهل نوشابه رژیمی هستید این نوع از سرطان شما را تهدید میکند!
گفته میشود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
گفته میشود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از بایبل، نوشابههای رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابههای زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.
نوشابههای رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابههایی با نام «زیرو» نیز کنار آنها وارد بازار شدهاند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.
به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین میشود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کنندهای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.
در حالی که پزشکان هر دوی این شیرینکنندهها را سم کامل میخواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی میشوند.
گفته میشود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.
مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.
آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.