الهلال عربستان در ازبکستان زمینگیر شد
الهلال، مدعی اصلی قهرمانی، در شب خاموشی ستارههایش، اسیر شگفتی پاختاکور شد و حالا برای جبران، باید در بازی برگشت فقط به دنبال پیروزی باشد.
به گزارش ایلنا، در یکی از غیرمنتظرهترین نتایج لیگ نخبگان آسیا، الهلال عربستان که با اقتدار به مرحله حذفی رسیده بود، در تاشکند مقابل پاختاکور با یک گل شکست خورد. تیم ازبکی که بهعنوان تیم هشتم در جدول به یکهشتم نهایی راه یافته بود، در برابر صدرنشین گروه خود، نمایشی فراتر از انتظار داشت و با تکگل فلاماریون در دقیقه ۲۹، دست به کار بزرگی زد.
الهلال که با ستارههای پرشمارش به ازبکستان سفر کرده بود، نتوانست قفل دفاع پاختاکور را بشکند و در نهایت با شکست، به عربستان بازگشت. حالا شاگردان ژرژ ژسوس سهشنبه آینده (۲۱ اسفند) در ریاض، باید برای جبران این ناکامی بجنگند و باید دید الهلال در خانه، مسیر صعود را بازمیگرداند یا پاختاکور شگفتیاش را تکمیل خواهد کرد.
